Cip M Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 Mai animam putin topicul ? De ieri am intrat si eu "in club". Cine-mi spune unde pot gasi un stander spate pt F4 1000 ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Decembrie 11, 2014 Share Postat Decembrie 11, 2014 (editat) Pe ebay, cel mai ieftin. http://www.ebay.de/itm/EST-MONTAGESTANDER-EINARM-STANDER-MV-AGUSTA-F4-BRUTALE-/400127746841?pt=Motorrad_Kraftradteile&hash=item5d2978e319 sau poate gasesti unul pt. Ducati, cred ca se potriveste. Editat Decembrie 11, 2014 de laurtm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 13, 2014 Share Postat Decembrie 13, 2014 Slabe sanse la noi. tot ebay recomand si eu. asteptam poze cu animala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 Urmeaza pregatirile de iarna si revin cu poze, sper eu mai interesante,in primavara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 Urmeaza pregatirile de iarna si revin cu poze, sper eu mai interesante,in primavara Luceste, nu alta, exact cum ai descris-o... Ca de obicei, cum sunt eu mai tipicar, mandreste-te cu frumoasa si in profilul tau (un update ca merita...) Si o intrebare care ma macina de cateva zile....cine iti face picturile de pe pereti in casa? Sa ma pregatesc si eu...))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 14, 2014 Share Postat Decembrie 14, 2014 frumoasa scula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 (editat) Nu stiu daca am mai scris aici. Ono s-a hotarit sa vinda Augusta asta dupa ce s-a dat citeva ture cu BMWS1000RR. Numai frumusetea e de ea. Bine, la banii de achizitie, e superAFACERE motoreta. In 2008 sept, la Pannoniaring MVAugusta Romania a organizat o iesire de 2 zile cu toti clientii. Au fost mai mult de 6 motorete. Eu mergeam pe vremea aia cu 954RR, le dadeam fum pe curbe, pe liniile drepte nu m-au impresionat cu nimic. Practic, in afara de design, motoretele MV nu spuneau nimic pe pista. Atunci erau in mare voga GSXR-urile K5-K8/1000, bateau cam tot. Va dati seama ca la cit valora o Augusta in 2008, luai 2 japoneze bune. Editat Decembrie 15, 2014 de JAGI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Gandeste-te ca dai un vagon de bani pe un harb. Te mai mananca in anus dupa aia sa bagi mana in gaz cu incredere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Nu am luat motocicleta asta pt pista si stiu ca Jagi are 100% dreptate ca nu e indicata pt asa ceva. Pt mers decent pe strada cred ca e mai mult decat ok. In plus e suuuper frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Salut, am luat si eu una de frumusete. E intradevar foarte frumoasa, dupa 3 ani ma uit la pozele cu ea si-mi tresalta inima dar nu-mi pare rau ca am dat fierul. Vara trebuie sa mergi doar la drum intins, in oras se incinge de mori (se incingea rezervorul de ma ardeam pe pulpe). Am fost pe Cheia si la intoarcere am prins mai aglomerat pe la Maneciu Pamanteni: de unde aveam 82-85 de grade, in 1maxim 2 km mi-a fiert, in mers, la 40 km/h.... Mare grija cu rulmentul de pe spate, trebuie servisat regulat conform manualului si suruburile stranse dupa instructiuni. E intradevar o frumusete dar scumpa si pretentioasa. Sa o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 Gandeste-te ca dai un vagon de bani pe un harb. Te mai mananca in anus dupa aia sa bagi mana in gaz cu incredere? La un moment dat am intrat cu motoreta unui prieten, un 600rr/2007, am depasit o Augusta la intrarea pe linia dreapta, la sf liniei drepte vad in stinga cum incearca sa ma depaseasca din nou acea Augusta, la limita, nu a reusit ca i-au lipsit 3m, sa-l vezi ce mai tremura pe frine. Au cazut cel putin 3 Auguste in 2 zile, a fost macel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 15, 2014 Share Postat Decembrie 15, 2014 La un moment dat am intrat cu motoreta unui prieten, un 600rr/2007, am depasit o Augusta la intrarea pe linia dreapta, la sf liniei drepte vad in stinga cum incearca sa ma depaseasca din nou acea Augusta, la limita, nu a reusit ca i-au lipsit 3m, sa-l vezi ce mai tremura pe frine. Au cazut cel putin 3 Auguste in 2 zile, a fost macel. Stiu, doar ca nu prea as crede ca unul experimentat se va da cu Mv pentru performanta. Astea nu-s motorete de performanta, cu toate ca au putere destula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Decembrie 18, 2014 Share Postat Decembrie 18, 2014 Am inceput sa adun piese de schimb. Astea sunt deja comandate si mai urmeaza altele. Sa vina primavara !!! » Post actualizat in 18 Dec 2014 13:19+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ono Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Mai animam putin topicul ? De ieri am intrat si eu "in club". Cine-mi spune unde pot gasi un stander spate pt F4 1000 ? eu am luat un stander pt Ducati de la Kawamotors cu 100 euro. Banuiesc ca au aceeiasi prindere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Merci Ono, dar am gasit si comandat deja. Pretul a fost excelent, de numai 80 Euro fata+spate. Traiasca ebay.com !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 cu tot cu transport? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Da, dar nu sint cele mai indicate. Oricum, cu putina munca se fac mai rigide, dar nu investesti o avere in ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 cu tot cu transport? Da, pana la poarta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Decembrie 19, 2014 Share Postat Decembrie 19, 2014 Da, pana la poarta link? » Post actualizat in 19 Dec 2014 17:20 Da, dar nu sint cele mai indicate. De ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ono Postat Decembrie 20, 2014 Share Postat Decembrie 20, 2014 Merci Ono, dar am gasit si comandat deja. Pretul a fost excelent, de numai 80 Euro fata+spate. Traiasca ebay.com !!! Super pretul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Am avut o prima iesire pe 2015. Mai trebuie mici reglaje si va fi ok pt plimbari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theos_ Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Cool ! Ai ales bine cauciucurile avand in vedere gradele de afara. Eu i-as pune (alte) rim stripes. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Intr-adevar arata foarte bine moto sa te bucuri de ea multi km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Martie 5, 2015 Share Postat Martie 5, 2015 Merci de aprecieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cip M Postat Mai 3, 2015 Share Postat Mai 3, 2015 Gata de "scandal" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate