Sari la conținut

Accident Balotesti


woken
 Share

Postări Recomandate

skyalex82 wrote:

"Va imaginati ce ne-am face daca ar incepe audi sa fabrice motociclete?"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Pai Audi inca ezta sa scoata motorete pe piata...desi, la cum ai pus tu problema, cei de la Audi ar face bine sa scoata cat mai repede motorete la vanzare.

Scuze de offtopic!

post-15244-1215482498_thumb.jpg

post-15244-1215482534_thumb.jpg

Editat de SnakeBite
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 215
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu locuiesc in Balotesti.

Ma bucur ca aceste adevaruri ies la iveala pt ca in majoritatea cazurilor soferul este mai totdeauna gasit vinovat de catre comunitatea motociclistilor. Se pare ,din cele redate de tine, ca nu este asa si ca motociclistii poarta marea vina in MAJORITATEA cazurilor.

Se pare, din cele relatate de tine, ca asa este, ca in MAJORITATEA cazurilor, cei din Balotesti trag concluzii cu caracter general pornind de la un caz particular ambiguu, unde nu e sigur cine,ce, dar e sigur ca avea 150.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu ..cum s-a intamplat accidentul,dar vreau sa fac o remarca.....multi dintre soferi cand pleaca de pe loc intai ies cu botul masinii in sosea vreo juma de metru sau mai mult ,abia apoi baga capul in oglinda sa se asigure .Era sa o patesc de cateva ori asa cand un taximetrist a iesit in intersectie cu juma de masina pe sensul meu ,cica sa aibe vizibilitate maxima.NU prea inteleg nesimtirea asta sa il blochezi pe cel cu prioritate ca sa te asiguri tu !R.I.P. pentru om ,tigan sau nu ...a platit pentru greseala lui...si nu stiu daca noi avem dreptul sa-l judecam .Este cineva sus care o va face !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ce atata aparare pt un idiot fiindca chiar daca a murit nu are scuza ca mergea ca duda pe strada fara PERMIS, fara CASCA cu 140 la ora . Mai era si parinte pe deasupra. M-am saturat de incostineta din Romania, soferii sunt de vina....sunt pe dracu eu zic ca vina in cazul de fata este exclusiv.....a nu nu pot numi un asemenea om Motociclist. Pacat de sofer ca o sa sa ramana cu traume. Strada nu este circuit. M-am saturat de generatia de scuteristi....fara casca, fara numar, cunostinte rutiere MINIME nule sau de racerii de semafor. Am avut motorul inainte de permis dar nu am iesit cu el pe strada si cand am iesit am iesit cu permisul in buzunar, echipat full ca ma gandesc ca pot sa cad si prefer sa nu-mi adun carnea cu spacul de pe strada . Probabil e un post in van....intelege cine trebuie...restul le urez selectie naturala libera! Asfalt uscat si fara idioti celorlalti!

Editat de Sorceror
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

haide k iti raspund eu......scuza-ma k iti zic dar eu cu inka 3 persoane am fost martori directi si primari ai acestui accident de tot rahatul corect spus de tot rahatul, pacat ca ati fost martori.......soferul cu duba circula regulamentar,era pe banda lui iar motociclistul TIGAN a se intelege RROM ca doar noi nu facem discriminari era pe contrasens si rula cu peste 150km/h uite unde era radaru` mobil de la Balotesti!!!.......iar tiganii nu erau decat 2......erau cel putin 10 tigani nenorociti care il bateau cu pumnii si picioarele pe sarmanul sofer care ma repet circula 'foarte' regulamentarpai daca circulca cum il bateau? si daca erau doar 2 tigani cum il bateau 10 ?? :blbl: ........pana nu au intervenit cunostintele mele acel sofer nu a scapat din ploaia de lovituri.....deci ma repet,erau cel putin 10 tigani care il bateau pe soferul nevinovat......am fost martor direct.....da asta am inteles ai avut grija sa ne comunici de mai multe orinu era nimeni pe acolopai cum nu era nimeni daca voi erati martori?....eram eu si inca 3 persoaneDeci erau asa: voi 4, cu inca 10+2 tigani aka rromi + soferul = 17 persoane ... dar nu era nimeni de fapt intelegem da!.....s-a intamplat in fata noastra,deci mai clar de atat nu se poate mai baiatuleba da ... se poate intampla ca voi sa fiti victimele si atunci crede-ma ca e mai clar!!......nu ma interseaza cat implinea,cert este k a murit el si dk privim partea buna a lucrurilorcorect! asta e o parte fff buna!.....mai bine asa k altfel omora pe altcinevacrezi???.......ia raspunde te rog singur.....dk nu intra in masina care circula regulamentar intra intr-un om la ce viteza avea pentru k se afla pe o strada populata de adulti si copii,nu pe o autostrada,asa k gandeste-te bine si cantaresteaproximativ 70+ kg.........si crede-ma pe cuvant de ce? Suntem frati cumva??........conteaza foarte mult daca era tigan sau romanba nu conteaza deloc pt ca mortii nu au etnie!......gandeste-te k in 10 ani(dupa statistici elaborate) tiganii s-au inmultit 100%........ia gandeste-te peste 50 de ani cand vom avea noi copii........ce se va intampla.....va ajunge Vadim la putere si ii va eradica :unsure:asa k trebuie sa tragem un semnal de alarmaHuh?!?!.......este foarte clar in privinta accidentului........soferul dubei se afla intr-o pozitie regulamentara,am fost martor ocular si direct la acest accidentexlplica-mi te rog cum ai putea fii martor indirect daca esti ocular........iar motociclistul era pe contrasens si rula cu peste 150km/har trebui sa-ti fii pus nick-ul PYTHON .. cunoscatorii stiu :D.........cam asta este :burnout:

 

 

Sunt oricum pe jos de ras ....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fatza de acum vreo doi ani, pe sectiunea de accidente, circul e din ce in ce mai mare. Se pare ca toata lumea vine sa-si arate frustrarile. Scopul initial al acestei sectiuni era parca sa invatam din greselile altora, nu sa aruncam cu c...t in ei. Se pare ca sunt din ce in ce mai multi baieti din aia cu casca de gel cu kevlar pe aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt oricum pe jos de ras ....

haide k iti raspund eu......scuza-ma k iti zic dar eu cu inka 3 persoane am fost martori directi si primari ai acestui accident de tot rahatul corect spus de tot rahatul, pacat ca ati fost martori.......soferul cu duba circula regulamentar,era pe banda lui iar motociclistul TIGAN a se intelege RROM ca doar noi nu facem discriminari era pe contrasens si rula cu peste 150km/h uite unde era radaru` mobil de la Balotesti!!!.......iar tiganii nu erau decat 2......erau cel putin 10 tigani nenorociti care il bateau cu pumnii si picioarele pe sarmanul sofer care ma repet circula 'foarte' regulamentarpai daca circulca cum il bateau? si daca erau doar 2 tigani cum il bateau 10 ?? ........pana nu au intervenit cunostintele mele acel sofer nu a scapat din ploaia de lovituri.....deci ma repet,erau cel putin 10 tigani care il bateau pe soferul nevinovat......am fost martor direct.....da asta am inteles ai avut grija sa ne comunici de mai multe orinu era nimeni pe acolopai cum nu era nimeni daca voi erati martori?....eram eu si inca 3 persoaneDeci erau asa: voi 4, cu inca 10+2 tigani aka rromi + soferul = 17 persoane ... dar nu era nimeni de fapt intelegem da!.....s-a intamplat in fata noastra,deci mai clar de atat nu se poate mai baiatuleba da ... se poate intampla ca voi sa fiti victimele si atunci crede-ma ca e mai clar!!......nu ma interseaza cat implinea,cert este k a murit el si dk privim partea buna a lucrurilorcorect! asta e o parte fff buna!.....mai bine asa k altfel omora pe altcinevacrezi???.......ia raspunde te rog singur.....dk nu intra in masina care circula regulamentar intra intr-un om la ce viteza avea pentru k se afla pe o strada populata de adulti si copii,nu pe o autostrada,asa k gandeste-te bine si cantaresteaproximativ 70+ kg.........si crede-ma pe cuvant de ce? Suntem frati cumva??........conteaza foarte mult daca era tigan sau romanba nu conteaza deloc pt ca mortii nu au etnie!......gandeste-te k in 10 ani(dupa statistici elaborate) tiganii s-au inmultit 100%........ia gandeste-te peste 50 de ani cand vom avea noi copii........ce se va intampla.....va ajunge Vadim la putere si ii va eradica asa k trebuie sa tragem un semnal de alarmaHuh?!?!.......este foarte clar in privinta accidentului........soferul dubei se afla intr-o pozitie regulamentara,am fost martor ocular si direct la acest accidentexlplica-mi te rog cum ai putea fii martor indirect daca esti ocular........iar motociclistul era pe contrasens si rula cu peste 150km/har trebui sa-ti fii pus nick-ul PYTHON .. cunoscatorii stiu .........cam asta este

 

 

 

Sunt oricum pe jos de ras ....

MAI NU STIU CUM SA TE NUMESC.....PTR K SE PARE K NU AI GRAD DE COMPARATIE.....SE PARE K ITI PLACE SA TE DAI MARE PE AICI.....DAR NU PREA INTELEG DE CE,IN FINE,ASTA ESTE PROBLEMA TA PERSONALA SI DE SUFLET :burnout: .....TIN SA TE LAMURESC.....TU STAI CAM PROST CU CITITUL.....TU CRED K CITESTI PUTIN DE LA SFARSIT,PUTIN DE LA INCEPUT SI APOI LE PUI LAOLALTA........UITE CA TE IAU PRECUM LA GRADINITA......AM FOST MARTOR OCULAR SI DIRECT......MA REFER K AM FOST PRIMA CARE AM VAZUT ACCIDENTUL.....ACUM POTI INTELEG?N-AS PREA CREDE DAR TREC MAI DEPARTE......FAZA CU TIGANII........NOI AM FOST CATIVA LA INCEPUT SI ULTERIOR SI-A FACUT APARITIA BULIBASA CU TOATA MAHALAUA DUPA EL.....ASTA INTELEGI ACUM?SI DUPA CALCULELE TALE CU 2+15......POATE K LE-AI FACUT CORECT DAR TOTI ACESTI OAMENI AU APARUT DUPA MOMENTUL ACCIDENTULUI,ADIKA DUPA ACELE CATEVA SECUNDE DUPA IMPACT.....OFF GREU ESTE SA-TI EXPLIC DAR AM TINUT NEAPARAT K AM VAZUT K STAI PROST LA CAPITOLUL LOGICA,ADIKA ESTI ZERO.....NASOL PTR TINE,TE COMPATIMESC......SE PARE K TU NU PRIVESTI PARTEA REA A LUCRURILOR.....REFERITOR LA TIGANI......CAND O SA-TI MOARA PROBABIL CINEVA DRAG BATUT DE NISTE SPURCATI DE CIORI ATUNCI POATE AI SA-MI DAI DREPTATE....EHE.....GREU,NU-I ASA?......ITI EXPLIC NU K UNUI FRATE K TOT AI POMENIT.....ITI EXPLIC PTR K VAD K DAI DOVADA DE NISTE LIPSURI GRAVE........AHA SI VEZI SA NU TE TAVALESTI PREA MULT PE JOS.......

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci sincer nu am facut efortul sa-ti citesct postul din 2 motive:

1. scrii cu caps de parca ai vrea sa arati lumii ca stii sa apesi un buton de pe tastatura (asta in speranta ca nu stai cu dejetu apasat pe shift)

2. limbajul tau de mIRC ma lasa rece ...

 

Normal ca nu am termen de comparatie. Ca multi altii de pe acest forum. Si e bine sa nu ai termen de comparatie. In schimb tu...

 

SINCER nu ne intereseaza ca tu ai fost martor direct/indirect/la stanga/la dreapta la acest accident. La modul cum ai explicat situatia e de ras si de bataie de joc.

 

Cand o sa inveti sa scrii atunci discutam!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sunt oricum pe jos de ras ....

MAMA FRATE DU-TE BAI NENE SI PLIMBA-TE K NU STII NICI MACAR SA CITESTI.......MA UIMESTI.....CITESTE FRATE CU ATNETIE CE SCRIU ACOLO,K ASA TE-A INVATAT LA SCOALA.......SI APOI SA-TI DAI CU PAREREA.........BAI OMULE TRAIESTI IN LUMEA TA......EU ZIC CEVA,TU RASPUNZI CU ALTCEVA :burnout: ......HAI PAS LA URMATOAREA PAGINA.....NU STIU.....E AIUREA K NU STII SA CITESTI.......MI-E MILA RAU PTR TINE

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MAI NU STIU CUM SA TE NUMESC.....PTR K SE PARE K NU AI GRAD DE COMPARATIE.....SE PARE K ITI PLACE SA TE DAI MARE PE AICI.....DAR NU PREA INTELEG DE CE,IN FINE,ASTA ESTE PROBLEMA TA PERSONALA SI DE SUFLET :burnout: .....TIN SA TE LAMURESC.....TU STAI CAM PROST CU CITITUL.....TU CRED K CITESTI PUTIN DE LA SFARSIT,PUTIN DE LA INCEPUT SI APOI LE PUI LAOLALTA........UITE CA TE IAU PRECUM LA GRADINITA......

auzi, bai, oi fi vreo baba de pe marginea santzului. ia sa nu te iei tu de nightwolf. ai numai cateva posturi pe forumul asta si habar nu ai tu cum citeste nightwolf si nici macar nu stii ce inseamna el pentru forumul asta. te rugam sa iesi si sa nu te mai intorci. el nu are probleme cu cititul, dar tu clar ai cu scrisul. ai atatea puncte de suspensie pentru ca nici macar in scris nu iti poti expune ideile, nu am inteles mare lucru din ce ai scris acolo; ai un limbaj demn de chat, aici este un forum si scrii cu caps ceea ce deja m-a scos din sarite. si vii aici cum ca tu esti martor ocular si de cine te gasesti tu sa te iei? tocmai de nighwolf. sictir, babo, martor ocular!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

MAMA FRATE DU-TE BAI NENE SI PLIMBA-TE K NU STII NICI MACAR SA CITESTI.......MA UIMESTI.....CITESTE FRATE CU ATNETIE CE SCRIU ACOLO,K ASA TE-A INVATAT LA SCOALA.......SI APOI SA-TI DAI CU PAREREA.........BAI OMULE TRAIESTI IN LUMEA TA......EU ZIC CEVA,TU RASPUNZI CU ALTCEVA :burnout: ......HAI PAS LA URMATOAREA PAGINA.....NU STIU.....E AIUREA K NU STII SA CITESTI.......MI-E MILA RAU PTR TINE

daca doi iti spun ca scrii cu caps inseamna ca asa este. crezi ca daca scrii cu caps scrii ceva mai interesant? aceleasi prostii le debitezi. eu zic sa ne lasi. du-te la politie, acolo e nevoie de martori de-aia oculari de care zici ca esti tu.

Editat de maa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

h

 

 

 

 

Sunt oricum pe jos de ras ....

MAI NU STIU CUM SA TE NUMESC.....PTR K SE PARE K NU AI GRAD DE COMPARATIE.....SE PARE K ITI PLACE SA TE DAI MARE PE AICI.....DAR NU PREA INTELEG DE CE,IN FINE,ASTA ESTE PROBLEMA TA PERSONALA SI DE SUFLET :burnout: .....TIN SA TE LAMURESC.....TU STAI CAM PROST CU CITITUL.....TU CRED K CITESTI PUTIN DE LA SFARSIT,PUTIN DE LA INCEPUT SI APOI LE PUI LAOLALTA........UITE CA TE IAU PRECUM LA GRADINITA......AM FOST MARTOR OCULAR SI DIRECT......MA REFER K AM FOST PRIMA CARE AM VAZUT ACCIDENTUL.....ACUM POTI INTELEG?N-AS PREA CREDE DAR TREC MAI DEPARTE......FAZA CU TIGANII........NOI AM FOST CATIVA LA INCEPUT SI ULTERIOR SI-A FACUT APARITIA BULIBASA CU TOATA MAHALAUA DUPA EL.....ASTA INTELEGI ACUM?SI DUPA CALCULELE TALE CU 2+15......POATE K LE-AI FACUT CORECT DAR TOTI ACESTI OAMENI AU APARUT DUPA MOMENTUL ACCIDENTULUI,ADIKA DUPA ACELE CATEVA SECUNDE DUPA IMPACT.....OFF GREU ESTE SA-TI EXPLIC DAR AM TINUT NEAPARAT K AM VAZUT K STAI PROST LA CAPITOLUL LOGICA,ADIKA ESTI ZERO.....NASOL PTR TINE,TE COMPATIMESC......SE PARE K TU NU PRIVESTI PARTEA REA A LUCRURILOR.....REFERITOR LA TIGANI......CAND O SA-TI MOARA PROBABIL CINEVA DRAG BATUT DE NISTE SPURCATI DE CIORI ATUNCI POATE AI SA-MI DAI DREPTATE....EHE.....GREU,NU-I ASA?......ITI EXPLIC NU K UNUI FRATE K TOT AI POMENIT.....ITI EXPLIC PTR K VAD K DAI DOVADA DE NISTE LIPSURI GRAVE........AHA SI VEZI SA NU TE TAVALESTI PREA MULT PE JOS.......

 

 

ciuciumete, de unde aparusi fratioare? :blbl:

Editat de evil inside
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deci sincer nu am facut efortul sa-ti citesct postul din 2 motive:

1. scrii cu caps de parca ai vrea sa arati lumii ca stii sa apesi un buton de pe tastatura (asta in speranta ca nu stai cu dejetu apasat pe shift)

2. limbajul tau de mIRC ma lasa rece ...

 

Normal ca nu am termen de comparatie. Ca multi altii de pe acest forum. Si e bine sa nu ai termen de comparatie. In schimb tu...

 

SINCER nu ne intereseaza ca tu ai fost martor direct/indirect/la stanga/la dreapta la acest accident. La modul cum ai explicat situatia e de ras si de bataie de joc.

 

Cand o sa inveti sa scrii atunci discutam!

HMM.....SINCER NU STIU CUM ESTE LIMBAJUL DE MIRC DAR TU DK M-AI COMPARAT ASTFEL E CLAR K TU IL STII.......IAR DK NU AI FII CITIT CE AM SCRIS.....NU AI FII STIUT CE SCRIU ACOLO........DAR TE SFATUIESC SA CITESTI DE SUS SI PANA JOS,DE LA STANGA SPRE DREAPTA......CAM ASTA ESTE REGULA,INTELEGI?.....ORICUM NU TB SA MA COMPLIC K E CLAR K TU NU INTELEGI NISTE LUCRURI.....PROBABIL ESTE PREA GREU SA LE INTELEGI SI ASTFEL LE IEI K ATARE...........SI ESTE NASOL DK RAZI CAND ESTE VORBA DE MOARTEA UNUI OM......ESTI DE COMPATIMIT TINERE

 

ciuciumete, de unde aparusi fratioare? :burnout:

CU TINE NU MA BAG IN SEAMA K MI-E FRIKA SA NU MA BATA MAHALAUA.....DIN ZONA TA

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

HMM.....SINCER NU STIU CUM ESTE LIMBAJUL DE MIRC DAR TU DK M-AI COMPARAT ASTFEL E CLAR K TU IL STII.......IAR DK NU AI FII CITIT CE AM SCRIS.....NU AI FII STIUT CE SCRIU ACOLO........DAR TE SFATUIESC SA CITESTI DE SUS SI PANA JOS,DE LA STANGA SPRE DREAPTA......CAM ASTA ESTE REGULA,INTELEGI?.....ORICUM NU TB SA MA COMPLIC K E CLAR K TU NU INTELEGI NISTE LUCRURI.....PROBABIL ESTE PREA GREU SA LE INTELEGI SI ASTFEL LE IEI K ATARE...........SI ESTE NASOL DK RAZI CAND ESTE VORBA DE MOARTEA UNUI OM......ESTI DE COMPATIMIT TINERE

 

:burnout: :blbl: unchiule, ia treci la grebla si lasa oamenii mari sa vorbeasca

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

POZA IMI SPUNE TOT.......DESPRE TINE.......GATA GATA NU VENITI TOTI CEI 10 NEGRII MITITEI SA MA BATETI,HAIDETI INTAI LA SCOALA

ca tu ai mers mult de tot pe la scoala, se vede foarte clar din limbajul tau deosebit de precar, din capacitatea de a poci cuvintele si limba romana si din aptitudinele de barfa de santz al balotestiului.

ai 10 posturi pe forumul asta, dintre care doua in care erai martor ocular si restul de 8 de jigniri aduse celor de aici, fara ca tu sa-i cunosti, fara sa stii cine sunt. cine ti-a spus tie de forumul asta?

Editat de maa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

POZA IMI SPUNE TOT.......DESPRE TINE.......GATA GATA NU VENITI TOTI CEI 10 NEGRII MITITEI SA MA BATETI,HAIDETI INTAI LA SCOALA

Fata, relaxeaza-te, nu te bate nimeni, dar nu mai scrie cu caps, e foarte greu de citit. Si prescurarile de sms sint ca dracu'.

Editat de mig
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fata, relaxeaza-te, nu te bate nimeni, dar nu mai scrie cu caps, e foarte greu de citit. Si prescurarile de sms sint ca dracu'.

 

e fata? :burnout:

treci la cratitza ciumafaiao nu mai sta pe forumul de oameni mari

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca tu ai mers mult de tot pe la scoala, se vede foarte clar din limbajul tau deosebit de precar, din capacitatea de a poci cuvintele si limba romana si din aptitudinele de barfa de santz al balotestiului.

ai 10 posturi pe forumul asta, dintre care doua in care erai martor ocular si restul de 8 de jigniri aduse celor de aici, fara ca tu sa-i cunosti, fara sa stii cine sunt. cine ti-a spus tie de forumul asta?

ehhhh.......invidia vorbeste.........e clar cine mi s-a adresat.........e aiurea k s-a ajuns la o discutie de (cuvant urat) doar ptr k am spus ce s-a intamplat...........s-au rastalmacit cuvintele....asa cum nu trebuia........cam asta este ideea mea..........cine dracu m-a pus sa intru pe forumul asta de manelisti infocati si tigani revoltati...........a fost un accident sodat cu moartea unui tigan ....si cam asta este......a fost vina lui si ar trebui sa incheiem discutia.........sa-si faca poilitia treaba si voi sa stati dracu in banca voastra sa nu mai faceti voi legea k doar va aflati in Romania......nu in mahala...........hai la revedere si imi pare rau de cunostinta

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ehhhh.......invidia vorbeste.........e clar cine mi s-a adresat.........e aiurea k s-a ajuns la o discutie de (cuvant urat) doar ptr k am spus ce s-a intamplat...........s-au rastalmacit cuvintele....asa cum nu trebuia........cam asta este ideea mea..........cine dracu m-a pus sa intru pe forumul asta de manelisti infocati si tigani revoltati...........a fost un accident sodat cu moartea unui tigan ....si cam asta este......a fost vina lui si ar trebui sa incheiem discutia.........sa-si faca poilitia treaba si voi sa stati dracu in banca voastra sa nu mai faceti voi legea k doar va aflati in Romania......nu in mahala...........hai la revedere si imi pare rau de cunostinta

drum bun si cale batuta, cum se spune. sa nu te mai intorci! iti multumim pentru relatarile infecte.

invidie pentru ce? stai linistita, ca nu te invidiez pentru nimic, ba chiar un pic imi e mila de tine si de ordinea ideilor din capul tau. prietena ta spunea pe un alt topic deschis de ea ca e din cauza ca inca e socata din cauza accidentului, desi inclin sa cred ca asa va exprimati voi. chiar, cand vorbesti, cum exprimi atatea puncte (care nici macar de suspensie nu sunt, pentru ca sunt mai mult de 3)?

Editat de maa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

e fata? :burnout:

treci la cratitza ciumafaiao nu mai sta pe forumul de oameni mari

pentru tine te 3 ori bleah bleah bleah...............clar.........eu iti zic la revedere k sincer eu nu pot discuta cu cineva k tine.....imi cer scuze dar raman aici la nivelul meu.........ar trebui dracu sa stai in banca ta si sa lucrezi sau sa faci ceva.....k vad k ai o varsta(om mare,nu?)........nu sa stai la mahala sa vezi ce scrie unul si altul..........ia gandeste-te ti-a murit un frate.............du-te bai nene si jeleste-l.........nu pierde timpul aiurea.............eu iti zic la revedere........si regret k am intrat pe site-ul asta de manelisti si mai rau imi pare k am dat de unul k tine........adika de la o relatare a unui accident tragic s-a ajuns la jigniri,pana la urma trebuia sa nu zic cum s-a intamplat............hai gata k e prea mult ptr tine......nu meriti............bye bye

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...