gabyshor Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 (editat) 700 $ body la B&H, vorbesti cu Garcya si intr-o luna il ai. http://www.bhphotovideo.com/c/product/1111429-REG/nikon_1544_d5500_dslr_camera_body.html 2800 pretu pe b&h + comision garcya, nu cred ca se merita. si mai astepti si o luna? pe emag il iei la 3499 kit cu 18-55 vr2. » Post actualizat in 13 May 2016 13:59 sergiu, eu as incerca si olx. nou sau chiar second cu putine declansari. primul meu dslr a fost un d70s cumparat sh din iasi. sunt multi ani de-atunci. si chiar daca e depasit, inca merge. uite o idee. http://olx.ro/oferta/nikon-d5500-obiectiv-18-55mm-f3-5-5-6g-vr-ii-negru-nou-sigilat-ID6gvEm.html#5d4743810b Editat Mai 13, 2016 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 2800 pretu pe b&h + comision garcya, nu cred ca se merita. si mai astepti si o luna? pe emag il iei la 3499 kit cu 18-55 vr2. » Post actualizat in 13 May 2016 13:59 sergiu, eu as incerca si olx. nou sau chiar second cu putine declansari. primul meu dslr a fost un d70s cumparat sh din iasi. sunt multi ani de-atunci. si chiar daca e depasit, inca merge. uite o idee. http://olx.ro/oferta/nikon-d5500-obiectiv-18-55mm-f3-5-5-6g-vr-ii-negru-nou-sigilat-ID6gvEm.html#5d4743810b pfffff...la asta nu m-am gandit! Mersi mult! maine il sun pe om. anuntul pare bun iar pretul e ok eu ramasesem setat sa mai astept reduceri din romania. din state pot sa imi cumpar si eu oricand dar dureaza pana imi ajunge in romania. dar cum imi dau seama ca nu e de furat , desigilat sau ca e ceva contrafăcut ? stiu cum arata ca l-am pipait in magazin dar nu's vreun expert. Se poate verifica seria aparatului pe vreun site ? multumesc de ajutor guys. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 noroc de Doctor X , ce-o mai ridica la fileu, in rest e mort topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 noroc de Doctor X , ce-o mai ridica la fileu, in rest e mort topicul asta No bine mah, intarata-ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 La o plimbarica prin PH? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 (editat) Bag si eu doua de pe balcon..cu o compacta prima se numeste ”Smaug Desolation” si a doua ”Circuitul apei in natura” )) Editat Mai 17, 2016 de mihai.i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 2-3 de sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 2-3 de sezon Primele două îmi aduc aminte că am și io o poză veche cu așa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Mai 18, 2016 Share Postat Mai 18, 2016 (editat) Mi-a inflorit si mie trandafirul » Post actualizat in 18 May 2016 18:30Si una de pe strada..... » Post actualizat in 18 May 2016 18:32 Mi-a inflorit si mie trandafirul » Post actualizat in 18 May 2016 18:30Si una de pe strada..... Mi-a inflorit si mie trandafirul » Post actualizat in 18 May 2016 18:30Si una de pe strada..... Editat Mai 18, 2016 de iustys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 (editat) Bag si eu doua de pe balcon..cu o compacta prima se numeste ”Smaug Desolation” si a doua ”Circuitul apei in natura” )) IMG_7506.JPG IMG_7524.JPG Replica. Editat Mai 19, 2016 de Doctor X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 La o plimbarica prin PH? Doar intr-una din poze Bag si eu doua de pe balcon..cu o compacta Tot cu o compacta, un panasonic fz7 mai batranel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Replica. )) Fain de tot..sa inteleg ca daca ca daca pui teleobiectivul te uiti la mine in casa Apropo..ai dat Pentax-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 )) Fain de tot..sa inteleg ca daca ca daca pui teleobiectivul te uiti la mine in casa Apropo..ai dat Pentax-ul? L-am dat. Și nu mai am tele, dar am binoclu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.i Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 L-am dat. Și nu mai am tele, dar am binoclu. Ooo...te salut! Ma vezi bine? Stai sa ma dau mai la geam... On topic: De prin Kapadokya..aceeasi compacta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Primele doua cu Fujifilm S8600 si urmatoarele cu Nikon P500.....si cateva B/W (Nikon P500) prin Bucuresti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Intrebare de incepator: daca pun un binoclu-monoclu-luneta la obiectiv, maresc zoom-ul aparatului? Ati incercat asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 (editat) Intrebare de incepator: daca pun un binoclu-monoclu-luneta la obiectiv, maresc zoom-ul aparatului? Ati incercat asa ceva? Salut. Daca te intereseaza un aparat cu zoom mare (36X) contacteaza-ma. Eu intentionez sa-mi cumpar un Sony HX400 cu 50X. Editat Mai 20, 2016 de iustys Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Intrebare de incepator: daca pun un binoclu-monoclu-luneta la obiectiv, maresc zoom-ul aparatului? Ati incercat asa ceva? 'zoom' e un termen folosit gresit. Tu vrei o distanta focala mai mare (adica sa ai subiectul mai aproape). Zoom este calitatea unui obiectiv de a varia distanta focala (obiectiv zoom). Nu confundati 'zoom' cu 'tele'... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 (editat) Si sa faci treaba sa functioneze bine, iti trebuie inel adaptor + luneta + obiectiv+ trepied+.. + ca nu stii cum va functiona sau daca si poti pierde banuti Asa ca cel mai rentabil din toate puntele este sa cumperi un tele dedicat aparatului tau. Editat Mai 20, 2016 de TrekOut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 stiu ca s-a mai discutat dar nu gasesc topicul. cum va transportati camerele DSLR pe moto. pot sa sa o las pur si simplu in top case intr-o gentuta pentru camera? nu se strica de la vibratii ? (daca mi-a trebuit DSLR acum am si grija camerei ) ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 stiu ca s-a mai discutat dar nu gasesc topicul. cum va transportati camerele DSLR pe moto. pot sa sa o las pur si simplu in top case intr-o gentuta pentru camera? nu se strica de la vibratii ? (daca mi-a trebuit DSLR acum am si grija camerei ) ) Daca geanta este bine captusita poti sa o pui linistit in top case. Eu asa am carat DSLR-ul pana acum, eventual asezand tocul pe o jacheta sau pe mesada de ploaie, si n-a avut probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 mersi. deci e ok. o s-o pun in geanta captusita, bagata in rucsac(care si ala are spatele captusit). initial ma gandeam sa stau cu rucsacul in spate dar daca iau vreo tranta risc sa ma accidenteze nasol. mai bine sa repar camera decat sa imi fracturez coastele aiurea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Eu zic ca e mai ok sa o pui deasupra de rucsac, eu mereu o pun peste haine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Păsărici: » Post actualizat in 23 May 2016 12:32 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate