ketemeu Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 GATA cred toti au inteles ce au vrut sa inteleaga. Ce o mai face baiatul cu Ducati ? Parca despre el era vorba la inceput. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 @ ionut73: e virago, "mah"!... Adica sunt deja (de)cazuta, nu? @ andreicristian: tocmai ce ziceam: e alegerea fiecaruia! Eu una o sa dau sfaturi despre echipament numai incepatorilor. Ceilalti, vad ei... sau nu!? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 a vrut sa spuna ca ai fundul atat de aproape de sol (fara vreo aluzie idioata), incat e ca si cum ai sta pe un scaunel de dat la peshte, adica poti sa cazi teoretic doar daca esti tare dezechlibrata pe o parte, dar tare, repet:) Cam cum sunt vanturile alea pe soseaua Buzau-Focsani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 a vrut sa spuna ca ai fundul atat de aproape de sol (fara vreo aluzie idioata), incat e ca si cum ai sta pe un scaunel de dat la peshte, adica poti sa cazi teoretic doar daca esti tare dezechlibrata pe o parte, dar tare, repet:) Cam cum sunt vanturile alea pe soseaua Buzau-Focsani 211867[/snapback] merci de traducere man Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 no problem:) Repet, a nu se interpreta tendentios. Nu de alta, dar am avut shi eu chooper si stiu ce-i aia:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 oricum, nu ma pot abtine sa nu constat ce misto s-a deviat de la subiectul postului Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin Smokey Postat Iulie 28, 2005 Admin Share Postat Iulie 28, 2005 Pai s-a deviat de la al doilea post. Ce poti discuta despre un oarcare ducati pe care nimeni nu-l cunoaste. Macar asa discutam despre echipament in oras si tragem niste invataminte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 mda, darparca avea unchiu' Fester un post de genul asta - cu niste poze tare explicite, si parca a fost mare tevatura cum ca ar fi prea dure, etc, etc. In fine, teoretic subiectul e bun de dezbatut la orice forum. Dar tendinta generala e sa se ajunga la "Chestii distractive" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 naspa cu baiatul dar este alegerea fiecaruia echipamentul..............din punct meu de vedere iti este aproape imposibil sa mergi la 40 de grade imbracat in piele si cu cizme in picioare..........prefer o tinuta lejera si o atentie sporita in trafic concomitent cu o viteza redusa ps. la casca si manusi nu renunt orice ar fi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 acum vorbind serios, cred ca daca ar fi un poll pe bune despre echipamentul de orash, pe caldura, cam ca acum, am asa un feeling ca cei cu echipament full ar fi intr-o minoritate crunta. Ca mai sunt si unii care scriu ca poarta full si dau sfaturi pertinente, dar cand ies de la PC iau shlapu' si bermuda si o taye la plimbare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 e un fel de sauna ... ceea ce nu e un lucru rau, dar pentru femei Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 nu ma pot abtine sa nu constat ce misto s-a deviat de la subiectul postului recunosc, e si vina mea ca am ajuns off topic ... dar am o problema de concentrare care ma tine de vreo 2 zile ... sper sa scap. on topic: sunt sigur ca e bine si ca nu si-a stricat bermudele Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 O sa ajungem un fel de Cosmopolitan, cu noi trenduri in culorile de pantaloni si modele de geci:) Ca e si asta un aspect: cati si-au luat super-echipamente recunoscute pentru calitatea si gradul de protectie? Cred ca 10% e mult spus. Ca daca as avea un ZZR verde brotacel si as avea de ales intre o super-geaca rosie si una mai slabuta, dar verde brotacel, ghici ce as alege... moda asta e lucrul draq. Puneti o fata motociclista sa mearga pe motor gri, sa zicem, cu pantaloni roz de super-firma si o super-geaca prazulie sa zicem, tot asa, de super-firma. Cred ca ne-am lua cashti in cap pana ne-am scleroza... caci desi echipamentul si motorul sunt de super-claitate si esti , hm, aproximativ invincibil in caz de alea-alea, totusi, ale draq culori nu dau bine! Ce ne facem! Nici la barbati nu cred ca e departe de adevar, on the other hand.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grubb Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Pai s-a deviat de la al doilea post. Ce poti discuta despre un oarcare ducati pe care nimeni nu-l cunoaste. Macar asa discutam despre echipament in oras si tragem niste invataminte. 211893[/snapback] Mda, este vina mea ca s-a deviat. Trebuia sa scriu in post doar "bine ca nu a patit nimic". Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 nu e bre nici-o vina nicaieri:) E un bun prilej de a ne da cu parerea, that's all Ce misto, vad ca numarul cititorilor acestui post creste exponential Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Axa cu Scame Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 Iar o dati de garduri pe o tema serioasa. Daca nu va plac combinatiile ciudate de culori, faceti ca mine: va luati moto in culorile gecii preferate Lasand gluma la o parte, nu ma despart niciodata de geaca,casca si manusi...acum in 5 minute plec si afara sunt 40 de grade. Pun geaca pe mine si transpir sanatos, prefer sa transpir zilnic un an decat sa supurez sange o luna. Acasa am apa calda si sapun Fiecare cu alegrea lui, mie nu mi-e cald cu propria piele acolo unde a crescut ea in mod natural Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 @andreicristian:mare dreptate ai,o sa-mi fac un cont pe neasemuitul eva.ro,ca sa cer neshte detalii despre niscaiva boarfe de purtat pe 2 roti...accesorii,cercelusi in buric-ele degetelor,etc. Si chiar,baiatul cu ducati gri...ce culoare avea la bermude si tricou? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 intrebare PUR teoretica: ca mama draq faci cand trebuie sa ajungi la o gagica cu intentii potential romantice, in miezul zilei, pe motor, si la aia e revizie la apa? A? Iei geaca... iei protectia... sau iei bermuda... iei slapu... ? Ma rog, persoanele cu apucaturi kinky sunt exceptate de la poll Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 specificatii ajutatoare: tu stai la mama draq distantza de gagica; aia vrea exact atunci si nu mai pe seara sau mai pe dimineatza; tu vrei la fel de tare sau nu vrei sa ratezi ocazia, daca e prima tura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
villisor Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 incaleci cat mai putine hainute,sa ai minimum de timp sa te descotorosesti doar de casca!manusile le lasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 1-0 pentru aruncarea protectiilor la mama draq; next, please:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DDU Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 (editat) specificatii ajutatoare: tu stai la mama draq distantza de gagica; aia vrea exact atunci si nu mai pe seara sau mai pe dimineatza; tu vrei la fel de tare sau nu vrei sa ratezi ocazia, daca e prima tura 211949[/snapback] Lasi protectiile, iei casca,manusile si prezervative multe.. Oricum io nu faaaac asaaaa! SUNT INSURAT mey! Editat Iulie 28, 2005 de DDU Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 bleah, prezervative... hai sa presupunem ca tipa e cu pastile, ca asa e frumos:) Sa luam un caz ideal, dracului @DDU: apropos de insuratoare... am specificat ca acest caz e pur ipotetic:) Deci, tot ipotetic, nu-ti vei lua gentzi in cap de la sotzie:) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ticolino Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 (editat) da, isi ia practic, daca afla ce sfaturi da pe forum Editat Iulie 28, 2005 de ticolino Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Carturaru' Postat Iulie 28, 2005 Share Postat Iulie 28, 2005 si insuratoarea asta e o chestie de alegere... dar tot asa, teoretic, pentru ca practic nu e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate