skvj Postat Ianuarie 5, 2016 Share Postat Ianuarie 5, 2016 Sigma 17-50 f2.8, avut de nou, forjat 1 an in studio, fotografie de produs, textile in principal. Dupa prima luna aveam scame sub lentila frontala. - parasolarul nu mai statea fix, dar daca il puneam rotit la 180 de grade statea corect - dupa un an s-a umflat cauciucul de la zoom Daaaar...si acum mi-e dor de culorile, sharpul si contrastul lui .. totul era perfect mecanic, scoatea niste imagini superbe .. l-am pus chiar si pe 5D si era impresionant, daca treceai cu vedere vignetarea masiva. L-am vandut doar pentru ca nu il poti folosi cum trebuie pe FF. Daca tineti neaparat sa folositi un crop, atunci sigma 17-50 e obiectivul ce trebuie sa nu lipseasca de pe aparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 Am si Konica Minolta-ul (echiparea standard de la KM-D5) de 18-70mm in kit, optic mai bun decat Sony 18-55, dar muuuuuuuuult sub Sigma dpdv calitate imagine... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 Tot cu Sigma, la prima ieșire pe 2016: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 Tot cu Sigma, la prima ieșire pe 2016: ceva ND pe obiectiv (Cokin)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 ceva ND pe obiectiv (Cokin)? N-a fost nevoie (nici macar de un filtru de polarizare, pe care il aveam in toc si ar mai fi scazut expunerea cu o treapta) pentru ca deja se insera. Doar am inchis diafragma la f/22 si gata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 (editat) diafragma f22 si 13s si tu scuzai ca scadea expunerea cu o treapta?... care era problema? (intreb serios, fara glume) Editat Ianuarie 6, 2016 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 6, 2016 Share Postat Ianuarie 6, 2016 diafragma f22 si 13s si tu scuzai ca scadea expunerea cu o treapta?... care era problema? (intreb serios, fara glume) Păi n-a fost nicio problemă. Am pus aparatul pe trepied, am închis la f/22 și am fost mulțumit de alea 13 secunde (de obicei închid la f/16, însa la 5 secunde mi-a plăcut mai puțin rezultatul). De-asta am spus ca n-a fost nevoie de vreun filtru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 (editat) Ceva de sezon. Intrebare: Tokina 12-24 f4 sau tokina 11-16 f2.8 ? Ma intereseaza in special peisaje si uneori grupuri de persoane, mai exact calatorii. Tokina 12-24 mai ieftin cu 100-150 lei ( SH ) Ma gandesc ca distanta de la 11-12 poate nu trebuie, mai ales ca vigneteaza, iar distanta de la 16 la 24 uneori chiar e buna neavand alt obiectiv, legat de diafragma, in general peste f6-7 pozez la peisaje. Stie cineva care este mai bun tehnic ? Editat Ianuarie 8, 2016 de TrekOut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Ianuarie 8, 2016 Share Postat Ianuarie 8, 2016 conform wiki: filetul este standard: ISO 1222:2010, filet 1/4-20 UNC , adica diametru 1/4 inchi si 20 de filete pe inchi. Asta ar fi pasul. Daca ne luam dupa acest tabel: http://www.engineeredpartsinc.com/pdf/metric-conversions.pdf 1/4-20 in metric inseamna M6 x 1 ...dar na... e cam ciudat... oricum gasesti pe net: http://www.okazii.ro/accesorii-aparate-foto/altele/surub-cu-filet-1-4-de-21-mm-cu-cap-plat-si-clema-pt-trepiede-monopied--a178115518 http://www.fotohobby.ro/studiolumini-si-accesorii/suruburi-si-piulite-adaptoare-de-trecere Standardul e 1/4"-20, dupa cum a zis si dragonlord. ok, multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Ceva de sezon.O sa va calcati in picioare pe-acolo in curand. Ambasadori, hoinari...Oricum, am ajuns la suprasaturatie cu poze din Fundatura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Ianuarie 9, 2016 Share Postat Ianuarie 9, 2016 Doctore, eu stau in zona si imi place sa merg pe acolo. ( Intr-o ora sunt la fundatura ) M-am intalnit de doua ori cu cei de la nikonisti pe acolo. » Post actualizat in 09 Jan 2016 06:19Legat de hoinari, am mers de peste 15 ori in fundatura si lunca ponorici si de 2-3 ori am intalnit persoane (calatori, nu sateni) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Ianuarie 15, 2016 Share Postat Ianuarie 15, 2016 e pe moarte topicul asta pun si eu 2 cu GoPro ul si 3 cu mistretii de la ultima intalnire cu ei in padure, weekend-ul trecut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Ianuarie 28, 2016 Share Postat Ianuarie 28, 2016 De prin sudul înghețat: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 (editat) Tot de prin sud da' nu asa inghetat Editat Februarie 1, 2016 de bocosb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 1, 2016 Share Postat Februarie 1, 2016 Fain Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Februarie 2, 2016 Share Postat Februarie 2, 2016 din weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 (editat) poze dintr-un parc de 14 hectare din mauritius, cea mai decenta varianta de gradina zoo pe care am vazut-o @trekout: scz, am updatat cu locatia dupa ce am pus pozele Editat Februarie 3, 2016 de bocosb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Misto, in ce tara? » Post actualizat in 03 Feb 2016 11:22Cateva si de la mine . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 Misto, in ce tara? » Post actualizat in 03 Feb 2016 11:22 Cateva si de la mine . aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ...... Mauritius (republica) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 (editat) Edit: nu citisem .. , dar Mauritius e departe tare ) aaaa-ul acela nu stiu ce reprezinta,... Editat Februarie 3, 2016 de TrekOut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 poze dintr-un parc de 14 hectare din mauritius Între timp, în județul Buzău: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 3, 2016 Share Postat Februarie 3, 2016 aaa-ul acela nu stiu ce reprezinta,... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bocosb Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 Între timp, în județul Buzău: buna lumina ai prins .. si un tele ajuta mult la pozat animale, eu n-am avut decat 35mm fix mai pun o tura de pe plaje si gata cu locatia asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 a dat careva sarma aia jos de pe saracu cerb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 4, 2016 Share Postat Februarie 4, 2016 a dat careva sarma aia jos de pe saracu cerb? Din păcate nu (cât timp am fost acolo). Era cam pustiu și singurul angajat a tăiat bilete vreo 10 minute și a tăiat-o. Oricum, cam tristă rezervația, ca și cea de lângă Hațeg (Slivuț). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate