PingyXP Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 De curand am facut un mega efort de a-mi achizitiona o MV AGUSTA F4 si as dori sa gasesc si alti impatimiti ai marci care sa imi poata da anumite feedback-uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul_biker Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 De curand am facut un mega efort de a-mi achizitiona o MV AGUSTA F4 si as dori sa gasesc si alti impatimiti ai marci care sa imi poata da anumite feedback-uri Felicitari! Baga si tu niste poze. Ai mai avut si alte rachete inainte de asta? Daca da...cum se compara? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 Nu am inca poze .... o am de abia 1 zi Am avut un gsxr750 si un R1 si pot sa zic ca am mers mai pe toate vitezanele de pe strada Insa Agusta nu se compara cu nimic, nu exista termen de comparatie!! Poate nu fuge la fel de tare ca altele dar iti pune un zambet pe fata la orice viteza . Oricum momentan nu pot sa spun prea multe ... inca nu pot sa o descriu perfect .... momentan invat sa o conduc, un r1 e usor de condus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 E cumva cea de 8500? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 8500 ....?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nimeni Altu' Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 (editat) 8500 ....?? 8500 de euro..este una de vanzare de ceva vreme la 8500 de euro... F4 750S ,2000 anul de fabricatie parca Editat Iulie 17, 2008 de Nimeni Altu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Iulie 17, 2008 Autor Share Postat Iulie 17, 2008 nu cred ca vorbim de acceasi motocicleta .... cel de care vorbesti tu este asemanator cu al meu ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Iulie 18, 2008 Share Postat Iulie 18, 2008 De curand am facut un mega efort de a-mi achizitiona o MV AGUSTA F4 si as dori sa gasesc si alti impatimiti ai marci care sa imi poata da anumite feedback-uri Am si eu o intrebare.....nu itzi prinzi mainile intre carena si ghidon cand tragi tare de el....?sau nu itzi rupe spatele dupa 200 de km?ia incearca sa vezi... stiu din proprie experientza f4750s din 2001 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Balicu Postat Iulie 19, 2008 Share Postat Iulie 19, 2008 De curand am facut un mega efort de a-mi achizitiona o MV AGUSTA F4 si as dori sa gasesc si alti impatimiti ai marci care sa imi poata da anumite feedback-uri hai ma ca vrem poze :> Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonHacker Postat Iulie 25, 2008 Share Postat Iulie 25, 2008 Asteptam pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R3Kin Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 Nu am inca poze .... o am de abia 1 zi Am avut un gsxr750 si un R1 si pot sa zic ca am mers mai pe toate vitezanele de pe strada Insa Agusta nu se compara cu nimic, nu exista termen de comparatie!! Poate nu fuge la fel de tare ca altele dar iti pune un zambet pe fata la orice viteza . Oricum momentan nu pot sa spun prea multe ... inca nu pot sa o descriu perfect .... momentan invat sa o conduc, un r1 e usor de condus. R1 usor de condus....ai mers cu toate vitezanele....nu o fi asa puternica MV dar este altceva...Atunci de ce inveti sa o conduci???Se manevreaza cu volan?Si nu gasesti poze pe net sau esti ocupat cu "invatatul" mobrei?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Iulie 27, 2008 Share Postat Iulie 27, 2008 R1 usor de condus....... cred ca ai spus destul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Iulie 28, 2008 Share Postat Iulie 28, 2008 Orice motocicleta este usor de condus, dar nu seamana intre ele. Fiecare are ceva diferit. POZE!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat August 17, 2008 Share Postat August 17, 2008 Daca puneai topicul asta inainte de 5 mai puteam sa ma laud si eu cu asa ceva. Am avut o Brutale de 750, fabricatie 2004. Din pacate am avut accident si se pare ca e dauna totala. Dar am sa fac pe dracu'-n patru si imi iau alta dar d-aia de 910 cc. MV Agusta for life Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Septembrie 8, 2008 Share Postat Septembrie 8, 2008 salutari ,poate ca ma veti injura dar sa stiti ca am avut si eu un brutale 920 r ,2006,abia am asteptat sa o am si sincer am fost dezamagit de felul cum merge,nu zic e foarte misto dar nu e ce ma asteptam eu,tot japonezii sunt primi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 13, 2008 Share Postat Octombrie 13, 2008 salutari ,poate ca ma veti injura dar sa stiti ca am avut si eu un brutale 920 r ,2006,abia am asteptat sa o am si sincer am fost dezamagit de felul cum merge,nu zic e foarte misto dar nu e ce ma asteptam eu,tot japonezii sunt primi Ai avut tu Brutale 920? De unde ti-ai luat-o? Poate 910 iti placea mai mult. Cred ca tu ai nimerit vreo facatura chinezeasca... 920 R. D-aia nu ti-a placut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 salutari ,poate ca ma veti injura dar sa stiti ca am avut si eu un brutale 920 r ,2006,abia am asteptat sa o am si sincer am fost dezamagit de felul cum merge,nu zic e foarte misto dar nu e ce ma asteptam eu,tot japonezii sunt primi dar la ce te asteptai tu ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
suzuki_pill Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 nu era nici o facatura .nu am zis ca e un motor rau dar la cate se spun si cum e laudata agusta mie sincer nu mi sa parut mare lucru,de exemplu trage f bine la inceput dar in ture se pierde,nu e cu mult mai deosebita de un triumph speed triple de exemplu,si nu imi place exploziile din tobe cand reduci brusc,poate pe altii ii incanta asta.mie nu imi place...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 nu era nici o facatura .nu am zis ca e un motor rau dar la cate se spun si cum e laudata agusta mie sincer nu mi sa parut mare lucru,de exemplu trage f bine la inceput dar in ture se pierde,nu e cu mult mai deosebita de un triumph speed triple de exemplu,si nu imi place exploziile din tobe cand reduci brusc,poate pe altii ii incanta asta.mie nu imi place...... Cum nu trage bine in ture ca pe a mea o apucau dracii dupa 6000. Dar a mea era de 750, probabil alea de 920 sunt mai slabe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 hai bai alex... pune pozele alea, nu vezi ca le cere lumea ? o mai ai ? sau ai aranjat-o si p'asta cum ai facut cu gixeru ? .. ma rog... nu tu, ci soferu ala (cuvant urat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 14, 2008 Share Postat Octombrie 14, 2008 nu era nici o facatura .nu am zis ca e un motor rau dar la cate se spun si cum e laudata agusta mie sincer nu mi sa parut mare lucru,de exemplu trage f bine la inceput dar in ture se pierde,nu e cu mult mai deosebita de un triumph speed triple de exemplu,si nu imi place exploziile din tobe cand reduci brusc,poate pe altii ii incanta asta.mie nu imi place...... ciudat , am avut o perioada de timp un 91o R ca motocicleta de servici ... si nu e cam deloc cum spui tu , iar exploziile din tobe nu existau (motocicleta stock ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 ciudat , am avut o perioada de timp un 91o R ca motocicleta de servici ... si nu e cam deloc cum spui tu , iar exploziile din tobe nu existau (motocicleta stock ) Dar unde lucrezi tu? Ti-a parut rau cand ai dat-o inapoi? Eu stiu ca e de 910, suzuki_pill asta a zis ca a avut de 920, d-aia am zis ca e facatura. Si la cum a descris-o el sigur era facatura sau si-a luat-o de pe youtube. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reverse Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 Dar unde lucrezi tu? Ti-a parut rau cand ai dat-o inapoi?Eu stiu ca e de 910, suzuki_pill asta a zis ca a avut de 920, d-aia am zis ca e facatura. Si la cum a descris-o el sigur era facatura sau si-a luat-o de pe youtube. la MV Agusta ... acum in alta parte , in acelasi grup de firme doar ca am masina de servici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Octombrie 15, 2008 Share Postat Octombrie 15, 2008 la MV Agusta ... acum in alta parte , in acelasi grup de firme doar ca am masina de servici Inseamna ca ai fost retrogradat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
art Postat Octombrie 16, 2008 Share Postat Octombrie 16, 2008 la MV Agusta ... acum in alta parte , in acelasi grup de firme doar ca am masina de servici Nu te supara frate dar unde lucrezi tu???????????hahahahahahahha la mv?na am trait-o si pe asta sa o aud ca cineva lucreaza la mv?Auzi man si eu am un breten care are mv f4 de 1000 si se kinuie de o luna sa faca rost de o pompa de frana spate si nu se poate daca tot lucrezi la mv da si tu un nr de tel sau ceva sa vedem poate potzi sa ne ajutzi.............poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate