Phoenix79 Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 O panorama plina de bucurie Ma rog, nu sunt satisfacut cu momentele prinse dar na e prima incercare din acest capitol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 (editat) 18-55mm: 55mm f/5.6 , 18mm f/5.6 evita sa folosesti obiectivul la capete (18, 55mm) si cu diafragma deschisa maxim (3.5, repectiv 5.6). Editat Ianuarie 10, 2014 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Achizitie veche, jucarie noua. Acum cateva luni mi-am luat niste aparate foto stricate (3 mai exact). Un Fujica Ax100 pe care l-am donat, un Minolta X300 si un seagull Df300 (care e copie dupa minolta si am zis ca o sa folosesc piese de la el pt minolta). Urmand regula costurilor cat mai mici pentru fotografie pe film, body-ul de seagull m-a costat 30 ron. Dupa ce am luat baterii pt minolta si am facut teste am realizat ca ambele nu declanseaza si ambele au probleme cu maneta de armare care era blocata. Problema cu declansatu este una frecventa la minolta - condensatoru care ridica oglinda si declanseaza dupa un timp se umfla si moare. Pe vremuri cei de la minolta cereau 150$ pt remedierea problemei in service schimband un condensator care la vremea aia costa 5$. Norocul meu ca seagull-ul este copie dupa X300 si nu avea alte probleme mecanice. Astfel, azi mi-am luat inima-n dinti si am zis sa ma duc sa-mi cumpar acel condensator sa vad daca se remediaza problema. Am gasit condensatorul la pretul de 2 lei si l-am inlocuit. Condensatorul original este de 220u 4v si cel care l-am luat eu este de 220u 10v. Si... uite asa am o noua jucarie pe care abia astept sa o testez Daca e cinva care are nevoie de un minola x300 pt piese sa ma anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Tot ptr piese se mai poate dona un Zenit TTL si un obiectiv Pentacom auto 4 / 200 MC . Nu am poze cu ele dar ptr cei interesati pot face . Zenit-ul a mai fost demontat si l-am primit intr-o plasa iar obiectivul a suferit acelasi tratament dar este inca intr-o bucata . De asemenea , Zenit-ul tocmai a donat pentaprisma care a resuscitat un alt Zenit . Ekosekthor ar putea sa furnizeze informatii mai precise despre ce se poate sau nu refolosi de pe ele . O zi faina . , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 Pt cultura. Foto, moto si fofo http://www.womensmotoexhibit.com/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 care dai un SEPTAR sa plimbam HOTUL........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 10, 2014 Share Postat Ianuarie 10, 2014 DSC_0133.JPG DSC_0167.JPG DSC_0156.JPG La prima trebuia sa umbli la balansul de alb incat subiectul sa iasa mai ok/corect. Are o tenta rece (ma refer la temperatura de culoare). Trebuia wb ul urcat putin spre warm (4-5000) poate si Tint ul coborat din zona Magenta mai spre Green. A doua poate va placea unora,dar eu gasesc pozitia subiectului in cadru,cat si unde priveste.......oarecum gresit... Adica sa nu ma grabesc sa zic gresit,ca nu-s expert, ci doar ca-mi pare ca priveste dincolo de cadru,ceva ce lipseste..... A treia imi place. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 Sfaturile au fost bine primite,o sa tin cont... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
P T R Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) Poze din vacanta Editat Ianuarie 11, 2014 de P T R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 (editat) weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! Editat Ianuarie 11, 2014 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 11, 2014 Share Postat Ianuarie 11, 2014 DSC_0156.JPGAsa umbla dumneai dobicei, desculta in straie de zina prin case parasite? Sau nu e instantaneu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Asa umbla dumneai dobicei, desculta in straie de zina prin case parasite? Sau nu e instantaneu? e tocmai dupa cafeaua de dimineata ma, ce nu intelegi .....viata la tara, descult ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 rai sunteti MA!!!!! weeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!! DSC04110.jpg TOATA LUMEA MANUTELE'n AERRRR!!!! cine nu ridica e un FRAIERRRRR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Inca un motiv ca sa pozezi pe film Pentru ca... film. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Inca un motiv ca sa pozezi pe film Pentru ca... film. super tare.... ma duca sa caut o rola... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Sugestie: Fa numa o gaura in tamburu ala de la carcasa. Am incercat varianta cu 2 gauri prin care sa treaca un inel mai mare (si care e gros pt ca sarma aia e dubla) dar e mai ok cu o za de lant prin o singura gaura. La fujicolor s-a fortat o parte din cauza inelului prea mare si s-a rupt intr-o parte. La kodak am facut din prima doar o singura gaura cu o za de lant si e mult mai bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 faceti gaura cu un cui incins asa nu se mai sparge plasticul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Asa am facut si eu. oricum burgiul aluneca pe suprafata aia curbata. Burgiul l-am flosit ca sa maresc gaura si sa fie mai rotunda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 sa le atarnati la cingatoare sa va recunoasteti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Ultimele poze cu Zorki. Azi a tras ultimu cadru din ultimu film si se pensioneaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 Ultimele poze cu Zorki. Azi a tras ultimu cadru din ultimu film si se pensioneaza eu vreau sa il pun putin la treaba... ma gadesc sa iau 1-2 filme de la F64 (alb-negru). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 io nu mai vreau zorki...m-am saturat de rangefinder rusesc Daca ai pe zorki obiectivu industar ai noroc pentru ca-i mai sharp decat jupiter 8. Pe mine zorki-u m-a incetinit si m-a facut sa fiu mai atent la incadrari insa ca sharpness nu prea m-a convins numa la f8 sau f16 cand ai multa lumina... dar e fain ca-i compact si il poti lua cu tine pe unde mergi ca incape si in buzunar. FA prima data niste teste cu el fara film la timpi de expunere mici 60, 30 sa vezi daca nu cumva ii intazie o cortina. La al meu intarzia una, l-am curatat/uns dar cand l-a scos in frig iar a inceput sa intarzie la 1/60. Daca nu ai probleme cu el la timpii astia baga film in el si da-i pe decuplaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 La 1/500 sigur face figuri.... Am zis ca sacrific un film, asa de amorul Zenit-ului si Cmene-i Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 13, 2014 Share Postat Ianuarie 13, 2014 la 1/500?!!!!?!?!?!? ce figuri face acolo? nu-mi zi ca intarzie o perdea la 1/500?!?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate