Sari la conținut

Trei Zile Fara Telefon Mobil


Postări Recomandate

Cam asa ar suna un week-end perfect. Din fericire, asa a si fost. Si telefonul nu a sunat.

 

Totul a pornit de la o conversatie cu Traian, acum vreo luna jumate. Pornisem de la a face Transalpina in 3 zile. Dar era prea putin. Asa ca m-am apucat de crosetat trasee, gasit informatii despre locuri interesante si, in final, cautat mai multi parteneri de drum. Traseul nu l-am respectat pe deplin, dar totul a mers ca la carte.

 

Trebuia sa ne intalnim la 12 la Academie. Primul vine Lucian. 990 aproape nou. Mici verificari de rutina: lichid de racire, ulei, benzina... Shit, ulei. Era incalzita si, totusi, nu era strop pe joja. Se duce la Cotroceni sa cumpere. Intre timp, vin Codrut si Robert. Ne uitam din nou pe harti, radem, glumim, bla-bla. Timp de vreo 45 de minute. :kiss: In final, ajunge si Lucian cu uleiul dupa ce a colindat orasul si-i dam bice. Dupa alimentare, la 1 suntem pe autostrada. Si ce poate fi mai plictisitor decat 120 de km de drum drept, petrecuti la 100 la ora?! Practic? Nimic. Ei se mai duc tare, ma asteapta. Deh, racire pe aer (fiert la 36 de grade), ulei la 100 de grade, daca ma bag la o depasire sare temperatura imediat peste 120. Ajungem intr-o benzinarie la Curtea de Arges si fac o descoperire epocala. Cardul meu se prajeste, bine-mersi, acasa. Si eu mi-am luat ditai caramida si nu pot sa fac vreo poza cu ea. Bine ca Traian vine cu a lui si, poate, are si un card in plus.

 

Intram pe Transfagarasan. Forestiera de control pe dreapta lacului. Mi-am amintit de ce o urasc. Pentru ca nu iti arata nimic, pentru ca nu are zone de relaxare si pentru ca un derapaj gresit inseamna o cadere de vreo 50 de metri. Si cum iesim de pe ea, incepe ploaia. Imi amintesc ca exista un "tunel" la inceputul urcarii si ma grabesc pana acolo. Lumea pune combinezoane luate din Practiker. Eu nu. Eu nu stiu de pontul asta. Eu umed. Ca de obicei. Codrut e la primul TF. Si este impresionat. La Balea Lac oprim sa mancam o ciorba. Imi iau frumos geanta de pe motor (nefiind rezistenta la apa) si arunc izoprenul pe pamant. Bun, mancam, bem, plecam. Tot ploua, dar geanta mea e intr-o punga de plastic. Curba la stanga, acceleratie, frana, curba la dreapta si tot asa pana cand... franaaaaaaaaaaaaa!!!!! Shit again. Codrut, din spatele meu, opreste nedumerit. "Izoprenul. Mi-am uitat izoprenul sus". Deja intram in padure. Acum gaz pana sus. Asta desi nu am incredere deloc cu gumele mele pe ud. Pana intram in nor si nu se mai vede nimic. E practic noapte si vizibilitate la maxim 10 metri. Stiu unde am aruncat izoprenul, dar nu-i acolo. Deja ma imaginam dimineata scuipandu-mi plamanii. In cabana, nimeni nu a vazut nimic. Cu moralul la pamant, ma intorc spre mobra. Pana cand il vad pe Codrut cu un rulou argintiu in mana. OLE! :lol: L-a gasit un muncitor. La intoarcere ii vedem pe baieti dand cox grav. Bineinteles ca s-au gandit ca a picat vreunul din noi, dar nu aveam cum sa ii anuntam.

 

La Avrig bag benzina. E deja 7:30, la 7 ar fi trebuit sa fim in Sebes. Sun, baietii sunt acolo, dar noi clar vom intarzia. S-a mai racit afara, pot sa dau gaz mai tare fara frica de crapat motor. Iar benzina pentru ceilalti in Sibiu, iar gaz pana in Sebes. Si ajungem cu intarziere de 2 ore jumate. Intarziere care mi se datoreaza exclusiv (opriri dese pt benzina, probleme cu un contact al bateriei, lipsa mea de incredere in gume). Dar acum suntem toti. Traian a venit cu al lui Pegaso, iar Cristi e venit cu Delia pe Transalp. Decidem ca nu are rost sa fortam sa ajungem pe noapte mai sus si cautam loc de cort pana in Sugag. L-am gasit pe unul dintre cele mai bune, intr-o poiana mare, probabil una dintre preferatele grataragiilor sebeseni. Nu mai conteaza, e 10:30, campam. Dau fuga dupa bere in Sugag la singurul magazin inca deschis, bem cat putem, mancam ce avem si culcare. Maine inca nu suntem siguri ca stim traseul de urmat :D

 

PS: pozele pt prima zi vor aparea diseara.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, cum nu am avut inca timp sa pun mana pe poze, o sa-i rog pe ceilalti sa le arunce. Ma rezum doar la a da din taste deocamdata.

 

Treziti de cafea fara zahar si apa rece de munte, stabilim un traseu aproximativ. Ce-i sigur e ca trebuie sa ajungem la Obarsia Lotrului. Pe cai, pe ei si pe mama lor. Si pe asfalt deocamdata. Prima impresie: plin de mobre. Am vazut cel putin 20 numai pe forestiere. Inclusiv unele campate undeva dupa Sugag. Bineinteles ca bagajele mele stau sa cada si, pana sa vina Codrut (cred) cu o idee mai buna, tot stau cu mana stanga pe ele dupa fiecare hop. Se merge lejer, fara lap-time, fara stres, la admirat peisajul. Doar din cand in cand mai iese cineva din coloana pentru o portie scurta de adrenalina prafuita. Lacul Oasa? Checked. Si misto. Ma tot intreb pentru ce oare sunt ditamai viaductele peste lac pana imi aduc aminte ca-i drum strategic. Lucian se joaca cu 990u', lui Codrut ii cade o conserva de carne (apoi aflam ca toata mancarea a ajuns imprastiata pe traseu), iar eu ma bag la derapaje si mers mai tare pana in Obarsie. Ultimul ajunge Cristi, normal, doar el are cea mai putin endureroasa mobra si mai tine si pasager. Ce facem? O luam spre Petrosani si, apoi, catre Herculane sau facem restul de Transalpina si innoptam in Runcu?

 

Runcu. O iau ca fraierul catre stanga (ramasesem cu harta aiurea in cap), imi dau seama de greseala, ne intoarcem si dam de Transalpina. Pana la pod. Lucian primul, fara stres, prin vad. Opresc inainte si le zic celorlalti sa astepte sa le fac poze. Ma fac fleasca la picioare (am descoperit acasa o gaura in gheata cat China, probabil de la vreo craca mai mare) si ma apuc de tras cadre. Ultimul ramane Cristi cu al lui Transalp, nu inainte de a lasa-o pe Delia din spate. Cu putina frica, trece, dar acum trebuie sa vina si fata. Se incearca ridicarea unui "baraj" din pietre, fara prea mari sanse de izbanda. Tzop-tzop-poc :burnout: Cum e zicala aia cu "de ce ti-e frica, de aia nu scapi", Delia rateaza o piatra si intra cu un picior pana pe la genunchi in apa, dar macar trece. Bun, urcam prin padure. E prima data pe Transalpina pentru aproape toti si pietrele mari de pe urcare ma cam pun la incercare. Ajunsi, cu bine, pe la 1800 de metri, pauza. Apa, tigari, cateva vorbe cu doi baieti care coborau, hlizit de un Cayenne cu roti de strada care, si el, cobora cu viteza melcului, Lucian care nu mai avea nevoie de altceva, eu, mai cu mot, care vreau sa fac free-ride. Cu multe "wow"-uri scapate in casca, cu multe opriri de admirat peisajul, sus, la o intersectie, opresc sa ma uit pe harta. Drumul spre stanga duce catre Voineasa. Asta-i drumul pentru maine. Notat punct pe GPS, continuam drumul pana la 2150m. Montaniarzi, biciclisti ("Uita-te la noi, niste putori"), alti mobristi, acelasi drum de piatra, un Logan care facea rallye si un vant care doboara catai KTMu'.

 

Urmatoarea oprire, in pasul Urdele. GPS-ul spune ca-s vreo 2200m, cu Codrut urc pana in varf. Clar, neaclimatizat, cu tone de cola si tutun in sange, sus ajung extenuat si tragand aer de parca ar fi fost ultimele franturi de oxigen. Dar frumos. Pacat ca nu putem sta. Poate mai bine. Jos, poze cu toti, poze cu GPSu', poze, poze, poze. Coborarea pe piatra, cu bijuteriile in rezervor, cu alti mobristi care urca, pana in foarte comerciala Ranca unde, se pare, masinile au 3 metri latime si nu pot trece printre trotinete. Mda, si un "motociclist fara oua" (aka ATV-ist) care incearca sa se dea mare. Lucian "scapa" putin mana in gaz. Presupunem ca si-a "tunat" putin dantura ATV-istu' dupa treaba asta. Apoi vine asfaltul si curbele frumoase catre Tg. Jiu. Cu tot cu imbecili. Primul, o Octavia careia 100 la ora pe serpentine nu-i erau de ajuns si, pe mine, ma depaseste la limita, cu masina venind de pe contrasens de trebuie sa franez si sa ies pe dreapta, apoi o fufa care depaseste o coloana de nunta in curba fara vizibilitate, de-l face pe Lucian sa franeze la limita. Jos strangem randurile si goana spre Tg. Jiu.

 

In benzinarie, unul dintre cei de la statie ne indruma spre un popas pe drumul catre Baia de Arama, la intrarea catre Runcu. Inchis, evident, dupa cum aveam sa aflam. Si ne invartim vreo ora prin Runcu ca sa gasim singurul restaurant care nu serveste mancare din cauza de lene. Deh, Romania. Las' ca facem foc si radem carne la tepuse. Si ne continuam drumul pe Cheile Sohodolului. IN-CRE-DI-BIL. Nu exista superlative pentru ce se poate vedea acolo. Mergeam in prima viteza, cu 10 la ora si admiram. Ok, incercam sa scot din imagine si fauna de grataragii, dar tot ramane de nedescris ceea ce se poate vedea acolo. Am marcat locatia pentru tura Romaniei. Clar acolo e de innoptat in timpul saptamanii. Dar mergem ceva mai departe sa gasim un loc ceva mai restras de campat. Tot in chei, dar la Patrunsa (cu hohotele de ras de rigoare). Strangem lemne ca pentru prajit un mistret, punem corturile, ne intrebam "De ce p^!@ mea n-am luat decat 2 litri de bere?!", vodka merge bine cu schwepps, mancam pe saturate carnati si kaiser, ramanem muti de uimire la vederea licuricilor care impanzeau padurea. Lucian adoarme langa foc, semn ca ar trebui sa strangem sandramaua si sa ne culcam si noi. Cu morcov in zona moale si dorsala pt mine, zona imi arata destul de prielnica pentru ursi. Si, cum dormeam cu Traian in cort, la un mom dat auzim zgomote suspecte. "Ba, asta parca n-ar fi sforait..." "Mda..." "Ia lanterna." Dureaza vreo 5 minute pana ne facem curaj sa deschidem cortul sa verificam. Stanga? Nimic. Dreapta? Nimic. In fata? Cortul lui Lucian. Cu el inauntru si cu foaia de cort care tremura de sforaituri. Slava cerului. Back to sleep. Ne vedem maine.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai acum spuneti mai ca am sfoarait si v-am facut sa tremurati?

sau dor cortul meu era in campul vostru vizual si sforaia altcineva?

e? e?

 

pustiu dai mai departe cu povestea ca mi ai nitel si iei Pulitzer !!!

post-13378-1215516354_thumb.jpg

post-13378-1215516360_thumb.jpg

post-13378-1215516369_thumb.jpg

Editat de extremusski
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Faina tura atzi tras si voi !

V-am vazut Sambata dimineata din poienita aia pe dreapta dupa Sugag ! Noi numa ce ne-am trezit :burnout:

ceau bau ! :blbl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, am vazut si eu pozele intr-un final :blbl:

 

Am uitat de test-drive-urile de dupa campare. Eu pe Transalp si pe BMW, raman fascinat de ABS si suspensiile GS-ului si scot TAu' din schema pentru cumparare. Cristi a ramas profund impresionat de katoom, iar Codrut, doar impresionat :burnout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum adica doar impresionat musiu? cand deja am inceput sa caut un ktm sa imi iau? eram ud tot...ce vorbesti?

da, ma, dar nu chiar ca si Cristi :burnout: Am auzit ca vrei o combinatie care sa ma includa si pe mine... ma mai gandesc :blbl:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cum adica doar impresionat musiu? cand deja am inceput sa caut un ktm sa imi iau? eram ud tot...ce vorbesti?
i pov

 

Deci si tu tradezi BMWul? Ca si eu ma gindeam cu regret ca daca ar fi sa imi iau alta mobra poate TA s-ar numi....

 

In alta ordine de idei: Aici mi-erati shmecherilor, ca am tot cautat sa vad topic cu tura de care mi-ati povestit si nu gaseam....V-ati ascuns pe dupa uzunu, ca il stiti ca imi face concurenta la scris, ca uneori scrie mai ceva decit "eu in zilele mele bune" :burnout: .....sa-l tina degetele sa tot scrie si mobra, ca sa tot aiba ce scrie....si pe voi toti sa va tina nervii sa faceti cit mai multe ture sa aveti ce tine minte!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bun, inainte de a ma apuca de scris si ultima zi, arunc niste poze de pe la toti, mai putin Traian care si le-a expus deja :burnout:

post-25459-1215598234_thumb.jpg

post-25459-1215598241_thumb.jpg

post-25459-1215598244_thumb.jpg

post-25459-1215598249_thumb.jpg

post-25459-1215598254_thumb.jpg

post-25459-1215598257_thumb.jpg

post-25459-1215598260_thumb.jpg

post-25459-1215598263_thumb.jpg

post-25459-1215598266_thumb.jpg

post-25459-1215598270_thumb.jpg

post-25459-1215598273_thumb.jpg

post-25459-1215598275_thumb.jpg

post-25459-1215598278_thumb.jpg

post-25459-1215598281_thumb.jpg

post-25459-1215598283_thumb.jpg

post-25459-1215598286_thumb.jpg

post-25459-1215598288_thumb.jpg

post-25459-1215598291_thumb.jpg

post-25459-1215598294_thumb.jpg

post-25459-1215598297_thumb.jpg

post-25459-1215598300_thumb.jpg

post-25459-1215598303_thumb.jpg

post-25459-1215598305_thumb.jpg

post-25459-1215598308_thumb.jpg

post-25459-1215598311_thumb.jpg

post-25459-1215598313_thumb.jpg

post-25459-1215598318_thumb.jpg

post-25459-1215598323_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bun, inainte de a ma apuca de scris si ultima zi, arunc niste poze de pe la toti, mai putin Traian care si le-a expus deja :burnout:

 

Zeroo nene

ai fost si talica p-acolo ?

Te-ai udat ?

post-25459-1215598273_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tare foarte tare, ma bucur pentru voi si abia astept si eu sa imi scot calul ca nu mai pot. Am si eu o intrebare pentru posesorul de BMW F650 GS ROSU. Este modelul cu prinderea la parbriz in 4 suruburi vad, de unde ai luat parbrizul acela inalt ca tare ma bate gandul sa-mi iau si eu unul? Am atasat si poza. Merci mult si asfalt uscat :P pe cat se poate

 

A si inca ceva, ai si un crashbar misto si niste chestii la furca probabil pentru mizerie excesiva. unde pot gasi si eu asa ceva. Eu am motorul, tot un GS model 2004, de putin timp si acum sunt in perioada de achizitie accesorii. Dau eu berea :angryfire:

post-37101-1215611596.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tare foarte tare, ma bucur pentru voi si abia astept si eu sa imi scot calul ca nu mai pot. Am si eu o intrebare pentru posesorul de BMW F650 GS ROSU. Este modelul cu prinderea la parbriz in 4 suruburi vad, de unde ai luat parbrizul acela inalt ca tare ma bate gandul sa-mi iau si eu unul? Am atasat si poza. Merci mult si asfalt uscat :blbl: pe cat se poate

 

A si inca ceva, ai si un crashbar misto si niste chestii la furca probabil pentru mizerie excesiva. unde pot gasi si eu asa ceva. Eu am motorul, tot un GS model 2004, de putin timp si acum sunt in perioada de achizitie accesorii. Dau eu berea :P

 

 

Pai... sa le luam de sus in jos... :angryfire:

Parbrizul este de la WUNDERLICH. Vreo 150 euroi. Recomand 100%! De cand il am, merg cu viziera un pic ridicata ca sa nu se abureasca; fluxul de aer care mai ajunge la aerisirile castii nu mai face fata...

Aparatorile acelea mici de la furca le gasesti la Louis (Paula). Costa mai nimic, si se fixeaza imediat. Isi fac treaba daca nu te bagi in mocirle foarte mari. Am vazut insa o alternativa mult mai eficienta: niste "manecute" de neopren care imbraca complet amortizoarele. Mult mai eficiente si nu obtureaza nici fluxul de aer catre radiator asa cum fac burdufurile. Se gasesc la KTM...

Crashbar-ul este de la HEPCO&BECKER. Reprezentanta este la magazinul de la statia de metrou Romana. Costa vreo 140 euro. La cazaturi pe teren plat, nu te doare capul! Pe teren accidentat, poti sa ai ghinion (ca mine...) si sa dai peste pietre, radacini, etc si sa-ti julesti/spargi carenele laterale. Mai exista un model format din 2 piese: una vine peste carene si a doua peste motor. Mie nu mi-au inspirat incredere; sunt cam subtiri si in plus de asta, partea care vine peste motor se afla undeva la nivelul gleznei. Daca esti ghinionist si nu reusesti sa-ti tragi piciorul destul de repede in cazul in care vii jos, ghici ce va fi prins exact intre bara aia si sol? Dar in fine, uita-te si tu la ambele modele si fa-ti o parere...

 

Bafta maxima!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa, bun, ultima zi. Lucian pleaca catre Alexandria, la niste rude, noi urmam sa urcam catre Campu lui Neag, pe forestiera. Iar am probleme cu prinsul bagajelor, mai ales ca una dintre chingi se rupsese. Oh well, traiasca GPSu', altfel greseam drumul la singura lui rascruce. Forestiera? Ok, exceptand ceva zone de namol si o coborare in cap de multi kilometri. Asa coborare incat motorul meu ajunge la punctul de fiebere :angryfire: Primele urme de civilizatie sunt cateva case, stim acum ca am luat-o bine. Si cateva masini. Oprim frumusel pe marginea unei curbe si admiram. Pentru ca valea din fata asta indeamna. Cristi, Delia si Traian anunta inca de pe acum faptul ca ne vor parasi si ei in Petrosani. Si, dup-aia, asfalt pana in orasul huilei.

 

3 sandwich-uri intra in mine. Eu sunt gata, sa vad daca mai nimeresc drumul catre Voineasa. Imposibil de ratat. Fumul gratarelor e greu de trecut cu vederea, mai ales ca toti petrosenenii au venit in poiana de dinaintea cheilor pentru carne si manele. Si un drum pe care n-as baga masina nici daca ar fi ultimul lucru din lume de facut. Cel putin ultima parte, dezastru. Un mic zambet malefic in coltul gurii cand zbor pe langa conserve. Deh, ce vad e fix pe gustul meu :blbl: Inapoi pe Tranalpina pana la punctul marcat ieri pe GPS. Cum intersectia aia era deja ocupata de o masina, mai mergem cateva sute de metri sa halim si noi. O mica scurtatura pe iarba, o mica frana si poc. Eu uitat ca merg pe iarba. Eu uitat ca nu mai am crampoane pe spate. Eu stupid. Eu pe jos, cu mobra curgand benzina. Singur, in pozitia aia, nu pot s-o ridic. Ma ajuta bavarezii. Damage report? In afara de benzina scursa? Zero. I love this bike!

 

Conserva de pateu care ne-a mai ramas, ceva castraveti, umplut rezervorul la mobra, imprumutat doua chingi de la Robi si pe cai. Drum de creasta. Mai lejer decat TA si mai pamantos. Dar mult mai spectaculos. Urcam pe varful unui munte si ne facem poze. Codrut si filmeaza, dar uita ca sapuniera lui nu stie sa auda. Continuam cu un strop de zapada, cu padure, iar cu creasta, trecem "fraudulos" prin mijlocul unei stani (da, baieti, lasati caterinca de la a doua poarta) si drumul incepe sa devina din ce in ce mai greu. Intai nu prea se mai vede, desi se disting niste sleauri. Codrut poc. Se uita la Robi cum a luat gresit o saritoare, dar nu s-a mai uitat pe unde merge. Cand sa plecam, o privire in dreapta.

 

OMG. Stiti cum stau fetele la show-uri de mobre cu picioarele pe frana in loc de scarite, nu? Eh, acum scarita chiar era frana. Facuse un foarte frumos back-flip. A durat ceva pana am indoit-o la loc, timp in care se intoarce si Robert. Incetisor, plecam si noi, Robi in spate. Oprim sa-l asteptam cativa zeci de metri mai departe. Vreo 5 minute, timp in care claxonam ca disperatii. Pana la urma ne intoarcem si vedem burta BMW-ului. Fix in acelasi loc. Fara damage, de data asta. Mai mergem ceva. Oprire de relaxare. Si Codrut care vine fara motor. "Am dat de o piatra si mi-a sarit arcul de la cric". Incercam cu unul din cele doua de la celalalt Bimmer. Prea scurt. Inapoi, sa-l gasim, nicio sansa. Si ne bucuram ca traim in Romania. Pentru ca unde altundeva am fi putut gasi sarma in mijlocul muntelui, la mare departare de civilizatie? :P

 

Si urmeaza coborarea. Probabil cea mai grea pe care am facut-o. Sleauri facute de torente de apa, atat de mari incat inghiteau motoretele cu totul. Si baietii care cadeau ca mustele. Mi-e doar mi s-a fiert motorul. Trasa aproape de hard enduro, dar reusim. La asfalt, privim inapoi. Suntem la cativa km de Voineasa, pe malul raului, pe asfalt, uitandu-ne inapoi la o forestiera care nu spune absolut nimic. O intrare banala in padure, care nu se tradeaza. Mai bine, poate, oricum multi care ar vedea urcarea ar face stanga imprejur.

 

Acum, inapoi spre Bucale. La Brezoi, in benzinarie, facem cunostinta cu un tip care face transporturi de BMW-uri, motociclist si el, dar cu CBR. Deja asfaltul nu mai inseamna nimic, il mancam pe paine, radarele nu mai conteaza, iar perspectiva mersului pe autostrada ma ingrozeste. Suntem acasa. Dupa trei zile de haiducie, de mers pe unde duce drumul, de uitat de civilizatie, de asfalt, de conservari, de Romania. Si totul intr-o companie excelenta. Pentru mine asta inseamna motociclism.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

brava mai uzune

fromos povestit

citesc si imi aduc aminte

 

pacat ca nu avem poze de pe ultima portiune de forestiera, sa vada si baietii, dar eram prea ocupat sa imi adun mobra de pe jos, sa caut chestii si sa o injur incet in gand ca nu poate saraca sa faca trasee din astea mai hard...si acum plange micuta, se simte violata, nu credea ca o sa o rup chiar asa in doua....

 

oricum, eu din tura asta am ramas cu sentimentul foarte puternic de fericire intensa. cea mai frumoasa tura de pana acum, drumuri superbe, oameni faini, licurici la masa de seara...ma doare sufletul acum, stand la birou, ca ma injosesc atat de mult sa stau aici, cu bucepsii pe scaun, cand stiu clar ca eu acolo vreau sa fiu, culegandu-mi mobra de pe jos si dormind cu raul langa mine si cu licuriciu' pe tricou.

 

ma-sa...odata si odata o sa imi gasesc curajul ca odata plecat sa nu ma mai intorc.

 

daca nu ar fi vilute cu termopane si grataristi pe drumurile astea, frumos ar mai fi doamne!

 

hai sa fim sanatosi si sa mai comitem o calatorie din asta!

 

uzune, nu uita concediul! 2 saptamani de haiducie! hai sa ne facem planurile!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...