Balicu Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Seven Pounds...film foarte frumos merita vazut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Decembrie 25, 2008 Share Postat Decembrie 25, 2008 http://video.google.com/videoplay?docid=9072119975796993477 asta va va impresiona cel mai mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Am crescut cu JCVD. Imi voi face timpul sa il vad. M-as mai uita la filme cu vD, la varsta asta ? Da . La misto, la o betie cu prietenii. filmul asta nu seamna cu nimic din ce a facut pana acum ... e povestea "omului" spusa intr-un mod care te lasa cu gura cascata (cel putin pentru fanii "van dam") un review care m-a facut sa il vad link Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 un film de anduranta psihica - dau o bere cui il vede cap coada fara pauza Addio Ultimo Uomo imdb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 11, 2009 Share Postat Ianuarie 11, 2009 The Curious Case of Benjamin Button, trebuie sa recunosc, mi-a smuls o lacrima. Un film frumos, pur si simplu frumos, Pitt isi joaca rolul cu maiestrie iar povestea in sine este faina rau, ideea este originala si chiar consider ca a trebuit mult tupeu scenaristului ca sa o transforme din povestire abstracta intr-un film atat de credibil. Merita vazut, nota zece din partea mea. Yes Man, e cute, e amuzant, are niste faze dementiale prin el. Nu e cel mai stralucit film al lui Carrey, dar il duce pana la capat in stilul caracteristic, e misto, merita vazut. The Day the Earth Stood Still, daca nu esti rabid fan de-al lui Keanu, nu te chinui sa-l vezi. Ideea este super fumata, facuta si ras-facuta. Nothing special. Acu', din ciclul oldies but goldies, pt cine le gusta. Must see-uri: My Fair Lady Charade Breakfast at Tiffany's Adam's Rib All about Eve Mr and Mrs Smith (varianta cu Carole Lombard, nu cu mirificul cuplu Pitt-Jolie) Blood and Sand The Son of the Sheik Beyond the Rocks A streetcar named desire Gone by the wind My man Godfrey Paris when it sizzles si stati sa mai scot, ca n-am terminat cu Carole Lombard, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, Katharine Hepburn si Vivien Leigh Dupa cum se poate observa, zilele astea am timp berechet sa manc filme pe paine toate sunt filme superbe, capodopere ale perioadei lor. Je una sunt fan al golden age-ului hollywoodian, prefer pometii originali ai lui Hepburn decat pometii cu masele scoase ale vreunei actrite disperate sa semene cu Hepburn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Black_horse Postat Ianuarie 12, 2009 Share Postat Ianuarie 12, 2009 Bolt, super tare, am ras cu lacrimi. http://www.youtube.com/watch?v=4MZV2nrUag8...feature=related Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Ianuarie 13, 2009 Share Postat Ianuarie 13, 2009 Super Cub Wild Zero Burst City Kamikaze Girls Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolipop Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 Pentru filme recente dragute se poate merge pe mana juriului de la Globurile de Aur, decernate acum cateva zile. "Slumdog Millionaire", care a luat 4 globulete, le merita, parerea mea, pe toate. Filmul e tare frumos si, desi actiunea se petrece in Mumbay, India, filmul nu e deloc bollywoodian(nu ca as fi vazut vreunul de gen vreodata) Si la categoria comedie merita vazute cateva: "Burn After Reading", "Happy-Go-Lucky" (simplu, colorat si vesel:) sau "Vicky Cristina Barcelona"(de'a lui nea' Woody Allen) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monsteristu' Postat Ianuarie 14, 2009 Share Postat Ianuarie 14, 2009 prostut ultimul film al lui allen. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
martinez Postat Ianuarie 15, 2009 Share Postat Ianuarie 15, 2009 EXTREME OOOPS! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 2009 Movies with Trailers | Part 1 2009 Movies with Trailers | Part 2 2009 Movies with Trailers | Part 3 2009 Movies with Trailers | Part 4 Ice Age: Dawn of the Dinosaurs Movie Trailer Movies on 2009 Part 1 Movies on 2009 Part 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
grownup.punk Postat Ianuarie 18, 2009 Share Postat Ianuarie 18, 2009 Motorcycle (2006) http://www.motorcyclefilm.com/ un film in genul "indie" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sailordana8 Postat Ianuarie 19, 2009 Share Postat Ianuarie 19, 2009 Nu stiu daca nu cumva a mai fost mentionat, pentru ca nu e foarte foarte nou filmul, dar eu abia aseara l-am vazut si mi-a placut. "The life of David Gale". Foarte interesant...mai ales ca joaca Kevin Spacey si Kate Winslet..plus ca e si bine facut, iar intriga e..criminala. Oricum e genul de film care te lasa paf la sfarsit, pentru ca desi pe parcurs te tot uimeste, a mai mare uimire vine in ultimele 10 secunde. Il recomand celor interesati in genul thriller psihologic/crime. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Deci: Max Payne - not bad, really not bad. Death Race - misto, e si mai misto daca esti fan al lui Jason Statham, in rest multa violenta gratuita, gagici bune si masini tunate brut in parnaie. E... diferit, dar tot "hollywood action typology". Rock'n'Rolla - pai... lasand deoparte ca sunt fan al regizorului si ca imi plac la nebunie filmele de gen, e foarte fain filmul, astept si continuarea, "The Real Rock'n'Rolla". Nu il pot compara cu Snatch, desi seamana ca si concept, personajele sunt iarasi foarte fain conturate si oarecum unice. L-am savurat secventa cu secventa Subscriu la "Slumdog Millionaire", e diferit, dar foarte fain. Ah, si "The Duchess" merita vazut, slabatura de Keira face un rol foarte frumos aici. Urmeaza "The Other Boleyn Girl", am auzit lucruri bune despre el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Ianuarie 22, 2009 Share Postat Ianuarie 22, 2009 Major chix. Australia. ar fi bine sa aveti baterie la mobil si internetul activ. SI in plus, cand aveti impresia ca s-a terminat nu va imbracati. Chiar are 3 ore si 3 semi-finaluri. Changeling. Daca il ratati sigur o sa fie pe Hallmark mai prin Iunie deci nu-i bai. Daca si acolo il ratati ajunge sigur pe TVR 2 la filmele de noapte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 (editat) Revolutionary Road - un film despre viata, visuri neimplinite, despre colivia in care te trezesti inchis la un momentdat si din care nu mai poti sa iesi, despre nefericirea ascunsa sub masca fericirii si despre cum cred ceilalti ca ar trebui sa ti traiesti viata. Editat Ianuarie 23, 2009 de amitzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simon Postat Ianuarie 23, 2009 Share Postat Ianuarie 23, 2009 Nu stiu daca a mai fost recomandat acest film (nu am avut rabdarea sa citesc 75 de pagini, mea culpa), dar incercati sa vedeti "The world fastest indian" - un Hopkins genial despre povestea unui om si a puterii acestuia de a-si urmarii visul. Un film ca iti da speranta ca poti face orice la orice varsta daca iti doresti cu adevarat. PS: povestea este adevarata si poate fi verificata pe internet Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 (editat) Doua documentare extraordinare de 3 ore durata fiecare, despre doua genii: Leonardo da Vinci: http://www.youtube.com/watch?v=pp5435BYE3M...feature=related Beethoven: http://www.youtube.com/watch?v=67pKZrxgv4Y Realizate superb, cu actori profesionisti, si cu date exacte.Merita vazute, asa ca enjoy Editat Ianuarie 24, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 The Curious Case of Benjamin Button Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kssy Postat Ianuarie 24, 2009 Share Postat Ianuarie 24, 2009 The Curious Case of Benjamin Button Subscriu! Un film extraordinar nominalizat la Oscar! Merita sa-i acordati 2 ore si 30 min din timpul vostru! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLI Postat Ianuarie 25, 2009 Share Postat Ianuarie 25, 2009 dar numai pe o versiune dvd calitativ, altfel nu prea merita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
norway_gl Postat Ianuarie 26, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 26, 2009 Changelling-http://www.imdb.com/title/tt0824747/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Ianuarie 26, 2009 Share Postat Ianuarie 26, 2009 Probabil multi dintre voi il stiti. Morning Fall se numeste, este un scurt metraj foarte bine realizat. Se poate vedea aici Morning Fall Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jolipop Postat Februarie 2, 2009 Share Postat Februarie 2, 2009 Pentru cine a savurat "Snatch" si "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", Guy Ritchie a mai facut un film de gen.. RocknRolla. E de vazut. Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate