florinelu07 Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 e imprumutat,evident cu banii aia imi iau un KTM sau alta Africana )) Pe 85mm (+crop factor) ma joc cu un obiectiv manual la f/2 si este destul de generos la calitate vs. pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Da, pozele au fost facute ori din mana , dar cel mai preciz de pe un rucsac, pe atunci aveam un d90 si 250 era minim la iso. Aha, atunci se explică. Oricum, pentru fotografii de genul ăsta, un trepied mic și un filtru ND (nu neapărat de tip Cokin/Lee; găsisem unele pe filet care scădeau expunerea cu 9 trepte) fac treaba mult mai simplă, cu condiția să le cari după tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Pe 85mm (+crop factor) ma joc cu un obiectiv manual la f/2 si este destul de generos la calitate vs. pret. Am si eu un 85mm al meu, un Jupiter-9 (85mm f2), montura m42 cu adaptor m42 to EOS (cu chip de confirmare focus). Presupun ca asta il ai si tu, din moment ce e 85mm si e f/2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 (editat) Am si eu un 85mm al meu, un Jupiter-9 (85mm f2), montura m42 cu adaptor m42 to EOS (cu chip de confirmare focus). Presupun ca asta il ai si tu, din moment ce e 85mm si e f/2 aha, de unde ai adaptorul? eu folosesc adaptorul standard. Adaugi si eu un cadru din martie 2014 (pacarea din intrarea in Azuga din directia BV - orele 17) + Sibiu 2014 ---> individul dormea in larma de la Romaniacs Editat Februarie 10, 2016 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Adaugi si eu un cadru din martie 2014 (pacarea din intrarea in Azuga din directia BV - orele 17) Fain! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ruxi2k Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 Cum spune si gaby, metoda este f simpla. Poza este facuta din 2 poze, unite, timpul de exp 1/8 , iso 250, f32 ca era multa lumina . Daca vrei sa "inghete" mai mult cascada/raul mai cresti timpul de expunere, Multumesc! Daca voi avea un experiment reusit il voi posta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 (editat) Ca tot povestim despre expuneri lungi + "salt effecte", suplimentez... Cu cokinu' in garla acum 4 ani (la vremea aia eram mai batut in cap cu watermark-urile) Editat Februarie 10, 2016 de florinelu07 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 (editat) Doctore, ai dreptate, atunci eram cu bicla prin munti si aparatul era deja cam greu, apai sa mai car si altele, dsrl-urile sunt bune, dar incomode pe munti. Florinel, ma si gandeam la acea "semnatura" Editat Februarie 10, 2016 de TrekOut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Februarie 10, 2016 Share Postat Februarie 10, 2016 florinelu: "dupa" ebay l-am luat, gasesti f ieftin cauta sintagma "m42 to EOS adapter af confirm" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 (editat) A venit si primavara ! Editat Februarie 29, 2016 de TrekOut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Februarie 29, 2016 Share Postat Februarie 29, 2016 (editat) din ultima vreme, de prin padure Animalele sunt 100% salbatice, nu-s in parcuri sau momite cu mancare Editat Februarie 29, 2016 de the insider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragonlord Postat Martie 2, 2016 Share Postat Martie 2, 2016 din ultima vreme, de prin padure Animalele sunt 100% salbatice, nu-s in parcuri sau momite cu mancare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 6, 2016 Share Postat Martie 6, 2016 @the insider-superbe pozele Putina miscare astazi pe la Silverstone image free hosting Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 cateva recente Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 A venit si primavara ! Tru: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TrekOut Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Mai, dar ce lentile smechere aveti The insider, pe unde se afla acea padure ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Mai, dar ce lentile smechere aveti The insider, pe unde se afla acea padure ? jud. Iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doctor X Postat Martie 7, 2016 Share Postat Martie 7, 2016 Dobrogea ieri: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Martie 10, 2016 Share Postat Martie 10, 2016 salutare, as vrea sa fac si eu niste montaje time laps, fara slidere , deocamdata de pe trepied simplu, folosind o camera drift hd ghost s ma poate ajuta cineva cu instalarea unui program Adobe photoshop lightroom 3 , sau altul mai bun daca exista ? n-am experienta deloc, deocamdata imi trebuie programul apoi vin si intrebarile pe masura ce lucrez cu el Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 12, 2016 Share Postat Martie 12, 2016 @magarusulmarius programul il gasesti mai mult ca sigur pe torenti. dupa cum vezi se cam evita subiectul 'pe gratis' de parca vai Doamne ce pierdere/furt faci ca instalezi si tu un program gratis.Este destul de usor de lucrat cu el dar daca nu te descurci ai o gramada de tutoriale pe youtube.Nu o sa mai fie nevoie sa pui alte intrebari.Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 (editat) Domnilor, va scriu voua, celor care ma pot ajuta in mod direct. Sunt sigur ca printre voi gasesc pe unii cu aparate foto extrem de profi. Vreau sa mi se faca o astfel de poza (http://www.surenmanvelyan.com/eyes/your-beautiful-eyes/). Considerati ca ma puteti ajuta? De preferinta Bucuresti, bineinteles. Ma deplasez, platesc, fac cinste. Insa tare as vrea sa ma ajutati Ps: eu sunt ala cu ideile trasnite, stiu! Editat Martie 14, 2016 de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
the insider Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Ideea nu este trasnita, iti trebuie musai un obiectiv dedicat macro. In rest, se poate cred si cu un mirrorless Fuji (stiu ca au un 60mm 2.8 macro), un DSLR Canon (daca-i body crop, atunci un 60mm macro, 100 2.8 macro, 180mm macro, Sigma/tamron etc), valabil si la Nikon sau Sony Alpha (a7 series), etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Martie 14, 2016 Share Postat Martie 14, 2016 Ideea nu este trasnita, iti trebuie musai un obiectiv dedicat macro. In rest, se poate cred si cu un mirrorless Fuji (stiu ca au un 60mm 2.8 macro), un DSLR Canon (daca-i body crop, atunci un 60mm macro, 100 2.8 macro, 180mm macro, Sigma/tamron etc), valabil si la Nikon sau Sony Alpha (a7 series), etc Sunt de acord cu tine maestre, doar ca nu vreau sa cumpar nimic :-) vreau doar sa ma ajute cineva cu poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iustys Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Stimati colegi! Sa nu ma certati ca n-am stiut ca exista asa ceva in cazul in care voi stiti. /index.php?/topic/736082-o-idee-de-a-face-bani/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Martie 17, 2016 Share Postat Martie 17, 2016 Cu drona in concediu capture screen pc screenshot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate