Ravenitza Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 WOW superbe piccolino!!! interesanta perspectiva...is curioasa cum le-ai facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Cum a iesit cerul asa intens, polarizer sau control points de la captureNX? Aparatul era fixat pe moto? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 WOW superbe piccolino!!! interesanta perspectiva...is curioasa cum le-ai facut multumesc. aparatul prins de crash-bar si de suportul de coburi, declansare wireless prin radio. Cum a iesit cerul asa intens, polarizer sau control points de la captureNX? Aparatul era fixat pe moto? polarizer nu am cum sa pun pe fish-eye, dar m-am multumit cu control point-urile din NX. yup, era fixar cu un manfrotto superclamp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 bine ai venit piccolino, e si samo pe aici asa ca strangem gashca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 proaspete, de azi... Aici se observa ca un aparat bun nu ii de ajuns pentru niste poze frumoase.... Bravo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pijama Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 Da, bun, piccolino mai pune poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 La cererea telespectatorilor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chetzemiah Postat Decembrie 5, 2008 Share Postat Decembrie 5, 2008 recente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Aici se observa ca un aparat bun nu ii de ajuns pentru niste poze frumoase....Bravo Valoarea echipamentului folosit - peste 2000€. Valoarea fotografului - priceless Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) din ciclul... ce mai face romanul cand se plictiseste? face un mic timelapse cu toate pozele de pe card din plimbarea de ieri. enjoy! 4 ore de plimbare in 55 secunde dar cum se pune fratilor un filmuletz de pe youtube, ca am turbat... Editat Decembrie 6, 2008 de piccolino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Piccolino: vezi ca atunci cand postezi, in replay ai un buton in dreapta: BB Code Help. Acolo iti explica si cum pui un link youtube. Azi m-am jucat si eu cu Dslr...traiasca Dracusorul Merci! si printre altele...am mai cochetat si cu aparatul meu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 hai sa pun si 2 poze facute de ravenitza cu aparatul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 hai sa pun si 2 poze facute de ravenitza cu aparatul meu Si cat m-as mai fi jucat... Merci oricum! Next time sa imi incarc si eu bateria suficient si sa imi iau un card Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 vinde jucaria aia mica si mai pune un ban cinstit si iei unul ca al meu cu 6 mil si obiectiv default 18/55 eu am dat 11 cu tot cu obiectivul de 75/300 este intradevar o jucarie care iti faci de lucru mereu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 vinde jucaria aia mica si mai pune un ban cinstit si iei unul ca al meu cu 6 mil si obiectiv default 18/55 eu am dat 11 cu tot cu obiectivul de 75/300 este intradevar o jucarie care iti faci de lucru mereu probabil asta o sa fac insa nu acum. poate dupa sarbatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piccolino Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 din ciclul... ce mai face romanul cand se plictiseste?face un mic timelapse cu toate pozele de pe card din plimbarea de ieri. enjoy! 4 ore de plimbare in 55 secunde dar cum se pune fratilor un filmuletz de pe youtube, ca am turbat... sar'na ravenitza! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 Piccolino: vezi ca atunci cand postezi, in replay ai un buton in dreapta: BB Code Help. Acolo iti explica si cum pui un link youtube. Azi m-am jucat si eu cu Dslr...traiasca Dracusorul Merci! si printre altele...am mai cochetat si cu aparatul meu: Binee! La ce ora a fost concursul de off road, ca poate apuc sa merg maine??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 DUMINICA - 07.12.2008: * ora 11.00: startul cursei la clasa EXTREM * ora 13.45: finalul primei curse la clasa EXTREM, show STUNT RIDING * ora 14.00: start cursa numarul 2 la clasa EXTREM * ora 16.45: finalul cursei si decernarea premiilor la clasa EXTREM * ora 17.30: concert live PARAZITII eu sper sa ajung si maine daca nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mangusta Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 (editat) sar'na ravenitza! Super!!! Ai prins miscarea rotii , foarte bine facut! DUMINICA - 07.12.2008: * ora 11.00: startul cursei la clasa EXTREM * ora 13.45: finalul primei curse la clasa EXTREM, show STUNT RIDING * ora 14.00: start cursa numarul 2 la clasa EXTREM * ora 16.45: finalul cursei si decernarea premiilor la clasa EXTREM * ora 17.30: concert live PARAZITII eu sper sa ajung si maine daca nu ploua Eu pot doar intre 14 si 17 , si de cand stiu de concurs si nu am putut sa-l vad, asta e sacrifici una ca sa faci alta... Editat Decembrie 6, 2008 de mangusta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Decembrie 6, 2008 Share Postat Decembrie 6, 2008 vinde jucaria aia mica si mai pune un ban cinstit si iei unul ca al meu cu 6 mil si obiectiv default 18/55 eu am dat 11 cu tot cu obiectivul de 75/300 este intradevar o jucarie care iti faci de lucru mereu da ce aparat ai cu 6 mil ca poate vreau si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 doar atat, poate mai gasesc ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 (editat) Cateva poze din week end Editat Decembrie 7, 2008 de Hekate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 cel din a 2-a poza ce a patit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 E tipul ala care a reusit o cazatura la Ursus . N-am reusit sa-l prind si altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate