Vizitator Adrian Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 @Proxi: e pe film m3n, iso 200,intr-un bar/local....inca e mare lucru ca mi-a iesit asa, la ce timp de expunere am avut ) Yashica FX-3 + Yashica ML 50mm 1.7 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 (editat) Asta-i ca aia - te plimbi seara pe marginea unui lac. La un moment dat vezi un om care se ineaca. Ce faci ? Cresti iso sau mai deschizi diafragma ? Si una si alta ca sa ai timp de expunere cat mai mic sa nu iasa miscat omul cum da din brate @Simz: a 3-a place mult LE @Simz...... hmmmmmm vezi ca niste baieti rai ti-au furat pozele si le-au pus cum ca ar fi facute de ei Cred ca daca mai caut o sa mai gasesc pe altii care ti le-au "furat" si pe celalalte 2 ce le-ai postat. Ce "uameni".... http://500px.com/photo/6187367?from=user http://www.imagini.ro/ilisesti-2/?cat=1 Editat Aprilie 9, 2014 de bocosb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simz Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Nup, nu sunt furate nici de mine nici de ei. Ma apuc sa povestesc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitix Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 http://www.imagini.ro/ilisesti-2/?cat=1 eu te asigur ca i-am cerut drept de autor pentru asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 (editat) Nup, nu sunt furate nici de mine nici de ei. Ma apuc sa povestesc? pai asa ar fi frumos daca tot ai afirmat asta: >Chiar daca nu sunt domn, atasez si eu niste poze facute candva anul trecut (e drept ca ai zis doar ca pozele au fost facute anul trecut, n-ai zis de cine ) @pitix tu de unde ai aparut in mijlocul discutiei cu user nou? Editat Aprilie 9, 2014 de bocosb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitix Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 @pitix tu de unde ai aparut in mijlocul discutiei cu user nou? nu sunt deloc user nou insa de cand am contul am ales sa nu postez (din urma cu 2 ani aprox) - nu stiu de ce dau explicatii dar din moment ce eu i-am preluat poza mi s-a parut normal sa intervin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 stai ca nu inteleg.. tu esti cu site-ul imagini.ro? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitix Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 eu sunt prieten cu gabi, el e cel cu site-ul; am vazut poza fetei pe facebook si am intrebat-o politicos daca mi-o poate trimite si daca o pot folosi si n-a avut nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Ok.. acuma is in ceatza de tot. Deci poza asta de care vb care apare pe imagini.ro(cea cu caruta cu soare in spate) e facuta de Gabi Marian, dupa cum apare watermarku pe ea. El e cel cu site-ul?(imagini.ro) Tu ai vazut poza fetei(ce fata, Simz?) si ai cerut-o ca sa o folosesti (unde? despre ce poza fetei vb)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitix Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 cred ca nici eu nu explic foarte clar, sunt si pe fuga dar da, poza e facuta de ea; mi-a trimis-o fara watermark (o selectie de fapt si am ales-o pe cea mai reusita), a spus sa fac ce vreau cu ea ca nu intra pe site-uri de profil si asa a ajuns pe site, cu watermarku nu stiu ce e si ce s-a intamplat apoi, daca a vorbit ea cu gabi sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Ciudat.. aici e aceeasi poza, publicata tot de Gabriel Constantin Marian in 2011 http://badorgood.com/foto/going-home-392438 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitix Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 ce spun eu e oricum de dinainte de 2010 sau chiar de prin 2010, site-ul nici nu exista atunci. as putea sa caut prin mesaje sa vad exact cand am vorbit cu ea daca vreti sa faceti ancheta desi mi se pare urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 ce spun eu e oricum de dinainte de 2010 sau chiar de prin 2010, site-ul nici nu exista atunci. as putea sa caut prin mesaje sa vad exact cand am vorbit cu ea daca vreti sa faceti ancheta desi mi se pare urat Nu vreau sa fac ancheta si nu acuz pe nimeni ca am vazut destule povesti incalcite incat nu ma mai mira nimic Dar mi s-a parut ciudata afirmatia d-soarei ca nu stie sa foloseasca photoshopul desi imaginile postate mi s-au parut ca cer ceva cunostinte solide in domeniul foto(implicit lightroom, photoshop). De aceea am ajuns la "ancheta" si am gasit fotografia publicata de Gabi Marian. Ok, lasand la o parte caruta, cu poza asta http://500px.com/photo/6187367?from=user care e povestea? Simz? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Ideea e sa postam imagini facute de noi. Chestie de bun simt. Daca incepem cu furaciuni de pe net, n-are sens. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Simz Postat Aprilie 9, 2014 Share Postat Aprilie 9, 2014 Ok, le iau pe rand cat mai repede, sunt de garda si nu pot butona telefonul insa incerc sa aplanez chestia asta. 1. @ pitix: presupun ca esti Matei, multumesc de interventie si da, in 2010 am vorbit. 2. daca vroiam sa pun poze facute de altcineva (ca sa ce la urma urmei) - nu le puneam pe un forum de motociclism. 3. pe 500px nu am cont, poza este upload-ata de altcineva si in subiectul asta sub nici o forma nu intru, mai ales aici. 4. undeva pe acasa pe hard se afla toate pozele la dimensiuni originale (in properties poti sa afli si ce n-a aflat securitatea despre ele). Nu stiu daca e nevoie de pct 5,6,7 etc etc dar daca mai uploadez ceva de acum o sa o fac la dimensiuni originale, de acasa, ca sa nu mai existe discutii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 (editat) Nu stiu daca e nevoie de pct 5,6,7 etc etc dar daca mai uploadez ceva de acum o sa o fac la dimensiuni originale, de acasa, ca sa nu mai existe discutii. Nu ucide ochii cu rezolutii imense doar pentru ca unii nu au alte griji LE: Eu abia acu am realizat ca-i fata , ahahhaha Editat Aprilie 10, 2014 de Adrian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Prin Cismigiu: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 @doctor X: urmeaza sa ti dau quote si sa zic "prin Botanica",dar mi-am uitat PC ul inchis acasa si nu pot posta pozele. diseara my friend,diseara )) Pour Monsieur Dr X Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Prima imagine a lui Doctor X e buna (o scoate in fata cromatica). A doua e incarcata/aglomerata fara un motiv clar anume. @Adrian: Subexpuse (grav), centrate si banale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 @ stefansc: sunt total de-acord ca-s banale,aici n-am ce comenta. Vad ca e un challenge sa faci o poza interesanta, cu o floare (si nu-s ironic).Cat despre subexpunere, a fost voit,dar ulterior mi-am dat seama ca nu prea a iesit ce vroiam... LE: incercam ceva wildlife Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 incercam ceva wildlife Replica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Replici la replici... Btw: Evitati sa aveti ceva intre voi si subiect (garduri, craci samd). Si iar observatia cu subexpunerea... e bine pe cat posibil sa ai cat mai mult detaliu in penaje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Evitati sa aveti ceva intre voi si subiect (garduri, craci samd). Si iar observatia cu subexpunerea... e bine pe cat posibil sa ai cat mai mult detaliu in penaje. bun asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Replici la replici... Btw: Evitati sa aveti ceva intre voi si subiect (garduri, craci samd). Si iar observatia cu subexpunerea... e bine pe cat posibil sa ai cat mai mult detaliu in penaje. Ete na... Instinctul meu de profan absolut imi zice asa. Poza lui Doctor X cu ciocanitoarea (daca asta e), e f de efect prin cum i-a iesit bukkake-ul, pardon, bokehul. Plus ca ale lui au ceva seducator, ca sa zic asa, la colorit. Chiar si creanga-n fata din prima poza e iertabila. DOF-ul din a doua poza pe care ai pus-o tu parca e defect, nu are treaba-n poza aia. O fi realizat impecabil dupa toate regulile rigide ale fotografiei dar arata deampulea. In rest, misto humblebragul cu nepal adventure Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Replica: cam subexpuse,nu? Replici la replici... Btw: Evitati sa aveti ceva intre voi si subiect (garduri, craci samd). Si iar observatia cu subexpunerea... e bine pe cat posibil sa ai cat mai mult detaliu in penaje. no sh.it sherlock Uneori e dificil.....nu e ca si cum nu suntem aware de asta. PS: ale tale nu-s o IDEE supra-expuse? din excesul de zel de a avea prea multe detalii in penaj?) (intreb serios) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate