cry Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Pe cat pariezi ca mai deschide unul, cel tarziu maine? sigur pierd, asa ca nu ma bag Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 Am fost martor la neplacutul ,eveniment ,dar sa intamplat foarte rapid, duminica dupa amiaza in jurul orei 19 ,ma duceam la magazin ,si in acel moment sa auzit o bubuitura,era un renaul cangoo care vroia sa intoarca ,in dreptul magazinului ,dar pe contra sens circula cu o viteza uluitoare nelutu ( cunosc din vedere ) parerea mea personala este ca avea cel putin 150 - 180 km/ora. nelutu a intrat drept in renaul cangoo ,care la aruncat vreo 6 metri direct cu capul in gard ( a murit pe loc ) nu avea echipament era in papuci ,bermude ,tricou casca nu o avea punsa ,renault cangoo a intrat in gard,au iesit pasageri renault cangoo ,era un barbat in jur de 25 - 30 ani ,si o fata ( presupun ca sotia ) avea in jur de 20 - 25 ani, soferul renault cangoo speriat inpreuna cu fata aceea,sau dus langa magazin ,dar nu au mai apucat ca iau luat la bataie vreo 10 matahale de ( Tigani) la bataie ,sareau cu picioarele pe capul soferului pur si simplu aproape iau linsat ,patronul magazinului a iesit afara ,la tras pe sofer si pe fata aceea in magazin ,patronul magazinului spunand DACA INTRA VREUN TIGAN IN MAGAZIN IL INPUSC,salvarea a venit in 5 min,dar pentru motocilicst era prea tarziu ,cam asta a fost oricum chiar daca e tigan DUMNEZEU SAL IERTE R.I.P O cioara mai putin. Repet, e nevoie de doua topicuri? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutgeo Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 O cioara mai putin. Repet, e nevoie de doua topicuri? man ,nu prea stiu sa folosesc forumul acesta ,scuze sunt incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 In traducere: Read the Fucking Manual Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutgeo Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 In traducere: Read the Fucking Manual mersi iti raman dator Am fost la inmormantare ,azi sincer imi pare rau de NELUTU R.I.P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Nu vad care e problema daca sant 2 topicuri cu acelasi accident Eu nu l-am gasit dupa titlu pe primul topic desi stiam de accident Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BackSlash Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 O cioara mai putin. Repet, e nevoie de doua topicuri? Esti RASIST? "o cioara mai putin" da (cuvant jignitor) dar era tot om ca si tine ca si mine ca si restul animal mic paros si inapt ce esti tu R.I.P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Esti RASIST? "o cioara mai putin" da (cuvant jignitor) dar era tot om ca si tine ca si mine ca si restul animal mic paros si inapt ce esti tuR.I.P Da, sunt rasist! Esti CIOARA? Daca da, vin' la tata sa te scape de chinuri. Si apropos, o CIOARA nu va fi OM ca mine niciodata. Ciorile sunt untermensch. Editat Iulie 11, 2008 de Wolfman Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) Esti RASIST? "o cioara mai putin" da (cuvant jignitor) dar era tot om ca si tine ca si mine ca si restul animal mic paros si inapt ce esti tuR.I.P Te rog sa te calmezi. Noi uram rasismul si tiganii. Editat Iulie 11, 2008 de Oryon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wolfman Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Te rog sa te calmezi. Noi uram rasismul si tiganii. Pentru replica asta te caut. Sa-ti dau o bere. La intrunire. Vii, nu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Oryon Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Pentru replica asta te caut. Sa-ti dau o bere. La intrunire. Vii, nu? Heheh. Da. Apar diseara probabil sa vad ce se-ntampla. Nu stiu daca raman peste noapte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Da, sunt rasist! Esti CIOARA? Daca da, vin' la tata sa te scape de chinuri. Si apropos, o CIOARA nu va fi OM ca mine niciodata. Ciorile sunt untermensch. Untermensch! Das ist ja ganz Wahr. Si daca are cineva de comentat... ghinion! Nu bag pe nimeni in seama la ora asta! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 moarte ciorilor :X Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackOnyx Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Da, sunt rasist! Esti CIOARA? Daca da, vin' la tata sa te scape de chinuri. Si apropos, o CIOARA nu va fi OM ca mine niciodata. Ciorile sunt untermensch. Cred ca noi avem mult de baut impreuna weekend`ul asta la Ciolpani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 moarte ciorilor :X :P :P :D da stiu... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rados Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 Da, sunt rasist! Esti CIOARA? Daca da, vin' la tata sa te scape de chinuri. Si apropos, o CIOARA nu va fi OM ca mine niciodata. Ciorile sunt untermensch. de acord cu tine , dar ce te faci ca in tara ta suboamenii au mai multe drepturi decit ai tu sau mai bine zis profita de niste drepturi care sunt acordate de fucking statul roman iar aceste drepturi sunt sustinute din banutii tai , ai mei ai prietenilor nostrii care muncesc si platesc impozite unui stat nenorocit ce baga in aceasi oala cetatenii care produc si cetatenii ce freaca menta si au ca ideletnicire milenara furtul .aaaaaaaaa si nu esti rasist esti un cetatean ce isi sutine anumite opinii legate de o minoritate . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 (editat) nu iar Nelutu a mai murit odata pe topicu de dincolo... aaa, sa inteleg ca acu a murit un conservar? huaaa...moarte conservarilor....o sa incep io, linsandu-l pe fratimiu acu pe bune.... ontopic: RIP Editat Iulie 11, 2008 de catul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackOnyx Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 de acord cu tine , dar ce te faci ca in tara ta suboamenii au mai multe drepturi decit ai tu sau mai bine zis profita de niste drepturi care sunt acordate de fucking statul roman iar aceste drepturi sunt sustinute din banutii tai , ai mei ai prietenilor nostrii care muncesc si platesc impozite unui stat nenorocit ce baga in aceasi oala cetatenii care produc si cetatenii ce freaca menta si au ca ideletnicire milenara furtul .aaaaaaaaa si nu esti rasist esti un cetatean ce isi sutine anumite opinii legate de o minoritate . Stai linistit....nu e departe "Decembrie 1989"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
woken Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 ba ionutgeo cine morti mati esti ! ? ba fututva natia in gat ce dak era tigan ! sa dea Dumnezeu sa cadeti cu motoru si sa muriti in chinuri bagamias (cuvant urat) in natia voastra de forumisti obositi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 woken... ce limbaj bestial ai! al cui esti ma din Ilfov, ca cred ca te stiu... si daca te stiu, te-ai ars! ce de prieteni ti-ai facut, brusc asa! Ce ai zice sa te bungheasca unul si sa te trezesti cu toti prietenii lui (forumisti, de altfel) la usa? Este ca instantaneu te-ai ruga sa ai un stomatolog aproape? Na las' nu fii suparat... si medicina legala rezolva multe probleme legate de astepctul estetic. Doar astia ca tine nu pot muri cu creierii in gura, ca n-u creier, d'aia! Hai, servus! Si... sa nu uit! Sper sa ne cunoastem... tu si multi alti forumisti pe care i-ai amintit in frumosul tau post! Acum ai voie sa te sinucizi, inainte sa te sinucida altii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
woken Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 marsh ma jegosule ! vino in Balotesti dak esti smecher k pleci si fara motor si batut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 eu aduc POPCORN Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mo Weed Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 now boys....please choose your weapons daca unul dintre voi nu intelege.....traducerea: va rog purtati-va frumos Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackOnyx Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 ba ionutgeo cine morti mati esti ! ? ba fututva natia in gat ce dak era tigan ! sa dea Dumnezeu sa cadeti cu motoru si sa muriti in chinuri bagamias (cuvant urat) in natia voastra de forumisti obositi Ce-mi doresti tu mie sa ti se intample tie...desi cred ca ar fi cam greu...cred ca si tu ai aripi ca si prietenu` tau care a zburat pana la ceruri... P.S.: ...ma gasesti la Ciolpani din noaptea asta daca arzi de nerabdare sa ma bati...te rog frumos sa zambesti si sa tii ochii deschisi in permanenta...am inteles ca o sa fie cam intunecat si n-as vrea sa calc pe tine...prefer sa te impaiez... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutgeo Postat Iulie 11, 2008 Share Postat Iulie 11, 2008 ba ionutgeo cine morti mati esti ! ? ba fututva natia in gat ce dak era tigan ! sa dea Dumnezeu sa cadeti cu motoru si sa muriti in chinuri bagamias (cuvant urat) in natia voastra de forumisti obositi bine mah periculosule ,nu vb cu tine mah retardatule .imi este rusine sa zic ca tu esti de la mine din comuna ) mama ce distrus esti ,am 34 de ani atat mai mult si stau la sosea mare !multumit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate