exxxtreme Postat Decembrie 24, 2008 Share Postat Decembrie 24, 2008 Numai cuvinte de lauda! ... merci frumos ! sarbautori fericite ! Probabil. Insa si am cunoscut si persoane care au DSLRuri scumpe, aparate care pur si simplu sunt super...si totusi pozele sunt la acelasi standard ca ale mele. De ce? pt ca si setarile unui aparat trebuie invatate, experimentate. Eu cand am trecut de la Canonul A470 la acest Olympus am invatat sa folosesc ISO corect, pentru ca primul aparat nu avea aceasta optiune. Corect. Din pacate sunt multi care dispun de bani si isi iau DSLR-uri insa nu se sinichisesc sa le invete setarile si sa le foloseasca ca atare. Deh.. Tocmai ce ai spus acu e bine de menționat, să Âştie omul ce poate face cu un aparat ca al tău. ÂŞi la un moment dat ai să îți iei Âşi tu aparatul pe care îl visezi, fiindcă sigur nu e ăsta de îl ai . DeÂşi ochiul omului face minunea, aparatul doar o completează. ...o să pun. pot sa iti spun sa nu iti iei sony h7 decat daca vrei poze de vacanta. Ai nevoie de multa lumina ca sa iasa ceva frumos, din pacate Au fost ocazii la care m-am zgariat ca nu am avut un aparat mai bun. Daca ai nevoie de ajutor, cere si ti se va da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trumansky Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 Un foarte bun prieten fotograf spunea cu ceva timp in urma : "Amatorii îÂşi fac griji din cauza echipamentului, profesioniÂştii din cauza banilor iar maeÂştrii pentru lumina" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 Un foarte bun prieten fotograf spunea cu ceva timp in urma : "Amatorii îÂşi fac griji din cauza echipamentului, profesioniÂştii din cauza banilor iar maeÂştrii pentru lumina" Asta bineinteles dupa ce amatorul ia locul profesionistului iar profesionistul ia locul maestrului. e asa..o mica ierarhie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 monocromatica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Trebe sa recunosc ca ai o pisica tare artistica De cand o picat forumul m-am pricopsit si cu un Nikon D60, un Dominator si un caine Dar cum vreme de moto nu ii si am drept model un caine si 2 pisici o sa am si ce face : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 (editat) Cand am fost zilele trecute la cabana la Diham... a 2-a zi a fost timp si de-o scurta sedinta foto...cam asta a iesit: ... In lipsa motorului sau a placii (implicit lipsa de adrenalina)... trebuia sa-mi iau doza! Din categoria "I belive I can fly ..." : Asta n-are nici o legatura doar ca-mi place mie mult : PS... pozele le-am facut cu Canon 400D cu obiectivu de kit evident 18-55mm pt ca de altu n-am bani ... umil de altfel pe langa ce aparate am vazut in jurul meu pe acolo ,iar pozele in care apar si eu sunt facute cu un nikon d300 nu mai stiu exact ce obiectiv... PPS... scuzati marimea de rahat care o permite forumu asta...pt postare Daca vreti sa le vedeti mai mari : http://picasaweb.google.com/antemiu/Diham# Editat Decembrie 31, 2008 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Foarte faine pozele, in special 3,6, 7, 10 si 12. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Foarte faine pozele, in special 3,6, 7, 10 si 12. Sustin! Dar cum ai putut sa mergi fara placa?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xomin Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 sal, ma intereseaza si pe mine un curs foto care sa tina pana la inceputul lunii iulie pana acum nu am gasit decat: http://www.rgbfotocurs.ro/site/ro/curs_foto/inscrieri.html si http://www.cursphoton.ro/?page_id=2 mai stiti si alte cursuri in bucuresti ? a mai fost careva la astfel de cursuri ... ceva pareri, opinii!?!? multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 (editat) sal, ma intereseaza si pe mine un curs foto care sa tina pana la inceputul lunii iulie pana acum nu am gasit decat: http://www.rgbfotocurs.ro/site/ro/curs_foto/inscrieri.html si http://www.cursphoton.ro/?page_id=2 \ Cursul de la rgbphoto am inteles ca este foarte bun, din pacate inscrierile pentru grupa februarie s-au terminat inca din octombrie. De cel de la photon nu am auzit deloc,nu stiu ce sa zic. Iti pot recomanda cursul de la Dalles, chiar inveti lucruri serioase acolo si se merita toti banii. Din pacate si asta a inceput deja si seria urmatoare incepe prin octombrie 2009. Pun si o poza cu matza mea Editat Decembrie 31, 2008 de Hekate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Ultima dimineata a anului: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Ultima dimineata a anului: foarte foarte faina.... Asteptam si prima dimineata a anului 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 prima dimineata a lui 2009!? cine crezi tu ca o s-o vada pe aia!?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Cam da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Bestia galbena la adapostul noptii, dormind: asta da poza faina! sper ca nu te superi ca am modificat-o un pic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Ceva dintr-o pisica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 si asta am modificat-o putin daca nu te superi haha Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Decembrie 31, 2008 Share Postat Decembrie 31, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Ianuarie 3, 2009 Share Postat Ianuarie 3, 2009 Cu scuzele de riguare imi permit sa postez poza altcuiva , ca tot era tema "matze" ...si asta mi s-a parut super simpatica situatia ... despre poza... nu comentez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
miau-miau Postat Ianuarie 5, 2009 Share Postat Ianuarie 5, 2009 Crop pe oglinda apei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Crop pe oglinda apei. Photoshopu asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exxxtreme Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 prima dimineata a lui 2009!? cine crezi tu ca o s-o vada pe aia!?... this was the point... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 prima dimineata a lui 2009!? cine crezi tu ca o s-o vada pe aia!?... Pai cred ca am vazut-o multi da' prin ceata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Ianuarie 6, 2009 Share Postat Ianuarie 6, 2009 Foto 2008: Moto URL=http://imageshack.us]http://img370.imageshack.us/img370/3931/dsc3871ps3.jpg[/i[MG][/url] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fram-Ursul Kevlar Postat Ianuarie 7, 2009 Share Postat Ianuarie 7, 2009 niste photo prea multe si fara chef de resize la fiecare in parte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate