the insider Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 cateva din weekend Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vstef_is Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Din păcate nu (cât timp am fost acolo). Era cam pustiu și singurul angajat a tăiat bilete vreo 10 minute și a tăiat-o. Oricum, cam tristă rezervația, ca și cea de lângă Hațeg (Slivuț). Daca e Valea Zimbrilor din Vama Buzaului / Acris, dupa cum pare in imagini, este de fapt in judetul Brasov Daca nu, unde este colegu mai exact, ca pe asta am ratat-o. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Cu ce obiectiv ai prins soimul/uliu ? ( soim pare) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Cu ce obiectiv ai prins soimul/uliu ? ( soim pare) Toate, in afara de aia cu caii, sunt facute cu Canon 400mm f/5.6L Nu e nici soim, nici uliu. E sorecar comun ( http://sor.ro/ro/pasari/Buteo-buteo.html ) Majoritatea oamenilor confunda grav pasarile de prada. Cei de la tara sunt de-a dreptul retardati si cred ca orice pasare de prada e daunatoare si ca vrea sa le manance gainile... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Dept e ca nu sunt documentat intr-ale pasarilor, fiecare cu ce il intereseaza. Frumoaza poza, evident si obiectivul pe masura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Dept e ca nu sunt documentat intr-ale pasarilor, fiecare cu ce il intereseaza. Frumoaza poza, evident si obiectivul pe masura! Nu-i bai, si eu eram asa mai demult.. dar m-a atras mereu natura si in timp am aprofundat...speciile,denumirile si etc Nu e ceva grav sa confunzi Obiectivul e misto,dar la f5.6 pune oarece probleme in lumina slaba . De ex primavara/vara si inceput de toamna, in padure e destul de jale (datorita coronamentului copacilor plini de frunze, lumina ff putina). Pe lumina buna e super rapid la AF si precis. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 8, 2016 Share Postat Februarie 8, 2016 Daca e Valea Zimbrilor din Vama Buzaului / Acris, dupa cum pare in imagini, este de fapt in judetul Brasov Ai dreptate. » Post actualizat in 09 Feb 2016 09:59 La plimbare pe Bratocea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 La cea cu caii ai folosit 135-ul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 9, 2016 Share Postat Februarie 9, 2016 Cei de la tara sunt de-a dreptul retardati si cred ca orice pasare de prada e daunatoare si ca vrea sa le manance gainile... Nu sunt retardat, cu toate ca sunt de la tara! Pentru ca n-am gaini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 (editat) La cea cu caii ai folosit 135-ul? Interesant campul de profunzime, imi pare mai degraba un 50mm de la oarecare distanta (bokeh-ul nu pare a fi sustinut de un f scazut, ci distanta face treaba...) Editat Februarie 10, 2016 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Intrebare: stie/recomanda careva niste cursuri foto (in Bucuresti) pentru incepatori, pentru oameni care de abia si-au luat un dlsr si vor sa invete? Cursuri care sa dureze cateva saptamani, nu genul de semninarii sau sesiuni de aprofundare... Pana acum i-am gasit doar pe astia http://dallesgo.ro/cursuri-fotografie/?gclid=COqevo-A7coCFcYcGwodkaMK1A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Intrebare: stie/recomanda careva niste cursuri foto (in Bucuresti) pentru incepatori, pentru oameni care de abia si-au luat un dlsr si vor sa invete? Cursuri care sa dureze cateva saptamani, nu genul de semninarii sau sesiuni de aprofundare... Pana acum i-am gasit doar pe astia http://dallesgo.ro/cursuri-fotografie/?gclid=COqevo-A7coCFcYcGwodkaMK1A Ai pe F64 câteva opțiuni: http://www.f64.ro/curs-foto-acreditat-modulul-1:-tehnica-fotografica-grupa-de-duminica-:-8-mai-12-iunie-2016.html http://www.f64.ro/curs-foto-adulti-basic-mid-advanced.html Mai multe aici: http://www.f64.ro/cursuri-foto-seminarii-foto.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 La cea cu caii ai folosit 135-ul? 85 1.2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Ai pe F64 câteva opțiuni: http://www.f64.ro/curs-foto-acreditat-modulul-1:-tehnica-fotografica-grupa-de-duminica-:-8-mai-12-iunie-2016.html http://www.f64.ro/curs-foto-adulti-basic-mid-advanced.html Mai multe aici: http://www.f64.ro/cursuri-foto-seminarii-foto.html Astea le-am gasit si eu, numai ca mi se pare ca sunt mai mult pentru aprofundat, nu pentru initiere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Astea le-am gasit si eu, numai ca mi se pare ca sunt mai mult pentru aprofundat, nu pentru initiere. pentru initiere sunt atatea tutoriale video pe youtube si atata informatie pe net incat doar doar prin reavointa sau dezinteres...sa nu poti aprofunda ceva.... dar daca vrei sa dai banii unor habarnisti sa te-nvete ceva ce inveti si de pe youtube, treaba ta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 De pe coclauri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Faine pozele! Poti sa imi spui si mie cum ai facut poza aia cu raul? (setari) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Faine pozele! Poti sa imi spui si mie cum ai facut poza aia cu raul? (setari) iso pe minim, se inchide diafragma cat mai mult (f22 sau peste) si se foloseste un timp mai lung de expunere. nu e o "reteta" exacta. cam asta-i baza. in functie de lumina, aparat, iti faci setarile tale. trebuie doar sa testezi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Cum spune si gaby, metoda este f simpla. Poza este facuta din 2 poze, unite, timpul de exp 1/8 , iso 250, f32 ca era multa lumina . Daca vrei sa "inghete" mai mult cascada/raul mai cresti timpul de expunere, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Cum spune si gaby, metoda este f simpla. Poza este facuta din 2 poze, unite, timpul de exp 1/8 , iso 250, f32 ca era multa lumina . Daca vrei sa "inghete" mai mult cascada/raul mai cresti timpul de expunere, Din ce văd eu, folosind acele setări poza a ieșit supraexpusă și un pic mișcată (1/8 s se pare că a fost prea lung pentru mâna ta ) . De ce nu ISO 100 și f/16? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 85 1.2 scump domne, scump.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 pentru initiere sunt atatea tutoriale video pe youtube si atata informatie pe net incat doar doar prin reavointa sau dezinteres...sa nu poti aprofunda ceva.... dar daca vrei sa dai banii unor habarnisti sa te-nvete ceva ce inveti si de pe youtube, treaba ta Nu e pentru mine, boss. Asta am zis si eu prima data, ca sunt destule informatii pe youtube...Dar se pare ca motivatia e mai mare atunci cand scoti o suma de bani din buzunar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 scump domne, scump.... e imprumutat,evident cu banii aia imi iau un KTM sau alta Africana )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Astea le-am gasit si eu, numai ca mi se pare ca sunt mai mult pentru aprofundat, nu pentru initiere. Ăla al lui Grozescu (primul link) e chiar pentru începători, însă se axează pe tehnică neglijând compoziția. Și e cam scump. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Din ce văd eu, folosind acele setări poza a ieșit supraexpusă și un pic mișcată (1/8 s se pare că a fost prea lung pentru mâna ta ) . De ce nu ISO 100 și f/16? Da, pozele au fost facute ori din mana , dar cel mai preciz de pe un rucsac, pe atunci aveam un d90 si 250 era minim la iso. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate