Heavy Riders M.C. Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) HEAVY RIDERS MOTORCYCLE CLUB prezintă „HEAVY RIDERS BIKE FEST” Ediția I. Ultimul mare festival moto - muzical al verii 2008 se întâmplă lângă PloieÂşti în perioada 29-31 August 2008. In adâncul pădurii de la PăuleÂşti, aflată la 8 km departare de PloieÂşti, Heavy Riders Motorcycle Club va aÂşteaptă să sărbătoriți în stil motociclistic încheierea verii 2008, propunându-vă un program deosebit: peste 12 trupe (rock & blues), multiple concursuri cu premii, parada moto, proiecții audio-video, teren de paintbal, circuitul de enduro cross, minicircuit atv, licitații cu tricouri autografiate de toate trupele participante Âşi o multime de alte surprize. Fondurile strânse din biletele de intrare, licitații Âşi sponsorizări sunt destinate demarării construcției unei case, pentru copii defavorizați de la Valea Screzii, comuna PoseÂşti, județul Prahova! Detalii privind harta Âşi traseele prin care se poate ajunge la locație, programul festivalului inclusiv numele trupelor care cântă în cele două seri, precum Âşi alte noutati - vor fi anunțate din timp atât pe acest topic, cât Âşi pe pagina clubului Heavy Riders M.C. Editat Iulie 15, 2008 de Heavy Riders M.C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florinaciooo Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 HEAVY RIDERS MOTORCYCLE CLUB In adâncul pădurii de la PăuleÂşti, aflată la 8 km departare de PloieÂşti, Heavy Riders Motorcycle Club va aÂşteaptă să sărbătoriți în stil motociclistic încheierea verii 2008, propunându-vă un program deosebit: peste 12 trupe (rock & blues), multiple concursuri cu premii, parada moto, proiecții audio-video, teren de paintbal, circuitul de enduro cross, minicircuit atv, licitații cu tricouri autografiate de toate trupele participante Âşi o multime de alte surprize. Foarte interesanta ideea de a avea si blues . Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Foarte interesanta ideea de a avea si blues . Bravo Sper sa ne facem timp sa va onoram cu prezenta-desi sunt cam prins in perioada aia cu nunta si poate bem si berea aia Editat Iulie 15, 2008 de bykerkess Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 YEAAAAAAAAAAAAAAH! :blink: :ph34r: :cheers: :cheers: :cheers: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ... bineinteles ca intreg batalionul de lupi de mare va fi acolo sa puna umarul si la munca si la distractie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seawolves Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 ... bineinteles ca intreg batalionul de lupi de mare va fi acolo sa puna umarul si la munca si la distractie ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vladlx Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Go boys!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Mi-am eliberat deja week-end-ul respectiv. Cat despre locatie... He, he... Oana sta in Gageni, chiar la liziera padurii... Adica in 5 min sunt acasa la socri, pe jos. Editat Iulie 15, 2008 de legionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) Abia astept sa ne revedem. Editat Iulie 15, 2008 de Kali Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
saf Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Adica in 5 min sunt acasa la socri, pe jos. Si asta e motiv de bucurie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Si asta e motiv de bucurie? Aaaaa... Daca stau sa ma gandesc mai bine..... nu prea.... Dar nu ma mai car cu cortul dupa mine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Si asta e motiv de bucurie? Bineinteles cand poti sa bei si apoi sa te duci acasa linistit pe jos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Opaaaa, la marele fix intai Breaza si apoi la voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Mi-am eliberat deja week-end-ul respectiv. Cat despre locatie... He, he... Oana sta in Gageni, chiar la liziera padurii... Adica in 5 min sunt acasa la socri, pe jos. DECI DACII AU UNDE SA DOARMA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DAC MOTORS Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Lasa, Placebo, omu' in pace. Chiar din primul post vedem ca Dacii au unde sa doarma: In adâncul pădurii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 DECI DACII AU UNDE SA DOARMA Daca reuseste careva sa treaca de stapanul curtii... Singura persoana de care asculta in totalitate este Oana, dar daca lui nu ii convine ceva... Gata, nu mai fac offtopic-uri, promit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ozzy Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 In mod sigur o sa fim acolo. Mie imi place foarte mult sa merg la intruniri noi, in locatii noi, unde totul e altfel. Unde cauti sa descoperi unde e berea si parca esti din noi la prima intrunire. O sa fie super mai ales ca baietii din Heavy Riders sunt extraordinari. Oriunde sunt ei sufletul lor umple locul de caldura si prietenie. Ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ambidextru Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 (editat) I'm there, dude.... Pe jos si tot vin pana acolo... Nu promit ca vin de JOi, dar Vineri dupa amiaza sunt acolo. Si daca imi permiteti o intrebare: vreuna dintre trupele mele preferate Bruma si Nexus, vin acolo? Later edit: o sa purtati cutite la brau? Ca am vazut ca la Dacorum s-a speriat rau cineva.... Editat Iulie 15, 2008 de ambidextru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leviathan Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Da, cel putin una din astea doua . Va asteptam pe toti cu drag! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Nexus nici daca vor nu au cum sa lipseasca... Nu-i asa Mircione? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ronintheone Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 In sfarsit o intrunire foarte aproape de casa. Cu toate ca pe 30 ii botez baiatul unui prieten, cu siguranta voi ajunge la Paulesti. In sfarsit o intrunire foarte aproape de casa. Cu toate ca pe 30 ii botez baiatul unui prieten, cu siguranta voi ajunge la Paulesti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catul Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 am baut si ne-am distrat impreuna la Dacorum, sa speram ca ne vom auzi si la intrunirea voastra... sunteti tari bafta in continuare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
logan Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 bun bun voi incerca sa fiu acolo!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Nexus nici daca vor nu au cum sa lipseasca... Nu-i asa Mircione? ai ghicit fratelo. RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Iulie 15, 2008 Share Postat Iulie 15, 2008 Felicitari! E de bineeee...... Distractie, beutura, muzica, narghilele multe... Fac urgent un calcul sa vad daca nu cumva sunt pe mare, dar mai mult ca sigur o sa fiu liber, deci contatzi si pe ajutorul meu. Numai bine si sa ne vedem sanatoshi! P.S. Nu mai purtatzi mai cutzite la brau, sa vina si AK raptor ala... Sa nu se simta frustrat... Eu o sa port ciocanul de snitzele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate