Biraid Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Mai vin si eu cu o incercare: Imi place foarte mult cum se propaga lumina peste personajul nostru. Frumos. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Imi place foarte mult cum se propaga lumina peste personajul nostru. Frumos. Daca nu i-ar fi fost "arsa" fata eram mai multumit. Mersi oricum pentru apreciere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easy_rider Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Daca nu i-ar fi fost "arsa" fata eram mai multumit.Mersi oricum pentru apreciere Nu stiu dak e locul perfect pt un astfel de anunt ..... cu scuzele de rigoare ... Vand aparat foto vechi... Pret 150 lei neociabil. Numai bine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Mandarina mea,na! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Mandarina mea,na! Ca idee nu ii rea poza, dar lumina si faptul ca mandarina ii iesita din focus nu o prea ajuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Ca idee nu ii rea poza, dar lumina si faptul ca mandarina ii iesita din focus nu o prea ajuta. Multumesc de critica. Pestisorul e acela de aur care-ti indeplineste cele 3 dorinte? 1. ...De pe Feleac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Multumesc de critica.Pestisorul e acela de aur care-ti indeplineste cele 3 dorinte? 1. ...De pe Feleac. Imi place cromatica la poza. Dar un sfat: incearca sa nu iti intre in poze cabluri(stiu ca ii greu, mai ales in orase unde pe stalpi stau kilometri de cabluri ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Imi place cromatica la poza. Dar un sfat: incearca sa nu iti intre in poze cabluri(stiu ca ii greu, mai ales in orase unde pe stalpi stau kilometri de cabluri ) Asta e poza in care mi'au intrat cele mai putine cabluri. Editat Ianuarie 31, 2009 de B.Ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raptor_4_u Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 sper sa va placa ....incepator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 sper sa va placa ....incepator Mi se pare ca saturatia ii data peste cap(ii prea rosiatica poza). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Critica constructiva va rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
samurai_jack Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Ca idee nu ii rea poza, dar lumina si faptul ca mandarina ii iesita din focus nu o prea ajuta. Mie mi se pare ok si lumina si incadrarea, si chiar nu este iesita deloc din focus....parerea mea. Editat Ianuarie 31, 2009 de samurai_jack Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Mandarina ii iesita din focus, pentru ca focusul ii doar pe frunza daca te uiti atent. Lumina, greseala mea, vroiam sa zic white balance, daca te uiti si in exif se vede ca ii setat pentru lumina zilei si nu pentru bec. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hekate Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Foarte ciudata poza si nu in sensul bun de wow!! , jumate se vrea desen jumate poza .Puteai incerca sa o modifici altfel, poate sa lasi mai multa piele si cat mai putin creion, cel putin ca sa i se potriveasca numele. Incadrarea la fel, nu-mi place. As fi lasat mai mult spatiu in fata, sa se continue si picioarele sau ce-or fi alea. In stanga e prea mult spatiu gol, care nu zice nica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 E adevarat tot ce spui. Poza asta insa pt mine a fost o usoara forma de amuzament in programul de editare. E doar un crop. Poza originala face parte din cateva poze cu tenta nud pe care le-am incercat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 (editat) Imi place! Mi se pare chiar reusita. Incearca si alta incadrare, cu mai mult spatiu in fata subiectului, cred ca o sa arate si mai bine. Editat Ianuarie 31, 2009 de Wan Ted Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Aha!Ai aparut.Cam tragi chiulul in ultima vreme.Dar te scoti.Mie imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad S Postat Ianuarie 31, 2009 Share Postat Ianuarie 31, 2009 Si ce ar trebui sa fie? Ca desen nui si nici poza, cate un sfert din fiecare combinate plus un fond inexistent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Imi place! Mi se pare chiar reusita. Incearca si alta incadrare, cu mai mult spatiu in fata subiectului, cred ca o sa arate si mai bine. Merci, ma bucur ca cineva vede ca mine poza...Ms de sfat! Aha!Ai aparut.Cam tragi chiulul in ultima vreme.Dar te scoti.Mie imi place. O sa mai trag chiulul, momentan nu am timp de aceasta mica placere. Si ce ar trebui sa fie? Ca desen nui si nici poza, cate un sfert din fiecare combinate plus un fond inexistent. De ce totul tre sa fie explicabil: poza sau desen?! E ceva mai altfel, tocmai asta mi-a placut, e o senzatie simpatica daca ii pot spune asa. Ceva mai altfel... misto...interesanta poza Multumesc frumos! Ce pareri diferite, interesant felul fiecaruia de a vedea lucrurile, si cat de deschisi sunt catre "altceva" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 E doar un crop. Poza originala face parte din cateva poze cu tenta nud pe care le-am incercat. ... pai mai baga cate ceva din "tentele" alea Recomanda-mi si mie "modelul" ca vreau sa ma apuc si eu de nud P.S. Si mie imi place creatia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 ... pai mai baga cate ceva din "tentele" alea Recomanda-mi si mie "modelul" ca vreau sa ma apuc si eu de nud P.S. Si mie imi place creatia! Wow...chiar ma bucura asta! Din pacate din tentele acela de nud, nu o sa bag...mai am de invatat multe, si mi-e putin greu pt ca eu sunt modelul (daca nu am model, ce sa fac... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Izabella Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 Foarte frumoase pozele pt toata lumea Si acuma cateva poze si de la mine de la Castelul Corvinestilor din Hunedoara Prietenii mei si catelul unei prietene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 (editat) ... si mi-e putin greu ok then ... putin cate putin, macar mai ia din efectele speciale si... vedem noi operele Si acuma cateva poze si de la mine de la Castelul Corvinestilor din Hunedoara #1 Editat Februarie 1, 2009 de Philip_HD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Februarie 1, 2009 Share Postat Februarie 1, 2009 bravo,izabella frumoase poze acum serios, voi chiar nu stiti sa stergeti pozele din reply? ... vreti sa vedem aceleasi poze de n'shpe x? (e suficient comentariul sa sa stie la ce va referiti) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate