klara Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 si o poza de la mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ha0Tika Postat Aprilie 28, 2007 Share Postat Aprilie 28, 2007 (editat) Klara bine ai venit pe forum. Draguta poza. Off-topic : Te rugam sa completezi profilul On topic :Una bucata poza dupa una bucata pauza Editat Aprilie 28, 2007 de Ha0Tika Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Aprilie 29, 2007 Share Postat Aprilie 29, 2007 poza facuta azi locatia...secret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 si o poza de la mare... Frumos ! Hai sa pun si eu cateva : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Frumos ! Hai sa pun si eu cateva : Sunt superbe pozele. Ce camera ai folosit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 Un Canon Powershot A 95. E o camera mai "entrylevel", dar cat de curand o sa trec la un 30D. Atunci sa vezi calitate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 ... cat de curand o sa trec la un 30D. Atunci sa vezi calitate ! Calitatea obiectivului e cel putin la fel de importanta.. asa ca ar fi pacat sa pui pe asa aparat un obiectiv ieftin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 mai copii numai poze superbe! felicitari pentru fiecare! la inceput parca nu erau atatia talentati, acum ma simt mica ...ma bucur ca pot invata cate ceva din cadrele/pozele voastre! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 Nice nice picture dude ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Mai 2, 2007 Share Postat Mai 2, 2007 Salutare! Astept de la voi foto frumoase de prin vama, pana atunci mai pun de-al mele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Toro Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Calitatea obiectivului e cel putin la fel de importanta.. asa ca ar fi pacat sa pui pe asa aparat un obiectiv ieftin. Pai nici nu ma gandeam altfel ! Un obiectiv bun la toate ar fi Canon EF-S 17-55mm f/2.8 IS USM Aici inca nu-s hotarat care va fi alegerea finala. Apropo, daca sunt persoane care ma pot indruma cu niste sfaturi mai "profi", le astept parerile. Iar cel de-al 2-lea obiectiv va fi in mod sigur Canon EF 100mm f/2.8 USM Macro. Na, mi-a ramas pata cu fotografia MACRO... Peisajele imi mai plac, iar la portrete nu ma bag, ca mai am mult de invatat. Stie careva ceva tutoriale sau articole bune pe net care sa trateze mai in detaliu portretele ? Mersi anticipat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Mai 3, 2007 Share Postat Mai 3, 2007 Nice nice picture dude ! thank you Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
equilibrium Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 (editat) bag si eu cateva poze de la mare.... Editat Mai 4, 2007 de equilibrium Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rideordye Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 Something a little different... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Mai 4, 2007 Share Postat Mai 4, 2007 nice pictures! succes ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Mai 7, 2007 Share Postat Mai 7, 2007 salut desi cam tarziu (recunosc, a trecut ceva de la gp-ul din istambul) pun ceva, ceva poze nu sunt foarte reusite .... noroc cu antrenamentele si calificarile ca in doua zile am reusit si eu sa prind motorul in cadru altfel nu avem nici o sansa in ordinea aparitiei rossi ( banuiati voi nu?) si a lui iubita ... pedrosa (cre ca va statea pe limba) de puniet octavian vrajitoru bogdan vrajitoru daca mai vreti mai am cate ceva dar nu stiu daca se incadreaza la topicul pasionati de foto (poate merg la poze din excursii - calitate 0 ) asfalt uscat ps. Toro esti smecher rau!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 Salut! ceva ce mie mi-a placut: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 cu exceptia primei foto din postul anterior restul nu au nici o modificare..asta pt ca lenea e cucoana mare..doar scanari de pe film Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Pentru imaginea asta chiar astept pareri, deci ... curaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Mai 13, 2007 Share Postat Mai 13, 2007 Daca nu ai fi taiat din pahar si din pai, ar fi fost o treaba buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heavystorm2005 Postat Mai 14, 2007 Share Postat Mai 14, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate