alexutzza Postat Februarie 10, 2009 Share Postat Februarie 10, 2009 MV Agusta F4 , nu CBR F4. Neahhh.....agusta nu bune, cbr e la putere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Nu, un F4 detinut de un romanas E Brutale dar scrie F4 pe turometru. Si e a mea. Din ce am vazut eu, Brutalele sunt mai rare decat F4 la noi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 dane sa o restapanesti sanatos bla bla de ce nu dormi la ora asta?? ) hai, la culcare cu tine ) si ca sa nu creada cineva ca sunt offtopic.. husqa mea e Mv agusta. si e evident geniala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Martie 11, 2009 Autor Share Postat Martie 11, 2009 salutare ... cu o intarziere de cateva luni adaug niste poze cu mobra mea, azi m-am intalnit cu Daan la arc si printre altele mi-a spus ca de curand a postat pe acest topic, care sincer sa fiu credeam ca e mort de mult. De motocicleta ce pot sa zic ... sunt foarte multumit de ea , o am de 10 000 de km facuti din august si pana acum, probleme deoseite nu am avut cu ea, iar cand am avut nevoie de o piesa cei de la MvAgusta, reprezentanta din Romania (Dageco) m-au servit imediat, piesele au ajuns destul de repede, service-ul este mai mult decat ok. Mai multe ... poate ne vedem in oras sau la o bere si povestim mai multe ... pana atunci va las cu bine si va zic ... asfalt uscat !! astea sunt toate pozele pentru moment ... dar promit sa revin ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 salutare ... cu o intarziere de cateva luni adaug niste poze cu mobra mea, azi m-am intalnit cu Daan la arc si printre altele mi-a spus ca de curand a postat pe acest topic, care sincer sa fiu credeam ca e mort de mult.De motocicleta ce pot sa zic ... sunt foarte multumit de ea , o am de 10 000 de km facuti din august si pana acum, probleme deoseite nu am avut cu ea, iar cand am avut nevoie de o piesa cei de la MvAgusta, reprezentanta din Romania (Dageco) m-au servit imediat, piesele au ajuns destul de repede, service-ul este mai mult decat ok. Mai multe ... poate ne vedem in oras sau la o bere si povestim mai multe ... pana atunci va las cu bine si va zic ... asfalt uscat !! astea sunt toate pozele pentru moment ... dar promit sa revin ... tare frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Martie 11, 2009 Share Postat Martie 11, 2009 Cu voia lui PingyXP... bijuteriile noastre. @alexutza: ai uitat un "foarte". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 @alexutza: ai uitat un "foarte". Scuze, nu am vazut ca scrisesei "tare". Tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 mda .... arata bine impreuna .... .... poate data viitoare la arc mai vin si alti posesori de mv .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toxicomanu Postat Martie 12, 2009 Share Postat Martie 12, 2009 frumoase 'bijuteriile'.. sa aveti grija de ele si or sa aiba si ele de voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Martie 24, 2009 Autor Share Postat Martie 24, 2009 Un link interesant despre ultima parte din istoria MV http://en.wikipedia.org/wiki/MV_Agusta_F4_series Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 Cauta pe Google imagini! de acolo tiai luat si tuh busa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Părintele Postat Martie 28, 2009 Share Postat Martie 28, 2009 tare frumoase mai sunt draciile astea sa le stapaniti sanatosi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Mai 14, 2009 Share Postat Mai 14, 2009 salutare ... cu o intarziere de cateva luni adaug niste poze cu mobra mea, azi m-am intalnit cu Daan la arc si printre altele mi-a spus ca de curand a postat pe acest topic, care sincer sa fiu credeam ca e mort de mult.De motocicleta ce pot sa zic ... sunt foarte multumit de ea , o am de 10 000 de km facuti din august si pana acum, probleme deoseite nu am avut cu ea, iar cand am avut nevoie de o piesa cei de la MvAgusta, reprezentanta din Romania (Dageco) m-au servit imediat, piesele au ajuns destul de repede, service-ul este mai mult decat ok. Mai multe ... poate ne vedem in oras sau la o bere si povestim mai multe ... pana atunci va las cu bine si va zic ... asfalt uscat !! astea sunt toate pozele pentru moment ... dar promit sa revin ... N-o ai cumva din zona ardealului? S-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Mai 24, 2009 Autor Share Postat Mai 24, 2009 The magic of MvAgusta, O scurta poveste a marci. NICE ... Part1 Part2 Part3 Part4 Part5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexutzza Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Scuze, nu am vazut ca scrisesei "tare". Tare? bine,bine ....de acord cu voi foarte frumoase ambele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRun Postat Mai 24, 2009 Share Postat Mai 24, 2009 Pana la urma ai pus poze? Am avut rabdare sa citesc doar pana la pagina 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PingyXP Postat Mai 24, 2009 Autor Share Postat Mai 24, 2009 (editat) da ... am pus ... o pagina mai in spate ... pagina 11 Editat Mai 24, 2009 de PingyXP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Mai 26, 2009 Share Postat Mai 26, 2009 Ma, aia doi din primul film suntem noi doi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 Mai luati in calcul existenta unui f4/750 in Piatra Neamt, an 2000 stare impecabila, nerulata pe ploaie, tinuta in sufragerie de primul proprietar, service la sange sau intretinuta maniacal, cu alte cuvinte. Este a unui bun prieten, o tine parcata la mine la munca si sunt fericit ca pot vedea asa ceva in fiecare zi, mai ales dupa ce am condus-o si am inteles de unde este nebunia asta cu MV. Am putut testa cam tot ce circula pe la noi, ca sa pot sesiza diferenta, nu vorbesc aiurea cans spun ca m-a impresionat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu 30 Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 te pomeni ca e de 10x mai buna ca o japchineza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 23, 2009 Share Postat Iulie 23, 2009 E Brutale dar scrie F4 pe turometru. Si e a mea.Din ce am vazut eu, Brutalele sunt mai rare decat F4 la noi. as dormi cu ea in sufragerie mai e un posesor de MV -Brutale.... sta pe la mall vitan prin spate e o bijuterie gri... cu cauciucuri pirelli dragon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Daan Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 te pomeni ca e de 10x mai buna ca o japchineza Nu e mai buna ca o japoneza, e mai buna ca toate japonezele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 27, 2009 Share Postat Iulie 27, 2009 Nu e mai buna ca o japoneza, e mai buna ca toate japonezele. vorbeste modestia din tine ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SBN Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 cam nepopulat topicul asta...aici se vede clar cat de exclusivista este marca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinAR Postat Noiembrie 7, 2009 Share Postat Noiembrie 7, 2009 uite pe unde ajung bijuteriile astea !!!! ala nu cred ca stie ce vinde !!! http://www.bikeshop.ro/motociclete/anuntur...005-232407.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate