MotĂśrizer Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 care Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 bravo, bine ca nu l-ai incadrat pe shentru tu unde esti? in CEATAAAAA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 hai mai baieti .. mai lejer cu offtopicul... macar mai puneti o poza asa ca da rau pe topic Mesaj completat in CEATAAAAA misto rau asta... daca era putin mai luminoasa.. era super copaul ala din coltul stang .... pe ala nu l-ai pozat?cred ca ar fi dat bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 bravo, bine ca nu l-ai incadrat pe shentru avem si de shentru aviem di tate Mesaj completat misto rau asta... daca era putin mai luminoasa.. era supercopaul ala din coltul stang .... pe ala nu l-ai pozat?cred ca ar fi dat bine. avem cum ziceam di tate voila lumina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Just_John Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 macar mai puneti o poza asa ca da rau pe topic Prima poza avea ceva potential, daca schimbai incadrarea (in plus, regula nr 1 a fotografiei: orizont la.. orizontala, cu extrem de putine exceptii!!) A doua poza.. no offense, dar e exact poza pe care ai gasi-o pe orice feisbuc sau tagged sau alte site-uri de genul.. in plus, calitatea lasa foarte mult de dorit, arata a poza facuta cu telefonul.. Daca incercai sa scoti orasul in evidenta, cred ca ai fi reusit mai multe cu alta incadrare, cu o expunere mai joasa cu doua stopuri, si cu un unghi mai larg putin.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 (editat) o noua tabla... Editat Octombrie 20, 2010 de memyselfandI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 20, 2010 Share Postat Octombrie 20, 2010 Inocenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kris Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Inocenta salut...mi-ar placea sa vad sub fiecare poza pe care o postati aparatul si obiectivul folosit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Pai daca iti salvezi poza, cel putin la a mea poti citi EXIF-ul. Iti spune ala tot, ce aparat, ce obiectiv, ce timp de expunere etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 @kris, descarca FastStone Image viewer, spune ala tot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Si eu tot pe ala il folosesc pentru vizualizat poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Chiar stie sa spuna si modelul de obiectiv folosit ? sau doar distanta focala ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 inocenta 2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Chiar stie sa spuna si modelul de obiectiv folosit ? sau doar distanta focala ? Nu, nu-ti spune modelul de obiectiv, acum am verificat, spune doar distanta focala. Nu stiu Opanda daca-ti spune si modelul de obiectiv, o sa verific acasa. Am atasat si niste print screenuri de Fast Stone vs Adobe Bridge dpdv al informatiilor despre o poza. Oricum, daca ai resalvat poza si-i mazilesti informatiile din EXIF, nu stiu daca mai ai cum afla acele informatii intr-un fel sau altul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 stie cineva un program care sa.ti identifice dublurile de poze din fisiere si sa le stearga identificare dupa imagine nu dupa nume.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 acdsee stie, dar nu cred ca e foarte eficient. Si eu m-am chinuit cu problema asta si pana la urma am facut un efort si am facut treaba manual....ca sa nu existe riscul de a pierde poze valoroase. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 (editat) Pai daca iti salvezi poza, cel putin la a mea poti citi EXIF-ul. Iti spune ala tot, ce aparat, ce obiectiv, ce timp de expunere etc... Exact. Click dreapta properties--summary Apropo, nu vreti sa stiti si cnp-ul fotografului? Editat Octombrie 21, 2010 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
veics Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 o noua tabla... foarte tare a doua poza, cred ca ar merge un crop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
memyselfandI Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 foarte tare a doua poza, cred ca ar merge un crop am tot taiat-o, da mi-e frica s-o mai tai, sa n-o doara te rog fa-i tu un crop, ca sunt curios cum o vezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 21, 2010 Share Postat Octombrie 21, 2010 Hiroshima.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoRocker Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 Hiroshima.... foarte misto ales titlul, face toata 'poza' Ai gandit-o inainte sau ai pus titlul dupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 inainte... si am zis ca pe alb negru e mai expresiva. nu pot da bulls eye din prima si un portret Mesaj completat foarte misto ales titlul, face toata 'poza' Ai gandit-o inainte sau ai pus titlul dupa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 (editat) ....si veni toamna ! Editat Octombrie 22, 2010 de SubInfluentza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 sunt facute dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SubInfluentza Postat Octombrie 22, 2010 Share Postat Octombrie 22, 2010 "dimineata" pe la 2-3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate