Dru Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 (editat) Nu am parcurs tot topicul de la inceput pana la sfarsit, asa ca daca s-a mai spus, va rog sa ma scuzati. Burn after reading. Pagina IMDB Sumar Trailere Are nume destul de mari in distributie. Nu am inteles cam incotro se indreapta toate lucrurile din prima jumatate a filmului, totul parea prea tampit ca sa fie cu atatia actori mai si totusi sa nu fie ok. Asa ca am continuat vizionarea, si oh boy oh boy, chiar ca e fain filmul. Parerea mea. Nu va luati prea mult dupa mine, acum 2 zile m-am re-uitat la Ace ventura 1, 2 si la Masca si mi-au placut de numa. Editat Martie 13, 2009 de Dru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 (editat) O raritate despre care multi dintre voi poate nici nu stiu, sau unii poate deja o au de multa vreme pe caseta video sau hard... Jim Morrison's HWY: Enjoy, si pt cine nu stia ca exista acest "film" al lui Jim, sa sara cu o bere E asa mai mult de feeling, pt fanii lui, cu el in rolul principal Editat Martie 15, 2009 de Mr_ORL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 LE: si ca tot vorbim despre Doors, documentarul Feast of friends(e ceva mai cunoscut ca ciudatenia lui Jim, postata de mine mai devreme): http://www.youtube.com/watch?v=b7llsqUaynw Si, evident, filmul The doors: Pt cine nu le-a vazut, merita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
older Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 Văzut două filme geniale. Unul danez Âşi altul japonez. Cel danez, o comedie neagră (da' nu foarte neagră): Adam's Apples, povestea unui neo-nazist condamnat la muncă în folosul comunității Âşi ajuns într-o mănăstire de călugări, alături de alții ca el. I se dă în grijă un copac, un măr, din fructele căruia, la sfârÂşitul verii va trebui să gătească o plăcintă. ÂŞi de aici nebunia...! 9/10 Cel japonez: Wandafuru Raifu - After Life - este unul dintre cele mai frumoase, suave filme văzute în ultima vreme. Pe scurt, după moarte oamenii nu se duc în rai sau in iad, ci petrec o săptămână alături de niÂşte consilieri, care-i ajută să-Âşi aleagă o singură amintire pe care o vor putea lua cu ei after life. De fapt nu amintirea, ci sentimentul pe care această amintire îl induce. 10/10 Enjoy! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) The Roaring Twenties cu James Cagney si Humphrey Bogart pentru amatorii clasicelor cu gangsteri. Editat Martie 16, 2009 de plaiesu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 "The Reader" - povestea unei aventuri dintre un adolescent si o femeie mai in varsta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Martie 26, 2009 Share Postat Martie 26, 2009 Asta da postare intr-un topic de filme....frumos spus, bravo, si e mai util decat scrierea unui nume sau punerea unui trailer pe care poate oricine sa-l caute, dar pe viitor nu mai da atat de multe detalii, ca strici povestea Hai sa fim seriosi LINK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
plaiesu Postat Martie 27, 2009 Share Postat Martie 27, 2009 Nu cred ca e locul pentru critica de film si nu stiu cati se pricep la asta. Aici se recomanda niste filme despre care poti sa afli info in 1 minut pe IMDB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
betzigash Postat Martie 29, 2009 Share Postat Martie 29, 2009 avand in vedere lipsa filmelor bune din ultima perioada, va recomand onk bak 2 (http://www.imdb.com/title/tt0785035/) un film fara efecte speciale bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) Rescue Dawn cu Christian Bale, vazut din primul rand, in luxosul cinematograf in aer liber Herastrau-plex(am impins logistica pana acolo cu motorul oprit!),plata cu cardul de mall-vip reduceri de primavara substantiale,clima natural-zonala,sunet stereo acompaniat cu surround 5.1 pasari de primavara,cu meniu de haleala,bautura si desert la alegere din ghiozdan-bar,spectacol sustinut de generatorul personal de 12V,placere garantata. Editat Martie 30, 2009 de Tytus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 Knowing 2009, cu Nicolas Cage - I am dat nota 7. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 http://www.imdb.com/title/tt1117385/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 Knowing 2009, cu Nicolas Cage - I am dat nota 7. Mare porcarie filmu asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ralucone Postat Aprilie 6, 2009 Share Postat Aprilie 6, 2009 bai eu spre rusinea mea abia am vazut "Jeux d'Enfants". M-a cucerit, intra la favorites din prima vizionare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amitzu Postat Aprilie 14, 2009 Share Postat Aprilie 14, 2009 Un film in ton cu atmosfera de pe aici "A History Of Violence" http://www.imdb.com/title/tt0399146/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 (editat) Va recomand un thriller foarte bun: The Return ( sau Vozvrashcheniye in limba rusa ) IMDB Nota 8.1. Editat Aprilie 20, 2009 de jcdenton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Da, Zvyagintsev este un baiat destept si The return un film excelent! Si daca va uitati la asta sa vedeti si The Banishment. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
choprider Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Die Welle Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Maria25 Postat Aprilie 20, 2009 Share Postat Aprilie 20, 2009 Mie mi-au placut foarte mult The notebook,Premonition,All this and heaven too,Io non ho paura,Indragostita de un masai....etc Sunt mai multe dar e cam mare lista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Un film fain pentru ca stie sa surprinda si nu e previzibil, http://www.imdb.com/title/tt0347048/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bimmer Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 The international 2009 http://www.imdb.com/title/tt0963178/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ana. Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 The international 2009 http://www.imdb.com/title/tt0963178/ Ce te-a impresionat pe tine la filmul asta, nu stiu...previzibil, plictisitor, fad.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 PLATOON FULL METAL JACKET 9 ROTA MONGOL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Aprilie 21, 2009 Share Postat Aprilie 21, 2009 Me so horny, me love you long time :wink: vezi ca te citeste gaylord! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi_from_hell Postat Aprilie 28, 2009 Share Postat Aprilie 28, 2009 Lista lui Schindler ..Pianistul ..Parfum de femeie.... Nascuti asasini.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate