ipman Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Cine se ofera sa faca niste poze in infrarosu? Ca astea ar fi mai deosebite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 iti trebuie film infrarosu si filtru.poti sa incerci si pe digital dar maj au filtru anti ir incorporat pe senzor.sunt si versiuni pt astro fotografi alea nu au(canon 30Da) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 NY? Foggy Roma In flacari Popas Still living in View Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
newprofiler1978 Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 Vali, super poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 NY e defapt herastrau, iar foggy si popasul sunt doua exemple de poze cu orizontul aproape de mijloc, superbe despre asta spuneam atunci cand sustineam ca unele poze cu orizontu in mijloc ies bine, si altfel nu merg facute felicitari mai nou pozez si eu cu un stift de telefon mobil, ca mi-a picat pe mana, si sincer sa spun, desi e praf, la poze ciudate scoate arta nu gluma sincer...pacat ca nu am cablu de date la el, ca mi-am pozat degetul in fata unui bec si a iesit o umbra de fata omeneasca perfect vizibila ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Nice pics! Imi plac Foggy si Popas. Good luck! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Alex@ Mersi! Poate mai scoatem si noi vacile pe camp? Mr_ORL@ NY? e Bucuresti, dar nu e facuta din Herastrau. Toti spun ca e Herastrau, dar nu e! Mersi Dana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Ktmbull, geniale pozele! Eu nu ma pot lauda decat cu o mana de poze facute in ultima vreme, pentru ca nu prea am mai avut timp, dar vine o plecare in Turcia la sfarsitul lunii si deja am scos aparatul de la hibernare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Iata cateva B&W facute la Constanta de Ziua Marinei.Atmosfera de razboi mondial,nu gluma Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Ktmbull, geniale pozele! Eu nu ma pot lauda decat cu o mana de poze facute in ultima vreme, pentru ca nu prea am mai avut timp, dar vine o plecare in Turcia la sfarsitul lunii si deja am scos aparatul de la hibernare! Multam man! Bafta la pozat in Turcia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Cu placere, ktmbull! Cristi T, sunt triste tare imaginile astea! Imi aduc aminte de filmele lui Tarkovski si de o poza pe care am facut-o cu ceva timp in urma. Ce-a iesit se vede aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 @dana i:Cam asa e cu fotografia de razboi,nu are cum sa fie prea vesela pt ca razboiul ,prin definitie nu reflecta deloc fericire sau bucurie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 Cine se ofera sa faca niste poze in infrarosu? Ca astea ar fi mai deosebite. Aparatul meu face poze in infrarosu, dar nu ziua (asta cred ca vrei tu), ci noaptea, ca in filmele alea cu trupe speciale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ipman Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Da, ideea este sa luminezi cu lumina infrarosie noaptea si apoi sa fotografiezi. Adica sa prinzi ce ochiul uman nu vede in intuneric. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Martie 5, 2007 Share Postat Martie 5, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Da, ideea este sa luminezi cu lumina infrarosie noaptea si apoi sa fotografiezi. Adica sa prinzi ce ochiul uman nu vede in intuneric. Adica cam asa: Pozele sint facute cu "reflectoarele" aparatului, care bat vreo 3m Ma intereseaza ceva sisteme de iluminat in infraroshu, dar ceva hand made ca alealalte is cam scumpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Da, ideea este sa luminezi cu lumina infrarosie noaptea si apoi sa fotografiezi. Adica sa prinzi ce ochiul uman nu vede in intuneric. Nu doar asta. Se fotografiaza in IR si ziua. http://tech.groups.yahoo.com/group/Infrared_Photography/ http://home.comcast.net/~zachstern/toyir/toyir.html etc. Pentru iluminat in IR noaptea, e simplu: cumperi LED-uri IR cat mai puternice si cat mai multe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Claw Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 ...feb 2007...bucuresti .... zona... eroilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvi28 Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Sa caut si poze mai faine pe CD-uri... in calculator nu am deocamdata. Portret.Acum i-mi pare rau ca nu am prins tot capushorul,dar se misca intr-una... si ceva in genul asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi T Postat Martie 6, 2007 Share Postat Martie 6, 2007 Sa caut si poze mai faine pe CD-uri... in calculator nu am deocamdata. si ceva in genul asta... Eu cand am facut poza,am stat culcat pe iarba si va-k a venit la mine din curiozitate Sa vezi ce s-a speriat cand am dat cu blitz-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaviS Postat Martie 7, 2007 Share Postat Martie 7, 2007 Pentru iluminat in IR noaptea, e simplu: cumperi LED-uri IR cat mai puternice si cat mai multe. Nu stiu cite feluri de leduri ir exista; eu am cumparat 3 de proba si abia daca se vad. Daca sti de ceva leduri mai puternice, te rog anunta-ma, ceva care sa bata 10-20m. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 1. Arcul de Triumf 2. Piata Charles de Gaulle 3. Casa Presei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 1. Arcul de Triumf Frumos! Cu ce aparat? Ce obiectiv? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 D80 cu obiectivul din kit(18-70). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Martie 11, 2007 Share Postat Martie 11, 2007 foarte frumos eu nu am mai avut timp si nici posibilitatea de a mai fotografia..cam simt lipsa rau, dar o sa revin in forta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate