Harley Postat Noiembrie 7, 2008 Share Postat Noiembrie 7, 2008 Super fain serialul!Am toate 8 episioade! De abia astept al IX-lea! Pentru cine vrea sa vada , asta seara la Ursu de la ora 18 si maine seara ruleaza intreg serialul adica 10 episoade si in fiecare joi de acum inainte va rula episodul care apare miercuri in SUA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Mi au placut 'artificial intelligence' - s.f. - drama, seria ' The cube' - s.f. 'the green mile', 'terminalul', 'salvati soldatul ryan', ' lista lui schindler', 'pianistul', seria' lord of the rings', 'american beauty', 'boiling room' si alte cateva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yoyo_man Postat Noiembrie 9, 2008 Share Postat Noiembrie 9, 2008 Traitor, misto film cu teroristi arabi si alte chestii de-astea. 7/10. Transsiberian si mai interesant 8.5/10 Madagascar 2 6.5/10, primul a fost mai haios Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-46-ANK Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 Dintre filmele de curand vizionate tre' sa recunosc ca "Wall-e" a fost foarte impresionant tinand cont ca e animat si va mai recomand "Mirrors" un horror reusit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 si va mai recomand "Mirrors" un horror reusit Ce va place la filmul asta? Ca realizare e naspa,film de duzina,actori second-hand.Ce minte bolnava a avut ala care a facut filmul.E bun de vazut doar daca va sperie filmele de groaza in resti nimic interesant,poate eventual ca e filmat in romania,la metrou si magazinul ala care a luat foc este Biblioteca Nationala(de pe Blv. Unirii ). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Noiembrie 10, 2008 Share Postat Noiembrie 10, 2008 filme "bune" unu japonez Visitor Q unu francez IrrĂŠversible si altu german FinalCut.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Noiembrie 11, 2008 Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) un film care mi-a plact enorm si m-a facut sa vad cu alti ochi viata P.S I love you http://www.youtube.com/watch?v=YTy2EYqc9BA Editat Noiembrie 11, 2008 de dark_angel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Noiembrie 11, 2008 Autor Share Postat Noiembrie 11, 2008 (editat) Hitman e prea siropos. Si macar fata de joc.Burn After Reading e chiar OK.Zic OK pentru ca am vazut filme mai faine de la frati. E totusi un progres fata de No Country for Morons. Tampit film. MODIGLIANI Editat Noiembrie 11, 2008 de norway_gl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 un scurt metraj: Ah Pook is Here animatia este adaptata dupa novela lui william s burroughs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disabled_Cata Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 Taken- merita sa dai si bani pe el. You don't mess with the zohan: PENIBIL,nu merita pierdut timpul. Si cel mai frumos film pe care l-am vazut vreodata,probabil tot l-ati vazuti: The last samurai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vrajitorul din oz Postat Noiembrie 14, 2008 Share Postat Noiembrie 14, 2008 E totusi un progres fata de No Country for Morons. Tampit film Are you kidding me? N-am vazut prea multe filme atit de bune.... din cele facuite anul asta NCFOM si Falsificatorii sint cele mai bune. Din partea mea NCFOM are nota 10 plus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dark_angel Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 un film care mi-a plact enorm si m-a facut sa vad cu alti ochi viata P.S I love you http://www.youtube.com/watch?v=YTy2EYqc9BA The Duchess http://www.youtube.com/watch?v=4p2UtgtJuDk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator _Raul_ Postat Noiembrie 16, 2008 Share Postat Noiembrie 16, 2008 (editat) Mi-am pierdut timpul degeaba cu urmatoarele : * Traitor (un fel de "Sleeper Cell" - the movie). Buna ziua, suntem de la guvern! Nu vreti sa faceti un film cu Babau? Cu cine? Cu teroristi, mai! A, un fantasy deci! Se rezolva! Unde sunt banii? * Boogie - un subiect interesant, pus in scena ... romaneste. Vesnicele tipare scabroase ale cinematografiei romanesti - bautura, tarfele obosite, smecherasul realizat, prietenii looseri/nerealizati. O fantoma a comunismului atotprezenta si niste locatii de m-a luat cu dureri de cap. Parca un deprimat cazut in mizerie ar fi singurul scenarist roman de la revolutie incoace. * Wanted - so f... hollywood * Taken - patetic - un mix intre Liam Neeson bataus ( ) si stereotipuri americane penibile (concedii la Paris, familia realizata si bogata, lumea vedetelor si bling-bling-urile aferente, mafia albaneza, incompetenta politie franceza si obsedatii de virgine din Orientul Mijlociu). * Elizabeth - the Golden Age. Deloc stilul meu. Cateva scene si costume faine - recunosc. La sfarsitul filmului, un monolog al personajului principal, despre alegerile pe care le facem fiecare in viata si consecintele lor: " Eu nu am avut parte de bucuriile vietii de zi cu zi, fiindca eu am ales sa fiu regina, bla-bla...! (si deodata se intoarce spre camera si rosteste foarte hotarat) Sunt regina ta!" In momentul ala m-am trezit ca tresar speriat si m-a bufnit un ras de numa-numa si de replica aia deplasata si de felul in care m-am speriat (o atmosfera din asta soapy si deodata latratul ala). Ce shit! Toti vor sa fie stapani. * Transsiberian - mediocru. Nume mari, joc f. bun, imagini super. Poveste de baza tampita, dar tampita rau de tot. Aceeasi "babai" de 2 lei - de data asta droguri si traficantii de droguri. De curand, am avut norocul sa dau peste In Bruges (niciunui cunoscut de-al meu nu i-a placut insa) si documentarul Where in the world is Osama bin Laden. Pentru mine au fost altceva. Inca mai caut o versiune cat mai buna a lui Max Payne (nota 8,3 din 10) si astept Sin City 2. Intr-un mod ce mie mi-a placut, No Country for Old Men descrie lumea bolnava in care traim. F. realist si muuult peste medie. Editat Noiembrie 16, 2008 de Popescu_ MihailRaul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paispe Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Donnie Darko Clockwork Orange Pulp Fiction Green Mile Shawshank Redemption Keith Wristcutters Seriale: How I Met Your Mother Dexter (nu desenele animate ) House M.D. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LycanC Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 un documentar foarte interesant http://video.google.com/videosearch?q=apa&...;aq=f&aq=f# Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Star Trek (2009) - cica apare de craciun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) Madagascar 2, are un inceput genial, dar pe parcurs se mai pierde din farmec. NU va uitati la Ice Age 3... este cea mai mare prostie Editat Noiembrie 18, 2008 de Black_horse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 (editat) De curand, am avut norocul sa dau peste In Bruges (niciunui cunoscut de-al meu nu i-a placut insa) Daca nu m-ai intrebat.Excelent film. Va recomand "Mar adentro" de Amenabar,un film tulburator inspirat din fapte reale http://www.imdb.com/title/tt0369702/ De vazut si "Zavet" penultimul film al lui Kusturica.Nu este la inaltimea lui "Zivot je cudo" dar este o poveste frumoasa pana la sfarsit. http://www.imdb.com/title/tt0479519/ Editat Noiembrie 18, 2008 de violetbiker Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Star Trek (2009) - cica apare de craciun pai, la sf clipului scrie ca apare pe 8 mai 2009, nu de craciun. oricum, pare interesant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 De vazut si "Zavet" penultimul film al lui Kusturica.Nu este la inaltimea lui "Zivot je cudo" dar este o poveste frumoasa pana la sfarsit.http://www.imdb.com/title/tt0479519/ aceleasi personaje, aceleasi intamplari, aceleasi exagerari ca in toate filmele lui kusturica ... nu mai e ce a fost o data "black cat white cat" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 18, 2008 Share Postat Noiembrie 18, 2008 Star Trek (2009) - cica apare de craciun De abia astept filmul!Sunt mare fan SF-uri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 De abia astept filmul!Sunt mare fan SF-uri! bun, atunci ia recomanda niste sf-uri bune, ca ce stiam, am vazut; am ramas ca pestele p uscat. tv fara sf-uri e f fad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 (editat) bun, atunci ia recomanda niste sf-uri bune, ca ce stiam, am vazut; am ramas ca pestele p uscat. tv fara sf-uri e f fad Toata seria STAR TREK, si serialele! Stargate; ALIEN - toate, MAD MAX - toate; Starship Troopers - toate; Journey To The Center of The Earth; I Am Legend The Core Matrix Sunshine Terminator toate! Editat Noiembrie 19, 2008 de IceLord Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 din ce ai spus, am vz tot, inclusiv toate serialele star trek singurul care nu l-am incercat e the core, care tocmai e pe download. ei, tot e bun eu iti recomand gattaca, daca nu ai vz. sau impostorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
violetbiker Postat Noiembrie 19, 2008 Share Postat Noiembrie 19, 2008 aceleasi personaje, aceleasi intamplari, aceleasi exagerari ca in toate filmele lui kusturica ... nu mai e ce a fost o data "black cat white cat" Din pacate,trebuie sa-ti dau dreptate Nu gasesc subtitrare la "the Duchess".Ma puteti ajuta,va rog.Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate