mihaiborodi Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 ieri seara pe la 6, un idiot beat mort cu scuterul a intrat intr-o masina din spate , conserva fiind oprita la semafor. echipamentul nu l-a salvat de la polizat. bermude si...atat. norocul lui e ca din contrasens venea salvarea care l-a dus repede la resita. ghinionul lui a fost nevasta-sa care urla la el cand omul se zvarcolea pe asfalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 Ghinion era daca-l lua la bataie cu o scandura din gard Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RaduSPR Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 unii nici dupe ce se dau singuri cu capul de asfalt nu se invata minte.....poate a tras o comcluzie buna din intamplarea asta....dupa ce s-a trezit din betie evident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxemanuel Postat Iulie 8, 2008 Share Postat Iulie 8, 2008 am vazut si eu persoane dinastea care consumasera bine inainte sa plece q scooterul , si dupa ce plecau pe EUROPEAN nu le ajungea o banda ...INCONSTIENTA UCIDE !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
83CAG Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 unii nici dupe ce se dau singuri cu capul de asfalt nu se invata minte.....poate a tras o comcluzie buna din intamplarea asta....dupa ce s-a trezit din betie evident. si care crezi ca ar trebui sa fie concluzia??? ca a avut ghinion! crezi ca data viitoare cand mai urca pe scuter isi ia combinezon? am vazut si eu persoane dinastea care consumasera bine inainte sa plece q scooterul , si dupa ce plecau pe EUROPEAN nu le ajungea o banda ...INCONSTIENTA UCIDE !!! nu e problema ca nu le ajungeau ci vedeau mai multe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Denis TM Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 I.dioti care umbla critza pe scutere in general pe scuter se urca bauti bravo lui Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
melciu Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 ieri seara pe la 6, un idiot beat mort cu scuterul a intrat intr-o masina din spate , conserva fiind oprita la semafor.echipamentul nu l-a salvat de la polizat. bermude si...atat. norocul lui e ca din contrasens venea salvarea care l-a dus repede la resita. ghinionul lui a fost nevasta-sa care urla la el cand omul se zvarcolea pe asfalt. ghinionul nostru cu ambulanta... idiotul asta se intoarce pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 Ce nevasta atroce... si ce imbecil. Pacat de ala cu conserva... i s-a intarit ideea ca toti mergatorii pe doua roti sunt aceeasi apa, acelasi pamant! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso-bum Postat Iulie 9, 2008 Share Postat Iulie 9, 2008 ieri seara pe la 6, un idiot beat mort cu scuterul a intrat intr-o masina din spate , conserva fiind oprita la semafor.echipamentul nu l-a salvat de la polizat. bermude si...atat. norocul lui e ca din contrasens venea salvarea care l-a dus repede la resita. ghinionul lui a fost nevasta-sa care urla la el cand omul se zvarcolea pe asfalt. urla ca sigur nu mai primeste nimik o vreme....... nu iai dat un picior in fund? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nike Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 (editat) imi iau si eu scoter sa ma plimb muci din terasa in terasa ..ca daca ma prind nu au ce sa mi faca. Editat Iulie 10, 2008 de ZaiR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 ieri seara pe la 6, un idiot beat mort cu scuterul a intrat intr-o masina din spate , conserva fiind oprita la semafor.echipamentul nu l-a salvat de la polizat. bermude si...atat. norocul lui e ca din contrasens venea salvarea care l-a dus repede la resita. ghinionul lui a fost nevasta-sa care urla la el cand omul se zvarcolea pe asfalt. Din cauza la cate unu de asta ....intram toti in aceeasi oala. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fire929 Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 imi iau si eu scoter sa ma plimb muci din terasa in terasa ..ca daca ma prind nu au ce sa mi faca. Din cate stiu eu, daca deja esti posesor de permis, o sa ramai fara !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dodomotox Postat Iulie 10, 2008 Share Postat Iulie 10, 2008 imi iau si eu scoter sa ma plimb muci din terasa in terasa ..ca daca ma prind nu au ce sa mi faca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaiborodi Postat Iulie 11, 2008 Autor Share Postat Iulie 11, 2008 urla ca sigur nu mai primeste nimik o vreme.......nu iai dat un picior in fund? nu am dat in el sorine...ca ma faceam tot de sange de pe el.... Ce nevasta atroce... si ce imbecil. Pacat de ala cu conserva... i s-a intarit ideea ca toti mergatorii pe doua roti sunt aceeasi apa, acelasi pamant! Cel cu conserva e un amic de al meu...si el are motor. Nu l-a dranjat decat ca iar trebuie sa isi duca masina la vopsit...pe banii lui. In rest omul nu e recalcitrant ci mai degraba rezumat la parere de rau pt boul ala beat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Acum 3 -4 luni pe la Brancoveanu cu Huedin parca am asistat la o scena tragica. Chemati fiind la un acc rutier cu victima, aflam cu stupoare ca de fapt accidentul s-a petrecut in felul urmator: - in timp ce coloana stationa la trecerea de pietoni pt a acorda prioritate la 2 fete de 8 si 10 ani, un individ cu scuterul a depasit-o pe contra-sens si, evident, le-a luat in plin pe aman2. Norocul lui ca fetele doar s-au julit. In fine, dupa ce i-am varat DRAGER-ul in bot, 0.86 valoarea .... sincer mi-a parut rau ca nu am ajuns mai tarziu sa-l incinga putin rudele fetelor ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate