Popescus Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Da,ceva aseamanator am folosit si eu numai ca am avut teava patrata de AL,din pacate se balansa,imi trebuia un al 3lea punct de spirjin chiar daca am folosit 2x ventuze Manfrotto si optica 8mm samyang fisheye cu Canon 50D tot n-am obtinut o imagine foarte clara.N-am mai avut anul asta cereri si nu am stat sa bibilesc macaraua.Ai calculat cumva lungimea piciorului/picioarelor vertical/e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Nu trebuie calculat nimic. Dai 2 gauri , la 90 de grade una fata de alta, undeva in zona ce vine deasupra capotei. In gaurile alea bagi 2 tije cu filet, cu cate un colier in capat (de instalatii). Cablul de otel poate fi cat de subtire, tensiunea din el e foarte redusa. Trebuie doar sa fie cat mai putin elastic.... La capete pui 2 intinzatoare. Cost mic, efect maxim. Eu am taiat dintr-o tija de 1 m , o bucata de vreo 60 cm pentru stabilizarea verticala. Dupa ce-am constatat ca tot nu sta fixa, am pus si pe lateral (bucata ramasa de 40 cm), ca sa-mi stabilizeze pe orizontal. Editat Septembrie 27, 2012 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Fix asa am facut numai ca am folosit un singur picior vertical iar ca capete am prins cablul de otel cu carlige de marginea tevii si tensionate cu intinzatoare.Era destul de stabil pe verticala dar se balansa stanga-dreapta.In fine,scuze ptr off topic.Continuati cu fotografii! Bafta! L.E am sa fac si treaba asta ptr miscarea pe orizontala,mersi! LE 2 Acum am vazut,nu m-am uitat cu atentie,din cauza unghiului parea ca este tot vertical:P Editat Septembrie 27, 2012 de Popescus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 Care sunt diferentele dintre rezultatul cu macaraua in cauza si efectul "motion blur"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Septembrie 27, 2012 Share Postat Septembrie 27, 2012 (editat) Pai e una si acelasi lucru. Pe capatul macaralei se fixeaza aparatul. Deci aparatul e perfect nemiscat fata de masina, dar tot fundalul si rotile capata un efect de ''motion blur'' deoarece expunerea e de cateva secunde. Daca bara se balanseaza (denivelari pe asfalt, propria greutate a barii, etc) , masina nu va iesi clara....deci nu e ok. De aceea, pentru a inatura balansul barii, se adauga niste cabluri care dispa fortele laterale in sens axial, bara fiind aproape perfect rigida. Editat Septembrie 27, 2012 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
binox Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Vin si eu cu o intrebare de habarnist: in prima poza aia cu masina in care nu se vede macaraua, ai modificat-o in PS ca sa scoti macaraua sau cum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Popescus Postat Septembrie 28, 2012 Share Postat Septembrie 28, 2012 Da,cu multa rabdare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Septembrie 29, 2012 Share Postat Septembrie 29, 2012 salut vand monopied, 50 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 de pe Lacul Morii.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan86 Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 Din pacate nu am reusit sa citesc cele 653 de pagini dedicate acestei arte, as dori sa imi spuneti care stiti ceva tutoriale/pagini web , unde sa invat care ii treaba cu fotografiile HDR, si ce programe se folosesc pentru editare. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurmlau Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 (editat) cateva din vama, de pe 29 sept, dar la rezolutie mai mica. nush de ce nu am putut sa urc aici full..probabil dimensiunea prea mare Editat Octombrie 2, 2012 de laurbalaurcbr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Octombrie 2, 2012 Share Postat Octombrie 2, 2012 (editat) as dori sa imi spuneti care stiti ceva tutoriale/pagini web , unde sa invat care ii treaba cu fotografiile HDR, si ce programe se folosesc pentru editare. multumesc e plin netul și youtubul Din punctul meu de vedere, mai bine nu (cred că procentul de fotografii HDR care să mi se pară OK* este 1% sau mai puțin) * vreau să spun că toate au (d.p.m.d. vedere) un aer artificial, nenatural, cu aromă de CGI Editat Octombrie 2, 2012 de bibi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Octombrie 4, 2012 Share Postat Octombrie 4, 2012 2 pasiuni care merg mana n'mana:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 5, 2012 Share Postat Octombrie 5, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Octombrie 7, 2012 Share Postat Octombrie 7, 2012 (editat) Editat Octombrie 7, 2012 de Cosmin287 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 8, 2012 Share Postat Octombrie 8, 2012 excursia ce marcheaza incheierea sezonului pentru mine ...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 10, 2012 Share Postat Octombrie 10, 2012 Prima e super faina ! Lumina, culorile....dau o atmosfera deosebita ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 culinar , scuzati rezolutia ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Tot de mancare si de la mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Tot de mancare si de la mine uauuu ce pantofii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 14, 2012 Share Postat Octombrie 14, 2012 Tot de mancare si de la mine uauuu ce pantofii... Tot de mancare si de la mine uauuu ce pantofii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joon Postat Octombrie 15, 2012 Share Postat Octombrie 15, 2012 yummmy , ce pofta mi-ai facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 poate unii le-au vazut ... dar daca suntem la categoria motociclisti fotografi.... niste clipulete interesante http://fstoppers.com/how-to-photograph-an-exploding-view-of-a-motorbike http://fstoppers.com/awesome-video-and-photos-of-motorcycle-lifestlye http://fstoppers.com/awesome-video-and-photos-of-motorcycle-lifestlye http://fstoppers.com/how-to-shoot-motorcycles-in-the-studio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GabiButon Postat Octombrie 18, 2012 Share Postat Octombrie 18, 2012 Un portret de la baiatu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Octombrie 22, 2012 Share Postat Octombrie 22, 2012 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate