gabyshor Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 daca zic "nu", a treia poza va fi tot cu matza asta din alt unghi? ) ce-ai cu matza? e haioasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Si sa nu uitam de ce pozam si pentru ce s-a inventat internetul de fapt si pentru ce e topicul asta Tare... mai stii, prin anul 12014? "Nimeni n-a putut vedea conspiratia acestor inofensive animale" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Ca tot erau discutii cu piraterie, softuri si bani Pana pe 31 Martie este valabila o oferta Adobe, 12 euro/luna daca faceti abonament pe 1 an, pachet Photoshop si Lightroom 5 https://creative.adobe.com/plans/offer/photoshop+lightroom Daca nu-i moka, nu-i oferta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Vad ca este liniste . Sa va mai trezesc eu spiritul critic : . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Martie 20, 2014 Share Postat Martie 20, 2014 Vad ca este liniste . Sa va mai trezesc eu spiritul critic : ART_8472b.jpg . Talent asa mult nu am dar m-am apucat sa invat teoria si dupa ce spune abecedarul foto..soarele este prea centrat si iti atrage privirea de nu mai vezi restul peisajului..cred ca mergea un pic "cropuita"!..in rest sa ne vedem sanatosi la Nadrag!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Am cerut la munca un monitor pt editare foto. Va zic, imi afiseaza fotografiile intr-un mare fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Satan Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 aliens ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Am cerut la munca un monitor pt editare foto. Va zic, imi afiseaza fotografiile intr-un mare fel. Si ce ti-ai luat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Un Dell de 22". Nu e IPS, e LCD insa e ok, foarte vivid si sharp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 De asta ziceam, ca-ti afiseaza pozele intr-un mare fel e una, dar asta nu inseamna ca ti le afiseaza si corect Tot DELL de 22" am si eu la munca, aceeasi problema - afiseaza pozele misto, saturate, luminate si cand le vad pe print, ma iau cu mainile de cap. Eu lucrez foarte mult cu print, de accea cel mai bine ti-l calibrezi ochiometric... si nu la imprimanta de birou, ci iti faci o poza, ti-o aranjezi cum vrei tu, sus iti pui ROGVAIV-ul si apoi printezi imaginea la un centru foto. Cu poza printata si cu jpg-ul deschis pe monitor vezi exact unde-s problemele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Nu e cazul de printuri in situatia mea... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 (editat) De asta ziceam, ca-ti afiseaza pozele intr-un mare fel e una, dar asta nu inseamna ca ti le afiseaza si corect Tot DELL de 22" am si eu la munca, aceeasi problema - afiseaza pozele misto, saturate, luminate si cand le vad pe print, ma iau cu mainile de cap. Eu lucrez foarte mult cu print, de accea cel mai bine ti-l calibrezi ochiometric... si nu la imprimanta de birou, ci iti faci o poza, ti-o aranjezi cum vrei tu, sus iti pui ROGVAIV-ul si apoi printezi imaginea la un centru foto. Cu poza printata si cu jpg-ul deschis pe monitor vezi exact unde-s problemele. Ai vazut http://www.imdb.com/title/tt0265459/ ? Cica nici printerele de la centrele foto n-ar fi nici ele calibrate corect, stiu din film ) Editat Martie 23, 2014 de gn77b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 Nu l-am vazut dar pare interesant. Eu dau proof-uri de culoare cand trimit ceva unui client, un proof costa cam 100 de lei la o tipografie. Dar cea mai la indemana metoda tot pe la centrele foto ramane. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Ţiclean ( Sitta Europaea ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 si in bucuresti a bagat PRIMAVARA la superoferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Ţiclean ( Sitta Europaea ) Surprinzatoare coliniaritatea tatuajului cu ramura pe care stationeaza pasaroiul. Cred ca o sa ma pasionez si eu de foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 (editat) Surprinzatoare coliniaritatea tatuajului cu ramura pe care stationeaza pasaroiul. Cred ca o sa ma pasionez si eu de foto. Stai relax, pana sa-l prind asa, l-am pandit vreo 5 minute cu obiectivul indreptat in sus. Am crezut ca-mi cade mana, de la amorteala:)) not a single fuck..... Editat Martie 27, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neamtu99 Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Va salut,as dori sa mi cumpar si eu un aparat foto. Modelul este Nikon Coolpix L 100. Pretul este de 300lei. Merita acesti bani?Vreau sa fac poze cu el cand mai ies la plimbare cu motoreta,o poza cu familia.Ma refer sa faca poze cat de cat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 Va salut,as dori sa mi cumpar si eu un aparat foto. Modelul este Nikon Coolpix L 100. Pretul este de 300lei. Merita acesti bani?Vreau sa fac poze cu el cand mai ies la plimbare cu motoreta,o poza cu familia.Ma refer sa faca poze cat de cat. ai aici topic dedicat pt intrebari de genul: /index.php?/topic/425953-dslr-ideal/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Martie 27, 2014 Share Postat Martie 27, 2014 (editat) Mi-am luat un fel de smecherie de obiectiv, primul meu zoom cu F constant. Dupa ce zice lumea pe net cica printre cele mai bune in zona 17-50, even better than vechiul L 17-40. Si chiar pare bun. Sigma 17-50mm f/2.8 DC EX HSM OS Care mai lucrati cu el? Editat Martie 27, 2014 de skvj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 De sezon, azi de prin padure... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Tot de sezon : . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Pentru TDM-isti, care-si recunoaste motoreta facuta la Manastirea Hadambu, jud. Iasi, weekendu 22-23 Martie parca. Yashica FX-3 2000 + Fujifilm ISO 200 + Seimar Donnex 135mm f2.8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate