Toni Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 de unde pot sa cumpar capsule cu aer comprimat pentru umflat roti de motociclete in caz de pana? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 alea cu bioxid le gasesti la magazinele de articole sportive Eu zic ca e mai sanatoasa o pompa din aia miniaturala de la first bike, e cat un deodorant mai mic si are furtun pt valvade masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Pompa din cate stiu eu nu merge pe roti tubeless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Louis sau am mai vazut in benzinariile AGIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Pompa din cate stiu eu nu merge pe roti tubeless 209228[/snapback] pai cum sa nu mearga drace pe roti tubeless. Ce, aia nu baga aer?. La tubeless problema e alta - daca s-a dezlipit cauciucul nu prea il mai umfli. eu zic ca e mai sigura pompa, ca la capsula daca ratezi manevra se duce tot aerul si ramai pe craca Aaa, si sa nu uit, o pompa din aia mica era putin peste 100k (de cand zic ca imi iau, dar probabil o sa o fac dupa ce o sa raman pe drum calumea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UncleFester Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Ba baga, dar tu cu pompa n-o sa reusesti sa umfli cu puterea canistrei de aer comprimat, sau a compresorului electric. Asta am auzit de la altii, nu fac decat sa perpetuez legenda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Iulie 25, 2005 Share Postat Iulie 25, 2005 Ba baga, dar tu cu pompa n-o sa reusesti sa umfli cu puterea canistrei de aer comprimat, sau a compresorului electric. Asta am auzit de la altii, nu fac decat sa perpetuez legenda 209542[/snapback] Nu o sa umfli la fel de repede sau de usor, dar o sa umfli gratuit. In roata ai nevoie de 2,2 - 2,3 atmosfere iar la cross si enduroaie chiar mai putin, ceea ce poti obtine lejer cu o pompa, fie ea chiar si de mici dimensiuni Canistrele de aer si compresoarele portabile sunt pentru puturosi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DCSAN20 Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Cel mai simplu este sa iei direct din evacuare si nu-ti mai trebe nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Iulie 26, 2005 Share Postat Iulie 26, 2005 Eu as alege pompa sau compresorul portabil (inclin mai mult spre el). Le cumperi o data si le ai, pe cand capsulele se golesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iulie 27, 2005 Autor Share Postat Iulie 27, 2005 pompa sau compresorul ocupa spatiu foarte mult pentru posibilitatile unei motociclete. nu e vorba de comoditate sau lene ci de spatiu. cu doua capsule umfli o roata de spate foarte bine si foarte rapid si ocupa spatiu aproximativ cat doua brichete. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XXL Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 ...nici capsule,nici compresoare sau mai stiu eu ce pompe.... asta e cel mai bun.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toni Postat Iulie 29, 2005 Autor Share Postat Iulie 29, 2005 e bun si sprey-ul ca te scoate din necaz dar nu te scuteste de o vizita pe la o vulcanizare unde trebuie sa dai anvelopa jos de pe roata. eu am un kit de bagat dopuri cu cap (au forma unui nit) in gaura si e foarte ingenios pentru ca dopul se baga dinspre exterior dar capul dopului ajunge in interior, practic anvelopa nici nu mai trebuie vulcanizata ulterior. Problema e ca imi trebuie o sursa de aer comprimat pentru umflat anvelopa dupa introducerea dopurilor si cea mai rapida, simpla si care nu ocupa spatiu, e capsula cu aer comprimat. XXL@ vad ca ai locatia in Bologna, pe acolo prin Italia nu se gasesc astfel de capsule? eu am camioane care ajung frecvent in zona aia si ar putea un sofer sa-mi cumpere daca as sti locul unde se gasesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate