Crazy-devil Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 Hai ca nu-i rau Devil .........) frumos ........acu 10 ani eu le pacaleam cu mz-u (aveam un etz-250) daca aveam ducati ...cred ca eram acu musulman cu vreo 7 neveste:)) ...........acu degeaba am 5 motoare ca is insurat)) eu acu 10 ani daca il aveam nu stiam sa meg pe el, doar daca il balbaiam, in schimb puteam sa ma joc cu MZ. acuma is pretentioase si la ducatisti, degeaba ai motor, daca nu ai oleaca de masina (in care sa io tragi) esti egal cu 0. cum mi- mai zis cineva: baaaa baiete, cand eram ca tine, si primdeam una la frecus, nu conta unde e; in porumb, floarea soarelui sau in santz. acuma is versate, daca nuti permiti sa le duci in club, restaurant, apoi la hotel sau pensiune...... iti cumperi palmare rezistente. iar pentru cei insurati, vezi ca sau inventat amantele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the_mephisto Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 (editat) eu acu 10 ani daca il aveam nu stiam sa meg pe el, doar daca il balbaiam, in schimb puteam sa ma joc cu MZ. acuma is pretentioase si la ducatisti, degeaba ai motor, daca nu ai oleaca de masina (in care sa io tragi) esti egal cu 0. cum mi- mai zis cineva: baaaa baiete, cand eram ca tine, si primdeam una la frecus, nu conta unde e; in porumb, floarea soarelui sau in santz. acuma is versate, daca nuti permiti sa le duci in club, restaurant, apoi la hotel sau pensiune...... iti cumperi palmare rezistente. iar pentru cei insurati, vezi ca sau inventat amantele )) Devil ....alea care se uita la masina ta motor ...etc. si se besesc toate cind merg pe drum nu fac 2 parale .......cea care se uita la tine e nepretuita!!! ...si nu mai zi mah de amante ca poate da nevasta-mea cu ochii de topic si o sa am 5 trotinete dupa aia:)) si alea pe piept:))) Editat Octombrie 6, 2011 de the_mephisto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Octombrie 6, 2011 Share Postat Octombrie 6, 2011 pai ascunde si tu calculatoru de ea, ...... in fine, hai sa nu stricam topicul involuntar aici. ca e ceva frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Octombrie 16, 2011 Share Postat Octombrie 16, 2011 Personalizam Seat's Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 2, 2011 Share Postat Decembrie 2, 2011 ba ce e cu asta? MV Agusta Brutale miroase a ciordeala. MVAGUSTA BRUTALE 910 R F4I - 1900 EURO Informatii despre motocicleta Producatorul motocicletei MVAGUSTA Modelul motocicletei BRUTALE 910 R F4I Anul fabricatiei 2007 Categorie naked/commuter/standard Kilometri 7000 Km Putere 136 CP Capacitatea 910 cmc Culoare combinatie Starea tehnica si juridica Stare buna Acte nu se poate inmatricula Detaliile anuntului de vanzare Pret 1900 EURO Locatia HUNEDOARA Comentarii MOTOCICLETA ESTE IN STARE FOARTE BUNA,KM REALI.SCHIMB CU NAKED DUPA 2004 PREFERABIL SUZUKI GSR.PRETUL ESTE NEGOCIABIL Introdus la 2011-12-02 Expira in 2 zile Detalii despre vanzator Nume costin email cosmin_biker@yahoo.com.nospam.com Stergeti '.nospam.com' inainte de a trimite emailul. Telefon 0766567004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Na oferta: http://bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=419414 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 19, 2011 Share Postat Decembrie 19, 2011 Na oferta: http://bikeshop.ro/handler.php?act=view&src=db&tip=am&ID=419414 dai si conserva aia naspa din spate. nu cred ca singura merge. e prea mult. imi iau ier ier si ier unu la bani astia, si mai raman si de suc la terasa. on. pffff super oferta pt cine apreciaza calitatea. ce te-a determinat sa o dai breee? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 Am nevoie de lichiditati urgent ptr constructia unui Garage in zona Enduro ptr inchirieri,stocari si reparatii in apropierea Bucurestiului. Chiar n-am cum fara sa renuntz la MV... Ma despart mai usor de ea pe timp de iarna iar cel care o cumparapoate dormi linistit cu ea langa pat pana in Primavara. Sa se cunoasca mai bine. Eu... Raman cu pozele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 22, 2011 Share Postat Decembrie 22, 2011 pfffff frateeeeee ce mii ciudaaaa de niste chestii in Romania. si mii ciuda ca nu am $$$$$ ca asa mi-ar fi placut o gagica roscata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 Daca chiar iti doresti, nimic nu ar trebui sa-ti stea in cale. Eu n-am indoieli ca peste 1-2 ani imi cumpar alta. Nici o indoiala. Roscatele astea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 23, 2011 Share Postat Decembrie 23, 2011 da ma dar cand ai cusute buzunareleeeeeee stii si tu acuma cum e. deocamdata ma multumesc cu ceea ce am, dar mi-ar surade si o MV, poate peste 2-3ani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kyvacka Postat Ianuarie 4, 2012 Share Postat Ianuarie 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=7UvEse71CDo&feature=related Atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Ce fac Baietii??? Daca le-ati parcat langa semineu asta nu inseamna ca pe un fotoliu rosu n-ati putea sa va mai conectati "cu solidaritate" celor cu aceeasi pasiune... Na... Eu sunt fericit ca nu s-a vandut MV ul meu (oricum nu se vinde nimic in aceasta perioada) si oricum mai bine imi vand R1 2008 la aceeasi banuti. Deci Hai noroc si La Multi Ani Red Motors... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 1, 2012 Share Postat Februarie 1, 2012 Ce fac Baietii??? Daca le-ati parcat langa semineu asta nu inseamna ca pe un fotoliu rosu n-ati putea sa va mai conectati "cu solidaritate" celor cu aceeasi pasiune... Na... Eu sunt fericit ca nu s-a vandut MV ul meu (oricum nu se vinde nimic in aceasta perioada) si oricum mai bine imi vand R1 2008 la aceeasi banuti. Deci Hai noroc si La Multi Ani Red Motors... e mai bine asa ma, te va iubi lumea mai mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 e mai bine asa ma, te va iubi lumea mai mult. In primul rand ma voi iubi eu mai mult... Trebuie sa vand una din ele si sa cobor cu picioarele pe pamant. Crede ma ca ptr un om normal nu-i ok cu 10 navete spatiale... Mai bine una si 10 navete de bere... Sa ma iubeasca cum spui tu lumea nu eu pe mine si mine pe eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 6, 2012 Share Postat Februarie 6, 2012 In primul rand ma voi iubi eu mai mult... Trebuie sa vand una din ele si sa cobor cu picioarele pe pamant. Crede ma ca ptr un om normal nu-i ok cu 10 navete spatiale... Mai bine una si 10 navete de bere... Sa ma iubeasca cum spui tu lumea nu eu pe mine si mine pe eu... hai ca incep eu numaratoarea: 10 negri mititei,......... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladvlad Postat Martie 16, 2012 Share Postat Martie 16, 2012 o finala de agusta stock are cineva? (f4 -750 2001) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Ba! Am 3 MV Agusta si cu toate astea ma deranjeaza ( Cine se poate lauda cu o astfel de creatie) mi se pare trasa de par si treaba cu lauda si ma deranjeaza sa fiu manelist. Cine a scris asta in numele MV este rugat sa o stearga si sa scrie ceva de genul MV ouners sau oricum ceva care sa fie normal nu extraordinar... Eu NU am Agusta ca sa ma duc la terasa cu lanturi aurite la gat si alte tiganeli ci ptr ca imi place si ma excita ea, nu imaginea fata de restul!!! Este o motocicleta normala lafel ca toate celelalte cu problemele si fericirile ei. Are chestii in plus si minusuri fata de restul motoarelor. Si mobra e o motoreta care ptr unii e minunata. Si eu am un Hoinar si il iubesc lafel ptr ceea ce-a facut. Hai schimbati numele topicului si dicutati omeneste despre ce probleme aveti la MV si fiti oameni normali nu ..kalari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 cine te-a supara ma sabine, ideia e ca multi cand vad ca ai Italian bike isi schimba impresia, te vad fitzos, cocalar, figurant, ca vrei impresii si toate astea, pt ca se simt inferiori ca tu te "risti" si poti avea ceva oarecum mai cu mot decat ei. faptul ca ai 3 Mv, pt mine e o dovada de respect fata de tine, pt ca iubesti acea marca si te face sa te simti mai fericit. pana la urma cum ai zis si tu; toate au +/- doar ca astea au mai mult + la feeling, dar nu te face mai motociclist decat altul. cum leam mai zis is eu la unii, cand ies la plimbari tot cu posesori de japoneze ies, ca doar nu oi sta sa astept doar pe cei care au ca mine. diferenta e ca te simti unic. e ca si cum ai avea o femeie urata ce pozeaza in Playboy, stii ca a ta e unica si diferita de celalalte. hai noroace. ai mai vanduto pana la urma, sau ai rezolvat problemele. $$$ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SabinRace Postat Martie 18, 2012 Share Postat Martie 18, 2012 Ma deranjeaza subtitlul. Ma deranjeaza rau!!! Nu am vandut-o si azi dupa ce-am scos R1 de curse la o ultima proba inainte de racetrack, in drum spre casa, am dat nas in nas cu un MV nou nout... Am ajuns la garaj si n-am putut pleca acasa. Am scos si MV ul la o tura. Si eu o Iubesc dar nu pot trai doar cu ea... Schimba titlul sau deschid alt topic MV!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Martie 19, 2012 Share Postat Martie 19, 2012 stiu ma ca nu te poti abtine, e mai rau decat o amanta frumoasa. nu te poti abtine de la ea, mai ales cand o vezi cum arata si stii ca nu multi au la fel ca tine pai ce e rau la titlu? ca nu e: posesorii de mv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cmiui Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 stiu ma ca nu te poti abtine, e mai rau decat o amanta frumoasa. nu te poti abtine de la ea, mai ales cand o vezi cum arata si stii ca nu multi au la fel ca tine pai ce e rau la titlu? ca nu e: posesorii de mv Nu vreau sa alimentez spiritul de conflict care vad ca s-a creat si nici nu vreau sa ma bag aiurea in seama. Eram intr-o excursie cu bicicleta pe Transfagarasan si vedeam multe motociclete pe care cu totii le admiram (eram un grup),dar atunci cand ati trecut voi,pur si simplu tot grupul s-a oprit si a ramas cu gura cascata.(Un MV,un Ducati si un KTM) Desi gusturile sunt subiective,cand ajungi la capitolul motoare facute de italieni,brusc gusturile devin obiective.Sunt cele mai frumoase si motociclete! Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste motoarele sau ciclistica deoarecece nu am avut onoarea sa pilotez una dintre ele.Dar ca aspect sunt inegalabile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fra'su Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Au cascat gura la KTM probabil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hannspree Postat Aprilie 1, 2012 Share Postat Aprilie 1, 2012 Au cascat gura la KTM probabil. daaaa la ktm -ul ala italienesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Aprilie 2, 2012 Share Postat Aprilie 2, 2012 Nu vreau sa alimentez spiritul de conflict care vad ca s-a creat si nici nu vreau sa ma bag aiurea in seama. Eram intr-o excursie cu bicicleta pe Transfagarasan si vedeam multe motociclete pe care cu totii le admiram (eram un grup),dar atunci cand ati trecut voi,pur si simplu tot grupul s-a oprit si a ramas cu gura cascata.(Un MV,un Ducati si un KTM) Desi gusturile sunt subiective,cand ajungi la capitolul motoare facute de italieni,brusc gusturile devin obiective.Sunt cele mai frumoase si motociclete! Nu pot sa ma pronunt in ceea ce priveste motoarele sau ciclistica deoarecece nu am avut onoarea sa pilotez una dintre ele.Dar ca aspect sunt inegalabile. daca o sa ai ocazia vei vedea cu siguranta diferenta. e cu totu altceva.... e more light Au cascat gura la KTM probabil. pai ala era cireasa de pe tort. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate