Vizitator Adrian Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 DSC_0169.jpg Dude, asta-i cheap p0rn... i se vede (cuvant urat), ce dracu'.... Pune-i niste lenjerie intima,joaca-te cu umbrele,cu formele,cu lumina.. Deci poza asta eu n-as pune-o nici ca poza de profil pt una care face videochat....e vulgara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Dude, asta-i cheap p0rn... i se vede (cuvant urat), ce dracu'.... Sau macar s-o prinda cu niste scotch trasnparent ca atarna . . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Da, doar virgine. Nu asta era ideea, sa ne vedem toti in poza, ci l-am tras asa mai pe sustache. Nu vreau sa ma laud aiurea, nu, desi mi s-a propus clar, insa trecutul femeii e dubios. coa.... pu.la nu stie carte. pui in manson pe obiectiv, si focalizezi la interior. nu conteaza trecutul ei, ci ca i-o dai la buci. Sau macar s-o prinda cu niste scotch trasnparent ca atarna . . . gras porcu... ete atata sorici avea. Dude, asta-i cheap p0rn... i se vede (cuvant urat), ce dracu'.... Pune-i niste lenjerie intima,joaca-te cu umbrele,cu formele,cu lumina.. Deci poza asta eu n-as pune-o nici ca poza de profil pt una care face videochat....e vulgara... daca o punea dincolo la pasionatii de sex, era mai ok. poza e frumoasa in felul ei, doar ca-i atarna membrana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 Da, e oleaca fleica. Dude, asta-i cheap p0rn... i se vede (cuvant urat), ce dracu'.... Pune-i niste lenjerie intima,joaca-te cu umbrele,cu formele,cu lumina.. Deci poza asta eu n-as pune-o nici ca poza de profil pt una care face videochat....e vulgara... bingo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 si pt ca mi-e dor de vacanta .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 si pt ca mi-e dor de vacanta .. aloooo cata impertinenta.... strici ...TREABA ...la baieti..... acum sa vezi cum se schimba nr de telefon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 tot seara..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 mi-e dor de vacanta .. Si mie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 De cate ori imi sare in ochi topicul asta citesc "Pasionati de FOFO" ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 pai la ce poze erau mai devreme citesti pe aproape niko )) @ianachim de ce domnu? atunci sa fie spre seara ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 5, 2013 Share Postat Noiembrie 5, 2013 (editat) pai la ce poze erau mai devreme citesti pe aproape niko )) @ianachim de ce domnu? atunci sa fie spre seara ... bineeeee Editat Noiembrie 5, 2013 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 bineeeee deci e bine asa? asta asa in loc de buna dimineata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Pozele tale par a fi de basme.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Roxynel, le-ai bagat la photoshop... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Roxynel, le-ai bagat la photoshop... Esti ironic? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 _MG_9075.jpg _MG_9079.jpg deci e bine asa? asta asa in loc de buna dimineata si acum povesteste 1 unde sunt facute 2 cu ce sunt facute 3 cu ce sunt .... lucrate 4 parametri" aparat ....... te ascultam cu interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roxynel Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 (editat) in st. yves sunt facute ...d-aia plang acum dupa vacanta cu un canon 550d cu kit lens.. obiectivul stock 18-55 si doar unele retusate in lightroom de exemplu la ultimele ...long exposure photography...la genul asta de poze shutter speed e de vreo 30 de secunde .. trebuie un trepied ..cineva se pare ca nu a dat de pomana si surpriza excursiei... intelegi acum de ce nu ma duc doar sa fac km? ca nu stii niciodata peste ce dai daca te si opresti sa vizitezi @proxi si astea sunt photoshopate sa stii ..am suprapus focile ca sa para mai interesant Editat Noiembrie 6, 2013 de Roxynel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 de exemplu la ultimele ...long exposure photography...la genul asta de poze shutter speed e de vreo 30 de secunde .. trebuie un trepied ..cineva se pare ca nu a dat de pomana In cazul in care fotografiezi cu timpi lungi de expunere (de pe trepied sau cu aparatul pe un suport solid) la sensibilitate de baza, poti face cateva artificii: - bifezi optiunea "long exposure noise reduction" daca aparatul dispune de asa ceva (expunerea lunga duce la incalzirea captorului, rezultatul fiind zgomot de imagine) - acoperi ocularul cu un capac mat (scapi de lumina parazita care poate intra prin ocular) - declansare intarziata (2 secunde din aparat) sau declansare prin cablu/telecomanda (scapi de vibratiile care apar la apasarea butonului declansatorului) - bifezi optiunea "mirror lock-up", daca exista la aparatul tau (eviti vibratiile date de miscarea oglinzii) Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 mirror lock-up e utila. aia cu blocarea ocularului e cam over-kill,dar fie... long exposure noise reduction e o porcarie insa. mai bine tragi raw si elimini ulterior noise ul cu un soft dedicat sau din photoshop. Noiseware (un plugin de photoshop) face asta intr-un mod sublim. avand enabled optiunea aia cu long exposure noise reduction pierzi din sharp Mai bag si eu cateva poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 long exposure noise reduction e o porcarie insa. mai bine tragi raw si elimini ulterior noise ul cu un soft dedicat sau din photoshop. avand enabled optiunea aia cu long exposure noise reduction pierzi din sharp Nu stii ca RAW e pentru fraieri? De unde stii ca LENR e porcarie si pierzi din claritate? Io stiam ca pierzi doar timp. M-or fi invatat unii prost? "High ISO noise reduction" inteleg ca-ti haleste detalii, dar LENR nu stiu sa faca treaba asta. Ma rog, detalii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 fa niste teste si vino cu rezultatele pe forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Koais Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 O parte cu camera, o parte cu telefonul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 6, 2013 Share Postat Noiembrie 6, 2013 Misto Koais (PS: esti clona ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate