StefanSC Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 @bocosb: Imi plac imaginile tale. In special a 3-a in care folosesti barca pe post de sageata spre zona cu cladiri inca constructie. Spune multe despre loc si evolutia (continua). Prima data m-am gandit si eu ca ar fii mers fara zgarienori taiati, dar cred ca e mai bine cu ei, deoarece iti mascheaza din dimensiunea lor. Pot sa fie inalti pana la infinit, nu ai de unde sa stii. Cred ca daca ai fii incadrat zgarienorii sa nu fie taiati, ai fii creat o bariera din cerul (supraexpus) si ai fii diminuat din calitatea imaginii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 (editat) Nu sunt inghesuite cladirile.. sunt aranjate cu muchiile in asa fel incat sa nu blocheze privelistea vecinilor. Sincer sa fiu dubaiul mi se pare un oras cu un plan urbanistic f bun, si in zonele cu zgarie nori si in cele rezidentiale. Avantajul unei monarhii constitutionale.. pot sa faca planuri de anvergura mare fara sa le bage nimeni bete in roate Editat Februarie 6, 2014 de bocosb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 (editat) Nu sunt inghesuite cladirile.. sunt aranjate cu muchiile in asa fel incat sa nu blocheze privelistea vecinilor. Sincer sa fiu dubaiul mi se pare un oras cu un plan urbanistic f bun, si in zonele cu zgarie nori si in cele rezidentiale. Avantajul unei monarhii constitutionale.. pot sa faca planuri de anvergura mare fara sa le bage nimeni bete in roate Tot ce-i acolo e facut cu cei mai buni arhitecti si constructori din lume. Ca le-a ramas "maruntis" si de plan urbanistic, notiune complet straina Romaniei, e evident. Doar romanache pricepe mai greu (si) din cauza strugurilor la care n-ajunge. Nu te zgirci cu pozele, din partea mea poti sa pui chiar daca nu-s impecabile si nu ma doare retina sa ma uit la zgirie-norii aia. Editat Februarie 6, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Tot ce-i acolo e facut cu cei mai buni arhitecti si constructori din lume. Ca le-a ramas "maruntis" si de plan urbanistic, notiune complet straina Romaniei, e evident. Doar romanache pricepe mai greu (si) din cauza strugurilor la care n-ajunge. Nu te zgirci cu pozele, din partea mea poti sa pui chiar daca nu-s impecabile si nu ma doare retina sa ma uit la zgirie-norii aia. costa mai putin biletul de avion spre dubai decat sa ajungi in niste insule dar de ce sa merg la dubai????? sa fac shoping???? decat sa dau banii pe o cazare in "BULAJARAB" (daca ar si fi bani pt asa ceva) mai bine la o vila lacustra...... sa faca baie direct din pat asa ca mai usor cu STRUGURI!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Ianachime, vezi ca esti pe redline. Comentai de pozitionarea unor cladiri, legatura cu pretul unui bilet la low-cost nu exista. Si da, orice motociclist din tara asta stie deja de pe forum ca lumea incepe si se termina in Grecia. Intreaba-l pe bocosb daca-i place au ba inainte sa hotarasti tu pt. el ca e nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 strugurii grammar nazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 http://lightbox.time.com/2014/02/04/costica-acsinte-archive/#1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 (editat) strugurii CORECT Ianachime, vezi ca esti pe redline.Comentai de pozitionarea unor cladiri, legatura cu pretul unui bilet la low-cost nu exista. Si da, orice motociclist din tara asta stie deja de pe forum ca lumea incepe si se termina in Grecia.Intreaba-l pe bocosb daca-i place au ba inainte sa hotarasti tu pt. el ca e nasol.sa te bucuri si tu de putina atentie: cat despre ce si cui ii place nu s a pus problema, am COMENTAT strict la pozitionare/urbanismul local cand am comentat de SPATIUL MIC DINTRE CLADIRI ....ai comentat de "struduri acri" ce am vrut sa ti EXPLIC este ca nu sunt strugurii asa de acri la biletul de avion ........sa vezi dubaiul si daca ar fi disponibil un fond de casa cu siguranta nu ar merita DUBAIUL cat despre lumea cu grecia .....nu au bungalouri pe apa ......am cautat stai linistit la tine cu ce incepe si se termina lumea....? on topic cum spuneam spatii foarte mici intre zgariefundurile arabe gandeste te ce inaltime au si uita te ca unitate de masura la masinile din parcare cand ai o MARE DE NISIP langa tine ......... ZGARCENIE !!!!!! Editat Februarie 6, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 inversunati mai sunteti... si aici.fara cearta va rog, aici doar fotografii, bune sau rele... ca tot era vorba de dubai, poate schimb subiectul si va mai relaxati... niste oameni care stiu sa se distreze si sa traiasca. ceea ce va doresc si voua! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Crazy-devil Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 aoleo cum suna asta. io stau la curte, dar tot asa fac da, dar poti iesi in ograda si sa te caci in curtea ta. la el... dai peste presul vecinului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Boco, ceva poze cu desertul n-ai? Ianachim, in Dubai se merita sa mergi doar pentru afaceri - pentru vacanta si shopping nu se merita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 De ce nu?Mie mi-ar placea sa merg sa vad cum arata orasul ala ,cladirile, luxul ala, sa fac 2-3 poze...etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 motivele deplasarii pot fi NUMEROASE parerile la fel pentru MINE unul, cu banii de o tura in alpi mi as putea satisface ...curiiozitatea ...... DAR SI CADO" Excursia primita As dau o mai departe plajele plate ca n palma nu mi transmit nimic soselele alea drepte si fara pic de relief la fel LUXUL nu m a atras niciodata ...iar acolo nu e lux este OPULENTA ...Atentie!!!!!! decat o casa in insulele alea artificiale!!!!!! mai bine o cabanuta in austria intre munti cu vedere la lac sau cocotata pe vreo stanca in Santorini Cu vedere la apus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 nazi ioc, bre. doar român. aveam niste pretentii de la tine nene ecosectoare. povesteai frumos... ai uitat cuvintele acasa si-ai dat-o pe poze? Pai inca mai povestesc dar asta e topic de poze. Come on, sper ca nu te-a suparat poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Eu ti-as da report pt. ca pui poze de-astea cind aici e o fleasca din asta scirboasa de iarna romaneasca X( Una facuta acuma 9 ani cu o sapuniera care era ieftina si pt. vremea aia si fara vreo notiune de fotografie: Eu am tot vazut ca unii vorbesc de pixel peeping de parca e anatema, da' nu-i pricep pe astia. Ai rezolutie 9000x4000 sau cit mai e acuma... ca sa ce? Ca sa te uiti la 1600x1200? Si dupa aia tot aia vin si-ti zic ca un senzor ca Foveonul ere o rezolutie ridicola, cind iti da detaliu real pina la ultimul pixel. Zic de Foveon ca recunosc la pozele tale coloritul pe care-l avea DP1. Bine, ala avea o vaga tenta rosietica, daca nu i-o scoteai, dar ca naturalete mi se parea net peste toate DSLR-urile e Daca-i concurs eu o votez pe asta! Poti sa ai toata aparatura din lume daca nu ai ochiul si nu vezi momentul e degeaba. Intuitie , noroc sau notiuni solide de compozitie si culoare important e rezultatul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 (editat) Daca-i concurs eu o votez pe asta! Poti sa ai toata aparatura din lume daca nu ai ochiul si nu vezi momentul e degeaba. Intuitie , noroc sau notiuni solide de compozitie si culoare important e rezultatul.Pe cuvint ca 99% a fost noroc, singurul merit a fost ca i-am pindit oleaca pina i-am prins in pozitie. Boco, ceva poze cu desertul n-ai? Ianachim, in Dubai se merita sa mergi doar pentru afaceri - pentru vacanta si shopping nu se merita. vrei sa spui cu ECLERUL?? l-am mincat A doua-mi trezeste amintiri, vreo 200 km mersi prin desertul ala cu aerul conditionat de la masina stricat, va garantez ca-i mai nasol in realitate decit pare. Cu geamul deschis era ca si cum ti-ai tine foehnul in fata, not nice. Na si una din seria tablou-romanesc-cu-cerb-adapindu-se-linga-cabana: (stiu ca nu-s bocosb, da' pina pune el...) Si una facuta cu aparatul pe capota masinii din mers, mi-a placut cum se vad dunele alea, daca as fi stiut eu pe vremea aia ce-i aia distanta focala sau incadrare... ) Editat Februarie 7, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Boco, ceva poze cu desertul n-ai? Am si cu desertul ceva de anul trecut, dar de astea mai turistice.. am fost cu o agentie de excursii, nu imi plac chestiile astea organizate dar masina nu am avut si asta era singura varianta sa ajungem in desert, macar a blanit soferul toyota aia pe dune tot intr-un drift si ne-au dus si la ceva spectacol si mancare intr-o oaza. LUXUL nu m a atras niciodata ...iar acolo nu e lux este OPULENTA ...Atentie!!!!!! De acord.. se exagereaza cam in toate domeniile si multe chestii ies kitchoase. Opulenta este un mod de viata acolo, ce imi place e ca majoritatea investitiilor, tocmai prin dorinta asta de a epata se apuca de proiecte care sa fie "cel mai" din lume care poate ca nici nu au logica financiara - gen partia de ski din mall cu 5 trasee si pinguini sau acvariul de 32x8m de 10 mil litri. De masini nu mai zic nimic, singurul loc unde am vazut lamborghini in culoarea ambalajului de bomboane de pom Nu pot sa zic ca recomand Dubaiul ca destinatie in comparatie cu un oras european sau locatii de pe coasta mediteranei. Daca as avea de ales intre o excursie grecia cu motorul sau una in dubai clar as alege grecia fara ezitare. DAR in acelasi timp, este un oras care trebuie vizitat macar odata in viata, si o sa fie din ce in ce mai interesant datorita proiectelor in desfasurare. Si desi am stat in ultimul an aprox 2 luni acolo, tot mi se pare un loc unic, mai ales ca sunt unele chestii pe care numai acolo le poti vedea, cum ar fi burj khalifa care e cam mindfuck, mergi printre zgarie norii "normali" care oricum sunt impresionanti la 200-300m si cand dai de mastodontul de 830m ti se ridica parul in cap.. eu m-am uitat cred ca ore intregi la "blocul" ala in total si e f greu sa te impaci cu ideea ca e asa mare. Ca si costuri de excursie, un bilet dus-intors la flydubai la oferta e 250 euro, viza pe o luna 60 euro. Cazarea si mancarea pentru toate buzunarele.. de la 50 euro/zi hotel ieftin, 200e/zi un ocean view in dubai marina pana la 3000e/zi in burj al arab. Ce recomand cui ajunge pe acolo e sa faca o tura cu elicopterul, un traseu de vreo 20 min te duce din orasul vechi pana desupra palmului si inapoi pe langa khalifa - costa cam 100 euro dar merita sa vezi dubaiul de sus. Ca si roman mai este un factor destul de deprimant.. in '90 orasul era o bucata de nisip cu 3 cladiri pe coasta marii si acuma dupa 24 de ani de exploatat resursele naturale si locatia geografica de nod comercial intre asia si europa a ajuns unde a ajuns. Pe cand la noi, cu toate resursele si dupa atatia ani.. nu s-a facut nici macar o autostrada care sa lege capitala de restul europei Alte detalii despre oras poate ar trebui discutate intr-un topic separat sau la excursii ca sa nu il poluam pe asta de poze. Eu mai am cateva poze pe un card pe care nu le-am descarcat inca, o sa le pun zilele astea daca sunt interesante si am terminat cu tarile calde.. pana incepe sezonul moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulia_boris Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Aia cu soimu' este grozava.Nu ca celelalte n-ar fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 (editat) Man, asa cum exista grammar-nazis, asa exista si gestapovisti din astia de off-topic, cum vad o replica care nu-i 100% pe subiect, gata, si-au pus univorma cu zvastica pe mineca. Dupa mine e bine-venit ca ai dat niste detalii, pret, atmosfera, impresii. Nu cred ca exista loc in lume care sa merite vazut, inclusiv ca exemplu negativ. Prefer oricind un review de la un turist celor din ziare sau TV. In media pot fi facute si la comanda, daca vreau pot sa prezint Romania 100% pozitiv sau 100% negativ. Legat de pozele "de turist", stai relax, bine ca asta nu-i topic de besini artistice. Si mai bine e sa vezi Lamborghini verde-tipator-oglinda si sa nu-ti placa decit sa nu fi vazut. Ca si roman mai este un factor destul de deprimant.. in '90 orasul era o bucata de nisip cu 3 cladiri pe coasta marii si acuma dupa 24 de ani de exploatat resursele naturale si locatia geografica de nod comercial intre asia si europa a ajuns unde a ajuns. Pe cand la noi, cu toate resursele si dupa atatia ani.. nu s-a facut nici macar o autostrada care sa lege capitala de restul europeiAia au ce au pt. ca petrol. Stai linistit, cu o tara cu resursele Romaniei (btw, care-s alea?) ar fi fost mai rau ca noi. Chiar daca ma atrage orientul, arabii is orice, numai destepti nu. Editat Februarie 7, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COObra Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Si mai bine e sa vezi Lamborghini verde-tipator-oglinda si sa nu-ti placa decit sa nu fi vazut. buna pilda asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 joaca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmin287 Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 HDR ptr iritarea pupilelor : , , , , . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 iui.... prea extreme.... prea mult. e creepy de mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate