SDS Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 De prin baruri IMG_127168909536707.jpeg Poti sa incerci sa o faci ceva mai luminoasa, cred ca ar iesi mai bine,....ai surprins foarte bine momentul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Ianuarie 18, 2014 Share Postat Ianuarie 18, 2014 sony a58, 50mm/1.8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Sorecar comun (Canon 5D / Tair 300mm f4.5) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 DSC08156.JPG DSC08173.JPG sony a58, 50mm/1.8 sony nex 5 30mm 3.5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 si eu din nou:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xsebi Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 De sezon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Acasa la Ghita ciobanul: O bucata de Fagaras: Noaptea prin Sibiu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Ai cam cele mai misto poze de-aici, imi place ca nu bagi postoprocesare de neam prost si nici nu pui besini pseudoartistice, am senzatia ca in ziua de azi daca indraznesti sa vrei un setup foto bun doar ca sa pozezi natura e ciudat pt. unii. Cumva aia cu lumina misto de luna facuta tot undeva pe la munte care-mi placuse mie mai demult era tot a ta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Multam pentru aprecieri! Mie-mi plac tare mult pozele lui Cap0ne, indiferent de sculele folosite (telefon, GoPro, DSLR). Si daca te refereai la poza de mai jos, da: e tot a mea. Cel putin la peisaje, incerc sa tin procesarea la minim, corectand usor ce nu poate aparatul (sau fotograful), pentru ca cei care ajung sa vada locurile fotografiate sa stie la ce sa se astepte (chiar daca un peisaj se vede altfel in momente diferite) si sa nu-si faca iluzii pe seama unei "infrumusetari" fortate a pozelor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Da da, aia, iti dai seama ce mi-a placut daca am retinut-o si am recunoscut stilul Pai fotografia e iluzie, din secunda in care folosesti o focala care nu e echivalentul ochiului uman deja "tragi teapa" dar asta nu inseamna ca nu e voie. De exemplu a doua e cu focala mare, in realitate n-o sa para ca-ti sta in cap muntele ala In fine, dupa cum vezi (mai exact dupa cum nu vezi) eu mai mult cu teoria de pe bara, inca sint in cautarea unui aparat care sa ma satisfaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Si eu la inceput trageam de cursoare (poza cu mult verde, in Gradina Botanica Cluj). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Mie-mi plac tare mult pozele lui Cap0ne, indiferent de sculele folosite (telefon, GoPro, DSLR). Multam, apreciez Si eu la inceput trageam de cursoare (poza cu mult verde, in Gradina Botanica Cluj). Bre, tu nu trageai de cursoare. Tu le scoteai din ecran de cat dadeai de ele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 corect:) in aia verde se vede. Celelalte 2 is atinse decent. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 @Adrian - daca pui poza 1949.png la o rezolutie mai mare eu ii fac rama si o pun in birou... e dementiala! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 22, 2014 Share Postat Ianuarie 22, 2014 Da-mi o adresa de mail si ti-o pun, ca sa nu incarc aici topicul cu rezolutie mare (nici nu stiu daca-mi permite sa postez rez prea mare). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndyCZR Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Mai adaug si eu cate ceva in albumul celor pasionati de fotografie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 (editat) Din pacate nu am trepied la mine si asta e o problema la expunerile lungi - a trebuit sa improvizez cu camera pe jos sau pe diverse balustrade, chestie care nu prea ajuta la compozitie Editat Ianuarie 23, 2014 de bocosb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 IMG_8811s.jpgIMG_8814s.jpgIMG_8830s.jpgIMG_8880s.jpgIMG_8894s.jpg Din pacate nu am trepied la mine si asta e o problema la expunerile lungi - a trebuit sa improvizez cu camera pe jos sau pe diverse balustrade, chestie care nu prea ajuta la compozitie Frumoase culorile . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 prima zapada serioasa cerea o iesire la pozat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Prima e simpatica. Pe a doua as taia-o la un 16x9 si as sterge urmele de pete de pe obiectiv, plus o corectie de expunere (o treapta sau 2/3 trepte). Parerea mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Prima e simpatica. Pe a doua as taia-o la un 16x9 si as sterge urmele de pete de pe obiectiv, plus o corectie de expunere (o treapta sau 2/3 trepte). Parerea mea... petele sunt pe obiectiv sau pe senzor?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 petele sunt pe obiectiv sau pe senzor?? Cred ca petele circulare sunt picaturi uscate pe lentila obiectivului. Firele de praf (alea din stanga cadrului) pot fi si de pe senzor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Intrebarea e: Daca e canon, de ce seamana cu pete de ulei?! :-| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Cateva poze , facute cu Zenit : , , Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 (editat) Prima e simpatica. Pe a doua as taia-o la un 16x9 si as sterge urmele de pete de pe obiectiv, plus o corectie de expunere (o treapta sau 2/3 trepte). Parerea mea... petele-s pe senzor. o sa razi dar am monitorul murdar si nu le-am observat initial uite si varianta 16x9 (mai jos atasata) (e de fapt un pano facut din mai multe). m-am gandit si eu sa expun o idee mai mult,dar cred ca pierdeam putin highlight-urile... thanks for the input petele sunt pe obiectiv sau pe senzor?? pe senzor Intrebarea e: Daca e canon, de ce seamana cu pete de ulei?! :-| habar n-am.... am tras la f8. devin accentuate,dupa cum stii,pe masura ce inchizi diafragma... (da, e un Canon 5D cu 24mm 1.4L II) Editat Ianuarie 25, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate