Wan Ted Postat Mai 26, 2007 Share Postat Mai 26, 2007 Foarte bune, bv! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mama lu' Adi Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Mai 28, 2007 Share Postat Mai 28, 2007 foarte tare veverita insider feicitari si pentru restul sa nu uitam sa nu punem pozele foarte mari sa le pute descarca cu usurinta wan ted ce mai prezinti si tu? astept cu mare interes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 macro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Mai 29, 2007 Share Postat Mai 29, 2007 (editat) [ incepatoare!!! de parca nu ar fi evident ) Editat Mai 29, 2007 de shortgal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Mai 30, 2007 Share Postat Mai 30, 2007 Bine ai venit! Cea cu macul imi place cel mai mult. Nr. 3 si 5 sunt cam inclinate.. Ar fi bine, de asemenea, sa reduci dimensiunile imaginilor inainte sa le postezi. Te mai asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Mai 31, 2007 Share Postat Mai 31, 2007 ce de poze superbe in ultima vreme eu una m-am dat pe aparat foto pe film...am deja unul de developat... dar sunt inca in stadiul de a ma invata cu el abia astept sa vad ce a iesit. pana atunci o chestie mica din plictiseala si dor de foto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 niste maci .... nu cine stie ce Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Iunie 1, 2007 Share Postat Iunie 1, 2007 Arata foarte bine! imi place cum se vede fundalul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stafy Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 cateva poze din diferite colturi de rai pe care le-am vazut. foto facute digital cu un canon power shot a85 foto pelicula scanata cu un pentax din 73. daca va plac ma pun ca mai am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Iunie 3, 2007 Share Postat Iunie 3, 2007 hmmm. stiu ca ar trebui sa le reduc din dimensiuni cumva doar ca nu stiu deloc cum as putea sa fac asta. Any help? please! sunt incepatoare rau de tot dar imi place enorm sa gasesc imagini, sa le surprind si apoi sa le impart cu altii. Sper sa va placa! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nikudead Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Salutari! Imi permit sa pun si eu aici 2 poze. Rog pe cei cu experienta in portret si macro sa zica ce e rau la ele ( la macro stiu incadrarea si poate si altele). Din categoria nu-mi dai motorul tau sa-l incerc as ruga daca sunt posesori de SLR/DSLR low cost ( maxim 1000 euro ) si sunt doritori sa ma lase sa incerc sa vad diferenta intre o poza cu ele si cu ce am eu. Numai bine, NK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 hmmm. stiu ca ar trebui sa le reduc din dimensiuni cumva doar ca nu stiu deloc cum as putea sa fac asta. Any help? please! sunt incepatoare rau de tot dar imi place enorm sa gasesc imagini, sa le surprind si apoi sa le impart cu altii. Sper sa va placa! poza 4 e superba, intotdeauna m-a pasionat si mi-a placut fotografia cu soarele in fatza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 Salutare! Ma bucur sa vad oameni noi pe aici. stafy, din ce ai pus, cel mai mult imi place imaginea cu caruta, iar shortgal, prima e preferata intre cele 4. Redimensionarea o poti face in orice program de editare imagini. Trebuie sa gasesti in meniu un resize image sau ceva de genul. Photoshop-ul are in bara de sus un tab Image si acolo gasesti un Resize. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 stafy: si mie imi place caruta cu flori. shortgal: bravo, mai pune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 (editat) multumesc de apreciere! Cateva portrete.Nu sunt foarte reusite. nu am inca nici cea mai mica idee ce ar trebui sa urmaresc la un portret.Stiu doar ca mai trebuie sa lucrez la asta! orice sugestie este mai mult decat binevenita! Editat Iunie 4, 2007 de shortgal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stafy Postat Iunie 4, 2007 Share Postat Iunie 4, 2007 danke! caruta se afla la gura portitei - pentru cei interesati. ca si lipovencele care canta pe plaja sambata noaptea... pe plaja din care ies firele alea verzi. mai cautam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 recidiva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dana_i Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Daca sunteti interesati de teorie si daca vreti sa faceti ceva cu fotografia, dati-mi un pm. Eu am un material pe care incerc sa-l inghit, pentru ca am gasit in el ceea ce cautam de mult. multa bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shortgal Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 daa! vreaaaaau! pacat ca habar nu am ce e un pm.... de muuuulte nu am eu habar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hed Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 poze de nunta....photoshop putin !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 Decorul e original Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
golum Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 Din Sibiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hebe5p1n Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 golum superbe ... sibiul frumos ca de obicei pun si eu un trandafir neprelucrat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wallower Postat Iunie 12, 2007 Share Postat Iunie 12, 2007 xx Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate