DAFWAY Postat Septembrie 23, 2011 Share Postat Septembrie 23, 2011 Vand Piese Moto Ducati Preturi Imbatabilehttp://www.facebook.com/profile.php?id=100002962899420 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 stie cineva unde gasesc carena fata si laterala stanga pt un 848?multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 25, 2011 Share Postat Septembrie 25, 2011 (editat) stie cineva unde gasesc carena fata si laterala stanga pt un 848?multumesc vezi ca e posibil sa aiba Florin (dafway) stiu ca dezmembra un 848 daca nu pe Ebay. Editat Septembrie 25, 2011 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 vezi ca e posibil sa aiba Florin (dafway) stiu ca dezmembra un 848 daca nu pe Ebay. deocamdata nimic pe ebay.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 deocamdata nimic pe ebay.. ai cautat pe Ebay.com, co.uk .de .it ? apropo, tiai luat 848? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 27, 2011 Share Postat Septembrie 27, 2011 ai cautat pe Ebay.com, co.uk .de .it ? apropo, tiai luat 848? gata s-a rezolvat..a fost doar in trecere pe la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Septembrie 28, 2011 Share Postat Septembrie 28, 2011 gata s-a rezolvat..a fost doar in trecere pe la mine aha, teai dat cu el? daca da cum ti sa parut. eu is curios si vreau sa testez un 848 sau un 999 ca ma bate gandu pe la anu de ceva, dar is in dubii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ooopsss Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 Geaca piele Ducati ..marimea L..stare foarte buna.. 0722380545 Pret : 200 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Septembrie 30, 2011 Share Postat Septembrie 30, 2011 aha, teai dat cu el? daca da cum ti sa parut. eu is curios si vreau sa testez un 848 sau un 999 ca ma bate gandu pe la anu de ceva, dar is in dubii. am bagat o tura de cativa km...nu circuit,nu forja stradala...mers cat de cat in limitele legale insa nu exista termen de comparatie intre 848 si mobra de circuit adik k5, mult sub ce poate un k5.Daca ar fi sa il compar cu ceva din ce am avut as face-o cu triumph 675r..de asemenea nu am fost pe circuit cu 675r dar mi-a lasat o parere foarte buna despre inginerii britanici super usoara,ohlins fata spate,brembo,quickshifter...adica toate astea din fabrica,pe cand ducati 848 brembo si showa fata..pe spate nnush ce au pus. Ca plus fata de o japoneza la ducati ar fi designul si calitatea lucrarii..chiar mi-ar place unul de duminica Ca minus ar fi pretul exorbitant la tot ce inseamna ducati.Per total i-as da un 8 si da este ceva deosebit sa ai un ducati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Octombrie 1, 2011 Share Postat Octombrie 1, 2011 Vand piese 748, 916-996-998 aparataore lant 15 EUR aripa fata 100 EUR bascula 100 EUR cablu acceleratie 30 EUR cadru 1000 EUR cal amortizor 30 EUR codita 100 EUR cric 50 EUR discuri frana 60 EUR spate 100 EUR fata etriere fata brembo 75 EUR evacuare carbon 100 EUR vas expansiune 50 EUR foaie 70 EUR furtune apa 25 EUR instalatie electrica 50 EUR monopoat 100 EUR rezervor 200 EUR MOTOR (11000km compresie 12 pe fiecare cilindru) 1300 EUR Si multe altele! Pentru contact office@dafway.ro Tel 0769723380 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 (editat) am bagat o tura de cativa km...nu circuit,nu forja stradala...mers cat de cat in limitele legale insa nu exista termen de comparatie intre 848 si mobra de circuit adik k5, mult sub ce poate un k5.Daca ar fi sa il compar cu ceva din ce am avut as face-o cu triumph 675r..de asemenea nu am fost pe circuit cu 675r dar mi-a lasat o parere foarte buna despre inginerii britanici super usoara,ohlins fata spate,brembo,quickshifter...adica toate astea din fabrica,pe cand ducati 848 brembo si showa fata..pe spate nnush ce au pus. Ca plus fata de o japoneza la ducati ar fi designul si calitatea lucrarii..chiar mi-ar place unul de duminica Ca minus ar fi pretul exorbitant la tot ce inseamna ducati.Per total i-as da un 8 si da este ceva deosebit sa ai un ducati 848 are Showa si pe fata si pe spate. Doar modelele "S" si "R" de la Ducati au Ăhlins. 848 nu are varianta "S" sau "R". Editat Octombrie 3, 2011 de PzKpfW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 Este vreun posesor de 999/749 ROSU din Bucuresti pe aici, sa ma ajute cu o chestie? contacteazal pe Sinner. el are 749 rosu cum vrei tu. acum depinde ce chestie vrei sa te ajute. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 3, 2011 Share Postat Octombrie 3, 2011 pai daca ziceai in Bucuresti poate te mai intelegeam ca sinner e DIN Bucuresti. mna, nush ce sa zic, ducatisti nu prea o ard pe aici. mai mult pe strazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PzKpfW Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Este vreun posesor de 999/749 ROSU din Bucuresti pe aici, sa ma ajute cu o chestie? Paradoxal, rosii sunt foarte putine - spre deloc. Sunt galbene, negre, albe, revopsite cate vrei. Era un 749R rosu la Metrotehnica in service acum cateva luni. Treci pe acolo si intreaba-i pe ei. Sau pe Andu, ca am vazut si pe al el un 999 rosu acum ceva timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 4, 2011 Share Postat Octombrie 4, 2011 Da, asa e. Observ ca esti foarte activ pe topicul asta. Mai bine zi daca mobra ta e intreaga, ca sa fac cu tine treaba. ma a mea e interaga, acum depinde la ce te referi. dar nu am 749/999 poate in vara o sa am...... dar daca pot te ajut, acum depinde cu ce. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 Vand piese Ducati MONSTER, SS, 748 998, 749 999 MAIL: office@dafway.ro TEL: 0769723380 DEZMEMBREZ DUCATI SS 900 AN 2000 SAU O VAND FUNCTIONALA LA 1300 EURO VAND MOTOR 998, COMPRESIE 12 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 (editat) cam cat vrei sa-ti dau diferenta sa-mi schimbi pompa de ambreiaj. eu am tip 1 si vreau tip 2. (fara maner) Editat Octombrie 16, 2011 de Crazy-devil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAFWAY Postat Octombrie 18, 2011 Share Postat Octombrie 18, 2011 cam cat vrei sa-ti dau diferenta sa-mi schimbi pompa de ambreiaj. eu am tip 1 si vreau tip 2. (fara maner) nu mai am nici o pompa de ambreiaj. OFER GAZDUIRE MOTO, IN GARAJ INCALZIT, PE PERIOADA SEZONULUI RECE, PRETUL ESTE DE 200 LEI PT TOATA PERIOADA SI OFERIM O REVIZIE GRATUITA (MANA DE LUCRU GRATIS) GARAJUL ESTE IN ZONA PIETEI TRAPEZU 0769723380 ALEX Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Intr-un tarziu revin si eu, dar cu mai bine de o saptamana intarziere. dupa o lunga(dar nu prea lunga) perioada de stres, in sfarsit am din nou motoreta sub chur. dar acum e un 916 curat si asta gratie lui Cristi care s-a tinut sa-i faca transplantul de cord(motor) dar si restu de bibileli la un pret super rezonabil. tot ce v-a trebui sa ii mai fac, e reglajul la supape si carenele de revopsit dar asta in iarna. singura diferenta care mi s-a parut e ca pare ceva mai docila cu noul motor. ceea ce ar fi si de la cutie, ailalta fiind diferita parca sau pot fi si reflexele mele cu motoreta, fiind invatat si asteptandu-ma la ceva mai mult. motorul vechi are doar supapele de pe evacuare indoite, si foarte putin atins pistonu (datorita faptului ca nu am rupt curelele in ture mari) dar ala va fi pt piese pe Ebay sau cine v-a mai fi interesat. tot ce regret acum, e ca nu i-am pus motor de 998 dar asta din ce am inteles necesita ceva mai multe modificari. oricum vreau la anu 999 sau 848 dar la 848 ii pun ambreiaju uscat dar asta ramane de vazut. ia uite wa ce e aici superrrrrbaaaaaaaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Vreau sa merg si eu pe-un Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 7, 2011 Share Postat Noiembrie 7, 2011 Vreau sa merg si eu pe-un Ducati. cauta pe cineva aproape de tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Vreau sa merg si eu pe-un Ducati. Ia-ti! .. ca merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 8, 2011 Share Postat Noiembrie 8, 2011 Ia-ti! .. ca merita. cam da, toate se vor termina in materie de motoare. e ca sexu. dupa aia nu te mai saturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cipenyrider Postat Noiembrie 9, 2011 Share Postat Noiembrie 9, 2011 pentru adevarati ducatisti: /index.php?/topic/670788-wdw-2012/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 10, 2011 Share Postat Decembrie 10, 2011 daca cineva are un cdi pentru un ST4 din 2000 as fi foarte recunoscator sau daca stie pe cineva am nevoie de unul ...multumesc bafta nu cumva merge si cel de pe 748/916/996. astea 3 au fost pe 1.6M iar ST4 are motoru de 916. vezi ca e alex alias DAFWAY care are piese de Ducati. poti lua legatura cu el si te v-a ajuta. daca nu Ebay ca in Romania mai greu gasesti la dezmembrari piese. apropo, daca are nevoie cineva de piese din motor pt 748/916/996 posibil si 998 eu dezmembrez motorul vechi de pe a mea. singura buba au fost supapele de pe evacuare. in rest totu e in perfecta stare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate