gabyshor Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Daca suiera tare la vant, daca iti produce disconfort, fiind un fel de frana. Multumesc pentru raspunsurile cu perlutele, habar n-aveam tu siguri te referi la gopro-ul de pe casca, pe cand restul se refera la noul obiectiv al lui capone. am si eu gopro, prima varianta, care-i putin mai mare decat gopro3 si nu se simte absolut nimic. n-am mers cu 200 ce-i drept, dar am avut-o montata si pe un avion de doua persoane (prinsa cu ventuza cu care vine camera) si a fost ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razorbladed Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Ieri in parcare la Salonul Auto Moto Bucuresti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Aprilie 7, 2013 Share Postat Aprilie 7, 2013 Si de la mine 2 de la SAM. Restul pozelor sunt in albumul de aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 O plimbare scurta Duminica. Cam frig... Referitor la sticla lui Cap0ne, e un obiectiv de exceptie (optic), dar destul de 'nisa' ,datorita focalei. L-am avut si eu. Trebuie sa stii cand si cum sa tragi cu el,ca sa nu sfarsesti tragand cadre banale, ca cel pus de Cap0ne, care se evidentiaza doar prin shallow DOF (no pun intendted ) ) PS: ca sa obtii si motoru in focus (in acea poza), trebuie sa variezi si distanta dintre aparat si subiect, nu doar diafragma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 O plimbare scurta Duminica. Cam frig... Referitor la sticla lui Cap0ne, e un obiectiv de exceptie (optic), dar destul de 'nisa' ,datorita focalei. L-am avut si eu. Trebuie sa stii cand si cum sa tragi cu el,ca sa nu sfarsesti tragand cadre banale, ca cel pus de Cap0ne, care se evidentiaza doar prin shallow DOF (no pun intendted ) PS: ca sa obtii si motoru in focus (in acea poza), trebuie sa variezi si distanta dintre aparat si subiect, nu doar diafragma wellcome back adriane ) apropos de cadre banale si ultima ta poza (de ex), mie-mi place mai mult poza lui capone. cred ca nu exista comparatie. si daca tot zici de variat distanta si diafragme, stii vorba aia cu "o poza face cat o mie de cuvinte"? sa vedem. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Am si eu poze cu blonda ) insa ca si calitate slabute fata de ce aveti voi. Tot la 18-55 sunt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 wellcome back adriane ) apropos de cadre banale si ultima ta poza (de ex), mie-mi place mai mult poza lui capone. cred ca nu exista comparatie. si daca tot zici de variat distanta si diafragme, stii vorba aia cu "o poza face cat o mie de cuvinte"? sa vedem. gabyshor: eu am inceput sa fiu mai critic cu mine (si poate si cu cei din jur) cand vine vorba de fotografie. poate de aici remarca mea vis a vis de poza lui Cap0ne. Dar el nu se va supara, pt ca e home boy Am si eu o gramada de cadre fix ca ala, tot la fel de centrate si banale:) Deci n-am zis-o cu aer de superioritate, a nu se interpreta asa Cat despre DOF. Daca se indeparta de subiect putin (daca se dadea vreo cativa pasi inapoi), ar fi avut in planul de focus atat riderul cat si motorul ,chiar si la F2. Cu 135 ul ala,cu cat te apropiii de subiect prea mult,cu atat DOF ul devine foarte mic/shallow. Eu am o reactie adversa cand vad portrete trase cu tele uri din astea luminoase, cu un dof stupid incat un ochi e in focus, iar celalalt nu,sau cu ochii in focus si cu varfu nasului sau urechile out of focus. Am comis-o si eu,dar incerc sa invat din greseli:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Cat despre DOF. Daca se indeparta de subiect putin (daca se dadea vreo cativa pasi inapoi), ar fi avut in planul de focus atat riderul cat si motorul ,chiar si la F2. Cu 135 ul ala,cu cat te apropiii de subiect prea mult,cu atat DOF ul devine foarte mic/shallow. Eu am o reactie adversa cand vad portrete trase cu tele uri din astea luminoase, cu un dof stupid incat un ochi e in focus, iar celalalt nu,sau cu ochii in focus si cu varfu nasului sau urechile out of focus. Am comis-o si eu,dar incerc sa invat din greseli:) +1 În plus, poza lui Capone nu-mi spune nimic altceva decît că 135-ul ăla e sharp cu diafragma deschisă (no offence intended), probabil că asta era şi ideea. Din setul tău îmi plac 4 şi 5, mai ales 5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 gabyshor: eu am inceput sa fiu mai critic cu mine (si poate si cu cei din jur) cand vine vorba de fotografie. poate de aici remarca mea vis a vis de poza lui Cap0ne. Dar el nu se va supara, pt ca e home boy Am si eu o gramada de cadre fix ca ala, tot la fel de centrate si banale:) Deci n-am zis-o cu aer de superioritate, a nu se interpreta asa Cat despre DOF. Daca se indeparta de subiect putin (daca se dadea vreo cativa pasi inapoi), ar fi avut in planul de focus atat riderul cat si motorul ,chiar si la F2. Cu 135 ul ala,cu cat te apropiii de subiect prea mult,cu atat DOF ul devine foarte mic/shallow. Eu am o reactie adversa cand vad portrete trase cu tele uri din astea luminoase, cu un dof stupid incat un ochi e in focus, iar celalalt nu,sau cu ochii in focus si cu varfu nasului sau urechile out of focus. Am comis-o si eu,dar incerc sa invat din greseli:) ) daca e de critica, vezi vreo doua pagini in urma, ca mi s-a acrit. pun unii niste poze pe aici... la partea cu doful, patit si eu cu 50 mm f1.8. (din doua persoane, una singura era in focus, noroc ca am vazut pe loc). m-am invatat minte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 ) daca e de critica, vezi vreo doua pagini in urma, ca mi s-a acrit. pun unii niste poze pe aici... la partea cu doful, patit si eu cu 50 mm f1.8. (din doua persoane, una singura era in focus, noroc ca am vazut pe loc). m-am invatat minte. Nu este critica in adevaratul sens al cuvantului... nu-mi distorsiona afirmatiile, te rog Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 E mișto ca atmosferă dar nu ți se pare, totuși, puțin cam subexpusă ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Aprilie 9, 2013 Share Postat Aprilie 9, 2013 E mișto ca atmosferă dar nu ți se pare, totuși, puțin cam subexpusă ? Nu-mi place sa redau realitatea in fotografiile mele.Asta este si motivul, pentru care le subexpun destul de mult.Imi place sa creez o atmosfera ireala,misterioasa sau sumbra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Ele ies asa din pozat sau/si din editare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Nu-mi place sa redau realitatea in fotografiile mele.Asta este si motivul, pentru care le subexpun destul de mult.Imi place sa creez o atmosfera ireala,misterioasa sau sumbra ma-sa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 ma-sa. ?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Nu-mi place sa redau realitatea in fotografiile mele. +1 Nici mie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 ?! adica e misto. +1 Nici mie nici mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 +1 Nici mie Eu mă gîndeam la faptul că îmi place să schimb realitatea înconjurătoare prin folosirea de lumini suplimentare, inedite, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Eu mă gîndeam la faptul că îmi place să schimb realitatea înconjurătoare prin folosirea de lumini suplimentare, inedite, etc... "Realitatea" e imposibil prins intr-o imagine foto, din cauza asta nu exista doua poze identice. Cred ca cel mai potrivit termen pentru ceea ce vreti sa faceti e "instagram"-izare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Ce setari folositi pentru portrete? Gen cum sunt pozele prin cluburi in care tenul e luminos si cald, nu se vad imperfectiuni si alte minuni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ravishing Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Ce setari folositi pentru portrete? Gen cum sunt pozele prin cluburi in care tenul e luminos si cald, nu se vad imperfectiuni si alte minuni. Nu exista setari speciale pentru un anume eveniment, ci pentru un anume gen de lumina. In primul rand sa stii cum sa setezi WB pe custom, daca in modul auto nu-ti place. Daca totusi tragi in auto il poti ajusta in postprocesare prin a te folosi de anumite portiuni din poze pentru care stii cu siguranta ca sunt albe (ochii, dintii, etc) Apoi daca ai flash pentru a compensa lumina scazuta din club, sau o lentila mai rapida, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Bagi în Photoshop şi reduci sharpnesul pînă iese o ceaţă romantică, călduţă. Asta în cazul în care nu i-a dat cu bliţul în faţă prin club. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nechifor Solitaru' Postat Aprilie 10, 2013 Share Postat Aprilie 10, 2013 Cred ca cel mai potrivit termen pentru ceea ce vreti sa faceti e "instagram"-izare. Nu chiar, nu sînt fan filtre ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate