Doctor X Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 Cum ai abtinut panning-ul in time lapse-uri? ma refer la cel de deplasare pe orizontala.... am vazut ca nu este pivotare.... Probabil a folosit un slider. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 Probabil a folosit un slider. Poate a folosit o solutie mai ieftina Pentru pivotare poti folosi fara probleme un timer de bucatarie (gen ikea)... costa cativa lei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 Tinand cont ca sunt cateva pareri avizate in grup... scot si eu la iveala cateva cadre (dar sub forma de video) pentru cateva critici constructive.. Pentru ca am prins ocazia rara sa gasesc orasul Iasi in ceata am tras o serie de cadre si montat ca timelapse. Pentru cei avizati si nu numai... sariti cu o parere .. ce bun si ce nu. pentru detalii recomand fullhd. Foarte misto realizate. Cand ai chef intr-o seara sa mai mergi in zona, da-mi un semn,ca ma batea si pe mine gandul. Eu merg in fiecare wk in zona aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
StefanSC Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 Probabil a folosit un slider. Sau a facut panning-ul din editare, dat fiind ca filmele au 720p si majoritatea DSLR-urilor scot cadre de 4k+ cand vine vorba de timelapse . In rest, foarte faine timelapse-urile. Si imi place foarte mult cadrul numarul 3 al lui florinelu foarte faina vazut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
M!rra Postat Decembrie 22, 2014 Share Postat Decembrie 22, 2014 (editat) Pozele sunt trase fara slider. Panning-ul e facut din editare. Pt timelapse noaptea e necesar un motorized slider step by step...altfel se lungesc toate imaginile din cauza timpului de expunere mare. Dupa ce investesc in slider si panning am sa revin cu ceva mai profi. Adrian, cand am sa am timp sa mai ies.. te anunt... am vazut ca petreci si tu destul timp in weekend in zona bucium- dobrovat. Editat Decembrie 22, 2014 de M!rra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Decembrie 25, 2014 Share Postat Decembrie 25, 2014 Ieri am fost pe Cheia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Grazzano Visconti - Italia Modelul de masina...habar nu am. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
9fingers Postat Decembrie 26, 2014 Share Postat Decembrie 26, 2014 Modelul de masina...habar nu am. International Harvester KB-1 ratacit prin Italia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 London free photo hosting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MrD Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 todea, ai taiat prea mult de sus si imaginea "cade" spre stanga. In rest, vezi ca sunt f multe foto similare pe net (si eu am facut din locatia respectiva) iar cele mai spectaculoase sunt, evident, cele cu timp lung de expunere; mai mult de atat, pt ca roata se invarte (doh), poti sa suprapui 2 foto, una cu timp scurt si una cu timp lung. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Decembrie 29, 2014 Share Postat Decembrie 29, 2014 Problema mare a fost ca n-am avut trepiedul cu mine si m-am chinuit sa asez camera cumva pe pod... » Post actualizat in 31 Dec 2014 08:05Stie cineva cum scap de problema asta? image hosting 5mb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 Stie cineva cum scap de problema asta? Probabil schimbând unghiul de fotografiere. Sau, mai costisitor, schimbând obiectivul cu unul care se comportă mai bine la "flare". PS: Cine-i Sophie Pittilla? Ontopic: primul apus din 2015, la Paltinu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 @Doctor X Am incercat toate unghiurile posibile dar oricum o dadeam tot nu scapam...ma gandeam ca exista vreun filtru special pt asa ceva.Sophie ii gagica de la care am cumparat camera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 n-ai nici un filtru pe obiectiv ? UV/ protectie ? poate de la filtru ti se trage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 Aveam de uv dar l-am dat jos si tot asa.Sunt cateva unghiuri unde scap de lumina aia dar asta inseamna sa nu pozez din fata. Am vazut la foarte multi pozasi de masini ca nu au parte de asa ceva chiar daca trag din fata.Sigur exista vreo smecherie.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 (editat) Ai incercat cu filtru de polarizare circulara? S-ar putea sa te scape de problemele astea. Totusi, cand mai pozezi, nu lasa masina pe faza scurta, las-o pe pozitii. Oricum tragi noaptea si cu timp de expunere lung, isi ia suficienta lumina incat farurile sa para luminate bine. Editat Ianuarie 4, 2015 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 ie trasa wide open? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 4, 2015 Share Postat Ianuarie 4, 2015 Ai incercat cu filtru de polarizare circulara? S-ar putea sa te scape de problemele astea. Totusi, cand mai pozezi, nu lasa masina pe faza scurta, las-o pe pozitii. Oricum tragi noaptea si cu timp de expunere lung, isi ia suficienta lumina incat farurile sa para luminate bine. Intentionat am lasat faza scurta..vroiam efectul ala de xenon » Post actualizat in 04 Jan 2015 21:11 ie trasa wide open? hmm daca bine tin minte da.50 mm 1.8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 ia incearca si la f4,acelasi cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 La multi ani tuturor . Plantez si eu sa mai animez topicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 ia incearca si la f4,acelasi cadru am sa incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Ianuarie 5, 2015 Share Postat Ianuarie 5, 2015 La multi ani tuturor . Plantez si eu sa mai animez topicul Iti recunosc pozele chiar daca-ti schimbi nickname-ul de 10 ori (ps: nu e o lauda ) Fa ceva cu stilu de procesare, ca e prea agresiv... (sau cel putin... sunt subiectiv si nu-l gasesc pe placul meu) » Post actualizat in 05 Jan 2015 22:15 Ontopic: recente (mai putin aia cu lebedele (care-i de la finalul lui Noiembrie) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
matrixx Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Cu ce pot sa repar niste poze care cica sant corupte nu le mai pot deschide , am incercat cu ceva program dar nu vrea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 6, 2015 Share Postat Ianuarie 6, 2015 Canon 5D si Tokina 28mm f2.8 la f5.6 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Ianuarie 7, 2015 Share Postat Ianuarie 7, 2015 E plata ca masa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate