Fram-Ursul Kevlar Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 hai salut...vin si eu cu cateva poze din seara de duminica....nu-s multe, nu-s foarte bune, dar... LASER, Frate!!!.... Si niste jonglerii cu focul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Decembrie 8, 2008 Share Postat Decembrie 8, 2008 pentru poze de calitate i nu numai va recomand: /index.php?showtopic=289007 eu si Piccolino stim de ce ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tytus The VIRUS Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Bestia galbena la adapostul noptii, dormind: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 9, 2008 Share Postat Decembrie 9, 2008 Acum ceva timp un mare user sa zic asa avea niste reguli ce le scria mereu si bine zicea: inainte sa postati niste poze, va rugam corectati marimea lor, caci altfel parca o ia explorerul razna...Un resize ar fi bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 ia ca ma bag si io in seama cu niste peisaje si un link... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Foarte frumoase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 Foarte frumoase. mersi, ma straduiesc si eu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 mersi, ma straduiesc si eu... Foarte frumoasa poza 2. Felicitari. Pe mine insa ma deranjeaza putin culoarea cerului, dar cred ca asta tine de preferintele fiecaruia. Sa mai pui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellryder Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Stiu pe cineva care vinde un Nikon D40x cu card si obiectiv 18-55VR - 1900 ron. Cineva interesat? Oferta expira in 48h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) In ultima vreme am tot dat cu gura pe aici, dar de postat, n-am mai postat nimic. Enjoy! Editat Decembrie 11, 2008 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) Foarte frumoasa poza 2. Felicitari. Pe mine insa ma deranjeaza putin culoarea cerului, dar cred ca asta tine de preferintele fiecaruia. Sa mai pui! mai am cateva, dar poti intra aici. sunt o colectie cu cele mai bune poze ale mele (bine, cele mai bune dupa parerea mea , astept si parerile tale/voastre) Editat Decembrie 11, 2008 de Serbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Asta e asa, de teaser pt cunoscatori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uzunu Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Da-da, acum nu-ti mai ramane decat sa te pozezi cu un DynaGlide. Cand vei lucra la reprezentanta HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 :laugh: Fugi ma cu niconu tau d'acilea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 Cap0ne, recunoaste, cat ai asteptat dupa el si care-s primele impresii? ...Si totusi, fara grip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 11, 2008 Share Postat Decembrie 11, 2008 (editat) In ultima vreme am tot dat cu gura pe aici, dar de postat, n-am mai postat nimic. Enjoy! Frumoase peisajele, dar putin prea puternice contrastele dupa ochiul meu.... Editat Decembrie 11, 2008 de Schumy CJ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 mai am cateva, dar poti intra aici. sunt o colectie cu cele mai bune poze ale mele (bine, cele mai bune dupa parerea mea , astept si parerile tale/voastre) Super, multe imi plac: o chestie din mica mea parere e sa ai grija la contrast, uneori il inchizi prea mult si parca se pierde subiectul. Preferatele mele: Sadness, Drumul vietii, Sperante, Dumbrava minunata, si ultimele 3 care nu au denumire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Is faine si pozele din album, dar cum ziceam si @ravenitza grija la contraste si eu mai adaug si saturatia(impreuna creaza un efect de supra-realism,uneori placut, dar uneori tipator si se pierd prea multe detalii). Asta e asa, de teaser pt cunoscatori Cam da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serbi Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 Is faine si pozele din album, dar cum ziceam si @ravenitza grija la contraste si eu mai adaug si saturatia(impreuna creaza un efect de supra-realism,uneori placut, dar uneori tipator si se pierd prea multe detalii). cate un mersi la amandoi pt aprecieri, cat despre contrast... am remarcat si eu chestia asta, eu stau mai mult pe laptop si se vad ok, si pe desktop-ul meu de acasa is la fel de ok, insa la un prieten cand am vrut sa-i arat pozele mele mi s-a ridicat ... parul ... de pe cap.... ... probabil ca le-am aranjat eu luminozitatea si contrastul la calculatoarele mele in asa hal incat sa mi se vada bine pozele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 12, 2008 Share Postat Decembrie 12, 2008 cate un mersi la amandoi pt aprecieri, cat despre contrast... am remarcat si eu chestia asta, eu stau mai mult pe laptop si se vad ok, si pe desktop-ul meu de acasa is la fel de ok, insa la un prieten cand am vrut sa-i arat pozele mele mi s-a ridicat ... parul ... de pe cap.... ...probabil ca le-am aranjat eu luminozitatea si contrastul la calculatoarele mele in asa hal incat sa mi se vada bine pozele si asta e adevarat. si eu am patit asa... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Are cineva idee unde se poate face service la un Nikon in afara de Skin Romania? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 La vecinii unguri este cel mai apropiat service daca nu ma insel. In Romania alt service, autorizat cel putin, nu exista. Dar de ce cauti alt service ? Nu ai fost multumit de ei ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Decembrie 16, 2008 Share Postat Decembrie 16, 2008 Are cineva idee unde se poate face service la un Nikon in afara de Skin Romania? Pana sa vina SKIN in Romania sau pana sa ia servisarea la Nikon, stiu ca Nikoanele se trimiteau in Ungaria pentru service & shit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 La vecinii unguri este cel mai apropiat service daca nu ma insel. In Romania alt service, autorizat cel putin, nu exista. Dar de ce cauti alt service ? Nu ai fost multumit de ei ? Un prieten m-a rugat sa ma interesez.... Are un D1X si i-a picat opturatorul. Nus exact daca a incercat la Skin sau ce anume nu i-a convenit la ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iollele Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 hai ca n-am mai postat pe aici de prea multa vreme... nu-s cine stie ce pozele, dar....sper sa va placa Nu am cuvinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate