MAD-DOG Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Un nou festival in Ploiesti!Super tare!Si locatia aleasa este super. Daca se organizeaza si parada din Ploiesti pana la Paulesti o sa iasa super. Exista ceva motel cu Bed&Breakfast in zona aia? Ca eu unul nu ma (mai) dau cu cortul si nici sa beau apa chioara 2-3 ore inainte sa plec acasa nu prea am chef... Se poate sta la hotel/motel si la iesirea din Ploiesti la "km 6" la Casa Bella si de acolo pana la Paulesti se face cam 10 min Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 Or sa fie puse cat de curand toate posibilitatiile de cazare ,eventual ne interesam si pe la localnici daca pot oferi gazduire pentru 2-3 nopti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ariman11 Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 E un Petrom la aproximativ 4 km pe DN 1...prima alimentara la vre-o 3 km in localitatea Paulesti. Din nefericire locatia e cam aproape de Ploiesti...imi e teama ca se va umple de cocalari precum anu` trecut la MotorRock... man stai linistit este proprietate privata si ne rezervam dreptul de a selecta oamenii ce ne calca pragul asa ca nu o sa intre orice cocalar alimentare sunt si in paulesti deci nu e cazul sa mergi pana in ploiesti bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 in afara de trupele anuntate pe site-ul HEAVY RIDERS MC. au mai confirmat participarea doua trupe de rithm and blues. RESPECT!!! si va asteptam la FEST. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Iulie 20, 2008 Share Postat Iulie 20, 2008 super tare o sa iasa festul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
milica Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 in afara de trupele anuntate pe site-ul HEAVY RIDERS MC. au mai confirmat participarea doua trupe de rithm and blues.RESPECT!!! si va asteptam la FEST. Rithm & blues. La dracu ' ce o sa-mi placa. Parca e prea frumos ca sa vin. Glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSSEBY Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 trebe si un pic de blues ca sa intre berea bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Iulie 21, 2008 Share Postat Iulie 21, 2008 blues ca sa intre berica ,si apoi metale grele sa faci headbanging sa o agiti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) O harta Google a locatiei. Editat Iulie 22, 2008 de BrokenWind Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ca7a_73 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 O harta Google a locatiei. credeti voi ca nu va gaseam si fara harta ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 (editat) Eu imi pregatesc ficati de pe acu ... si zic PREZENT ...... Editat Iulie 22, 2008 de PingyXP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
legionaru Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 O harta Google a locatiei. Daca mai dadeai harta in sus cu 2 cm, aparea si casa prietenei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
red_devil Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Baieti locatia e cumva satul de vacanta de la Paulesti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BrokenWind Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Nu este insa aproape de acel fost sat de vacanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IraSciBil Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Se mai pescuieste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mirceone Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 Se mai pescuieste? sunt trei balti pline cu peste la 500 metri de locatie RESPECT!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Heavy Riders M.C. Postat Iulie 22, 2008 Autor Share Postat Iulie 22, 2008 Se mai pescuieste? se pescuieste in conditiile urmatoare: numai de la 6 dimineata (cand descuie paznicul sau inginerul) la 22.00 seara, 30 ron. Se prinde din ce am vazut eu doar caras si mult puiet de crap(cteno), mai rar cate un crap romanesc mic (2,5 -3kg). Daca vrei sa faci vreo sfaraiala trebuie nadit de cu seara un loc pentru a doua zi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Iulie 22, 2008 Share Postat Iulie 22, 2008 poti sa pescuiesti la ilie si fii in hala,si prinzi numai bucati adevarate,pe alese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 ALOOOOO... Ce facem? Ne intalnim sa ne betivim sau sa pescuim? Sa imi aduc si eu echipamentul de scuba finule(sagetika rupta) ca sa le comunic colegilor pescari unde-i pestele cel mare? Sau sa stau linistit,cu sticla deschisa,primita de Sea Wolves Bikers de la fratii DACI kadO pentru participare la Dacorum? varianta cu nr. 2! DA! VA FI FOARTE TARE ADUNAREA si prin prisma faptului ca haita de lupi-de-mare va descinde-n fortza in perimetru,asa ca...daca mai vreti sa prindeti cate ceva de baut,grabiti-va ca nu mai prindeti nimik. A...si inca ceva...CINE NU STA IN FATA SCENEI PE PERIOADA CONCERTELOR....MA-SA-I MANELISTA! NICI NU STITI CE GREU ESTE SA TOCMESTI O SCENA,SONORIZARE BUNA DE EXTERIOR,FORMATII DIVERSE,GENERATOARE,ETC,ETC. SI AR FI PACAT! NE VEDEM IN ZONA. NUMA' BINE...si...RESPECT HEAVY RIDERS M.C.! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SOCKY Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Venim sa va lasam fara premii la concursuri !!!! Uta ...!!!! Uta ...!!!! Uta...!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 va asteptam cu drag sa ne luati si premiile,sa ne beti si beutura,asta,a doua nu ar fi problema mare pentru ca nu veti putea voi bea cat va putem noi da( dozatoare cu bere rece la pretul pietzii ),asa ca va asteptam in numar cat mai mare sa iasa distractia tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oasemotor Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 premiile le puteti bea dar v-ati gandit ca trebuie sa treceti de tibyta la concursul de bere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Iulie 23, 2008 Share Postat Iulie 23, 2008 Salut!! In fine se intampla ceva in tara asta. Felicitari baieti!!!!!!!!!! Venim si noi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin.radu Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 mare petrecere mare locatie faina, trupe "mistoace" bere garla abia astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dramet33 Postat Iulie 24, 2008 Share Postat Iulie 24, 2008 tibitza deja se antreneaza din greu cica nu vrea sa piarda titlul de campion Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate