andrekea Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Nici măcar cască?! Să zicem că nu porți echipament din piele, bla bla... e cald (deși și asta mi se pare o expunere tâmpită), dar nici măcar cască?!?!Păcat... Dumnezeu să-l ierte! cred ca nici nu apusace sa-si ia una din moment ce abia ii venise motorul, dar chiar si asa putea sa imprumute de la cineva daca avea de gand sa-i dea mai tare...oricum ce a fost a fost, odihna pasnica...au inceput sa piara cam multi din lipsa castii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danezu-R6 Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Daca vroia casca, putea sa o puna pe cea de la atv! Acum faptul este consumat... NU se mai poate face nimic! Dumnezeu sa-l odineasca! Nu are rost sa il judecam! Poate se trezesc si ceilalti la realitate si invata din greselile altora! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 avea casca (cumparata) din ce zicea un baiat de acolo..care zicea si ca l-ar fi rugat sa o puna..dar n-a vrut..asta e ..sinucigasii au un singur scop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) Tu apari in lung metraj? Eu nu apar in nici un lung metraj ... eram in drum in momentul filmarii de la alt accident cu moto ... citeste cu atentie tot ce se scrie pana sa faci observatii gratuite. Iar daca pt tine crezi ca este un spectacol, pentru mine sincer nu e! Daca intr-adevari vrei sa apari TU in vre-un lung metraj, zi-mi ca se rezolva... te iau pasager dreapta intr-o zi si o sa ai minim 6 ocazii sa apari in filme cu accidente rutiere grave ... nu ai fii nici primul nici ultimul care solicita un astfel de lucru dar pana acum toti au zis piua dupa runda 4. Si da ma simt atacat la remarca ta absolut gratuita! Editat Iulie 12, 2008 de Nightwolf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 Cand ti-o cauti, ti-o si gasesti. Uneori definitiv. Una e sa ai un accident din cauze de trafic, prioritate, etc, dar cand nici n-ai permis, nici echipament, iti iei si sportiva si-o arzi pe strazi circulate... e doar o problema de timp pana sa faci poc. Asta se cam numeste inconstienta (sa nu zic altfel, ca saracu'-i mort deja). Pacat de rudele care au ramas cu durerea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuliano Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) de abia acum am gasit cablu uitati pozele .... si restul.. mai e o poza si aia merita pusa cu creierii imprastiati dar nu merge sa o uplodez... sau m-a cenzurat adminu lipsa echipamentului = moarte garantata!!!! Editat Iulie 12, 2008 de iuliano Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 (editat) Eu nu apar in nici un lung metraj ... eram in drum in momentul filmarii de la alt accident cu moto ... citeste cu atentie tot ce se scrie pana sa faci observatii gratuite. Iar daca pt tine crezi ca este un spectacol, pentru mine sincer nu e! Daca intr-adevari vrei sa apari TU in vre-un lung metraj, zi-mi ca se rezolva... te iau pasager dreapta intr-o zi si o sa ai minim 6 ocazii sa apari in filme cu accidente rutiere grave ... nu ai fii nici primul nici ultimul care solicita un astfel de lucru dar pana acum toti au zis piua dupa runda 4. Si da ma simt atacat la remarca ta absolut gratuita! 1.Citeste TU cu atentie inainte sa faci observatii gratuite!!! Era INTREBARE, nu OBSERVATIE GRATUITA! 2.Daca te-as considera o persoana agreabila, cred ca ti-as demonstra ca rezist mai multe runde decat tine.Din pacate nu imi pari a fi o companie placuta pe durata unei intregi zile, ca atare refuz oferta ta generoasa! 3.Cred ca te simti frustrat un pic...ia-ti un concediu... PS:cred ca am sa dau curs solicitarii tale de pe alt topic si am sa te ocolesc.Din pacate pentru tine am vazut ca nu sunt singurul caruia i-ai cerut asta!In ritmul asta si la prestatia ta de pe forum, cred ca o sa te ocoleasca toti cat de curand! Editat Iulie 12, 2008 de PNL Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ridersowg Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 offtopic: pt cel care spunea ca ce ii trebuie lui suport de numar..pai gandeste-tei tu daca toti am merge asa ce haos ar fii pe strazi?cum vrei s fii respectat pe strazi atata timp cat tu nu respecti legea si inclusiv pe ceilalti partcipanti la trafic? avem pretentii d la altii dar in gradina noastra nu ne uitam..din pacate prea multe uscaturi,mult prea multe.... ps:la 20 km/h in plus nu ti se suspenda permisu..adu-ti aminte ce scrie in codu rutier..asta daca l-ai citit vreodata toate cele bune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the-doctor_46 Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 R.I.P....din pacate prea multi mor asa...cu siguranta echipamentul l-ar fi putut salva..dovada ca a murit la spital..pacat..inconstienta ta raneste atatia oameni..nici nu-mi imaginez cum se simt rudele...inca sunt prea multe sportive pilotate de incepatori sau cel putin oameni inconstienti..care cred ca a fi motociclist se rezuma doar la a rupe soselele cu 200 la ora..pacat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iulie 12, 2008 Share Postat Iulie 12, 2008 alta dovada ca tu alergi rau dupa posturi ma doctorule dement motociclist...RIP...ieri am fost la locul accidentului dar nu mai era nimic decat politie...motocicleta plecase spre udriste...s-a dovedit ca experienta l-ar fi putut ajuta...nu echipamentul....asta e...daca omul a crezut ca e zeu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 alta dovada ca tu alergi rau dupa posturi ma doctorule dement motociclist...RIP...ieri am fost la locul accidentului dar nu mai era nimic decat politie...motocicleta plecase spre udriste...s-a dovedit ca experienta l-ar fi putut ajuta...nu echipamentul....asta e...daca omul a crezut ca e zeu... Mai scrie o data pt ca n-am inteles nimic 1.Citeste TU cu atentie inainte sa faci observatii gratuite!!! Era INTREBARE, nu OBSERVATIE GRATUITA! 2.Daca te-as considera o persoana agreabila, cred ca ti-as demonstra ca rezist mai multe runde decat tine.Din pacate nu imi pari a fi o companie placuta pe durata unei intregi zile, ca atare refuz oferta ta generoasa! 3.Cred ca te simti frustrat un pic...ia-ti un concediu... PS:cred ca am sa dau curs solicitarii tale de pe alt topic si am sa te ocolesc.Din pacate pentru tine am vazut ca nu sunt singurul caruia i-ai cerut asta!In ritmul asta si la prestatia ta de pe forum, cred ca o sa te ocoleasca toti cat de curand! Cu totii avem nev de un concediu Nu te agita ca faci spume si nu e frumos...Incearca sa cunosti omul inainte de a incerca sa dai cu piatra...poate o sa te razgandesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 nu pentru tine domnu doctor in realitate si vecin de cartier...pentru the doctor 46 care se pare ca e in goana dupa posturi si intr-o ipocrizie continua... pentru tine si nightwolf...precum si pentru ceilalti colegi de-ai vostrii...felicitari pt ca rezistati sa faceti ceea ce faceti...altii nu ar rezista nici macar o zi intr-un loc de munca, ca al vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrekea Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 pentru tine si nightwolf...precum si pentru ceilalti colegi de-ai vostrii...felicitari pt ca rezistati sa faceti ceea ce faceti...altii nu ar rezista nici macar o zi intr-un loc de munca, ca al vostru. si mai ales ca inca se mai dau cu motoarele, desi le-au vazut pe toate, de la accidente din vina motociclistului, pana la cele din vina soferilor...sa aiba parte de cat mai putine cazuri din astea extreme...desi ma indoiesc ca s-au cam inmultit incepatorii cu vitezane si fara nici un fel contiinta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 1.Citeste TU cu atentie inainte sa faci observatii gratuite!!! Era INTREBARE, nu OBSERVATIE GRATUITA! 2.Daca te-as considera o persoana agreabila, cred ca ti-as demonstra ca rezist mai multe runde decat tine.Din pacate nu imi pari a fi o companie placuta pe durata unei intregi zile, ca atare refuz oferta ta generoasa! 3.Cred ca te simti frustrat un pic...ia-ti un concediu... PS:cred ca am sa dau curs solicitarii tale de pe alt topic si am sa te ocolesc.Din pacate pentru tine am vazut ca nu sunt singurul caruia i-ai cerut asta!In ritmul asta si la prestatia ta de pe forum, cred ca o sa te ocoleasca toti cat de curand! Asta e si substratul ideii sa ma ocoleasca cat mai multi ... dar dintr-un punct de vedere pe care mintea ta nu il va putea digera. Eu nu am cum sa ma simt frustrat ... din contra chiar ma distreaza aceste mici ciondaneli intre mine si persoanele de teapa ta ... problema vezi ca e urmatoarea: daca te uiti bine esti cam singurul in perioada asta care se ia in clontz cu mine desi in sapt. trecute erau mai multi ... ai grija sa nu ajungi sa-mi dai dreptate! Deci te rog eu... nu te mai certa cu mine si ocoleste-ma! nu pentru tine domnu doctor in realitate si vecin de cartier...pentru the doctor 46 care se pare ca e in goana dupa posturi si intr-o ipocrizie continua...pentru tine si nightwolf...precum si pentru ceilalti colegi de-ai vostrii...felicitari pt ca rezistati sa faceti ceea ce faceti...altii nu ar rezista nici macar o zi intr-un loc de munca, ca al vostru. E nu ... te inseli ... ideea e sa-ti placa si mai ales ca inca se mai dau cu motoarele, desi le-au vazut pe toate, de la accidente din vina motociclistului, pana la cele din vina soferilor...sa aiba parte de cat mai putine cazuri din astea extreme...desi ma indoiesc ca s-au cam inmultit incepatorii cu vitezane si fara nici un fel contiinta Eroare! Eu renuntat! Tocmai din motivele de mai sus enumerate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Cu totii avem nev de un concediu Nu te agita ca faci spume si nu e frumos...Incearca sa cunosti omul inainte de a incerca sa dai cu piatra...poate o sa te razgandesti "Incearca sa cunosti omul inainte de a incerca sa dai cu piatra"..."Nu te agita ca faci spume"...Cine ziceai ca face spume?Eu sau tu?Nu-mi aduc aminte sa fi conversat cu tine pana acum pe forum!Ne cunoastem cumva?Cu siguranta NU!Cum iti permiti sa ma jignesti?Cred ca ar trebui sa aveti o minima decenta in exprimare tu si amicul tau!Pastreaza-ti limbajul asta colocvial pentru familie, pentru amici sau pentru aia de la care ai invatat sa vorbesti asa! ... dar dintr-un punct de vedere pe care mintea ta nu il va putea digera. Eu nu am cum sa ma simt frustrat ... din contra chiar ma distreaza aceste mici ciondaneli intre mine si persoanele de teapa ta ... problema vezi ca e urmatoarea: daca te uiti bine esti cam singurul in perioada asta care se ia in clontz cu mine desi in sapt. trecute erau mai multi ... ai grija sa nu ajungi sa-mi dai dreptate! Deci te rog eu... nu te mai certa cu mine si ocoleste-ma! Am sa te ocolesc dintr-un singur motiv:esti MAGAR, amice! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Nu te obosi Alex ca nu ai cu cine ... daca omul considera jignire ce i-ai spus tu inseamna ca, vb lu` spyrydusa, vine sfarsitul lumii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Nu te obosi Alex ca nu ai cu cine ... daca omul considera jignire ce i-ai spus tu inseamna ca, vb lu` spyrydusa, vine sfarsitul lumii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 din pacate nu mai exista FILMAREA pe site ul protv ului... afiseaza ca nu exista! eram curios RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DarkRyder Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 uite-o Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 Avea peste 70 ce?!!? varsta sau viteza?!!? informatii de cacao. . . avea peste 70 de moticiclete ,cacao mic . avea peste 70 de moticiclete ,cacao mic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 "Incearca sa cunosti omul inainte de a incerca sa dai cu piatra"..."Nu te agita ca faci spume"...Cine ziceai ca face spume?Eu sau tu?Nu-mi aduc aminte sa fi conversat cu tine pana acum pe forum!Ne cunoastem cumva?Cu siguranta NU!Cum iti permiti sa ma jignesti?Cred ca ar trebui sa aveti o minima decenta in exprimare tu si amicul tau!Pastreaza-ti limbajul asta colocvial pentru familie, pentru amici sau pentru aia de la care ai invatat sa vorbesti asa! Am sa te ocolesc dintr-un singur motiv:esti MAGAR, amice! Mai bine incearca sa ocolesti magarii de pe soselele patriei .Prea usor arunci cu vorbe urate..,nu e frumos,poate vreodata va intalniti la o bere si nu stiu cum te vei simti..,valabil pt toti care nu-si controleaza vocabularul . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
euinsumi Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 avea peste 70 de motociclete ,cacao mic . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorisbforzainter Postat Iulie 13, 2008 Share Postat Iulie 13, 2008 70 viteza...varsta in jur de 25-30 ani cred ..pacat ca a murit,dar s-a sinucis,parerea mea PS avea papuci de protectie sandale imblanite... RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
myselfmario1 Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 Din pacate Marius a decedat in salvare... el de obicei purta casca si costum de protectie A fost un baiat nemaipomenit ,toti care la-u cunoscut stiu asta astazi il aduce de la iml si maine va avea loc inmormantarea la cimitirul berceni 2 Dumnezeu sa-l odihneasca... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat Iulie 14, 2008 Share Postat Iulie 14, 2008 el de obicei purta casca si costum de protectie de obicei cand??? ca am inteles ca nu avea permis ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate