Wan Ted Postat Ianuarie 24, 2008 Share Postat Ianuarie 24, 2008 Nice! Eu n-am incercat, dar am gasit cateva idei aici: http://photos.soboring.org/High_speed_photography/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
batranu' Postat Ianuarie 25, 2008 Share Postat Ianuarie 25, 2008 (editat) Cam de o saptamana am inceput sa ma joc cu photoshop CS 3! Daca cineva ma poate ajuta cu un manual in format electonic de invatat photoshop, voi ramane indatorat! Daca este si in romana ...este mult mai bine...ca la varsta mea mai greu cu engleza! Astept un PM de la cei ce vor sa ma ajute! Multumesc! Iata ce a iesit din aceasta joaca ! Ultimile doua sunt finitele ...ca sa spun asa ! Editat Ianuarie 25, 2008 de batranu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChaosBorn Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Martie 2007 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sabyn23 Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Poze facute azi: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 vreau si eu un card ..... macar de 512 pt 2-3 zile. ma poate ajuta cineva??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 vreau si eu un card ..... macar de 512 pt 2-3 zile. ma poate ajuta cineva??? poate zici si modelul de card o fotografie facuta acum cateva seri cu 70-300mm is usm si un teleconvertor de 3x enjoy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Philip_HD Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 o fotografie facuta acum cateva seri cu 70-300mm is usm si un teleconvertor de 3x enjoy SUPER TARE! (cam cat costa un 70-300 ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 cam cat costa un 70-300 Depinde pentru ce iti trebuie un 70-300. Daca vrei penrtu pesaje si cadre statice gasesti si la 6.3 mil (tamron) Daca vrei pentru subiecte in miscare pt nikon e 14.5 mil si pt canon cred ca vre-o 17 sau 18 mil (care au stabilizator de imagine) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 si de pozele mele nimic? nici macar critici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 nu m-am putut abtine, zau! promit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 ms domnule krupp, next! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gunix Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 (editat) io am glumit si pentru asta ma confunzi? ai fost profund nostima cu intrebarea...aia a fost reactia mea. atat! asadar, pe viitor, numele meu pe acest forum este gunix si nu altul! si pentru ca m-ai confundat nu o sa spun nimic de pozele tale aaa, si din cate am observat, nenea kruppp e..nene, masculin, io is la feminin, doar ca nu apare la profil... poate o sa modifice candva cineva. Editat Ianuarie 26, 2008 de gunix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 (editat) brusc tu si krupp aveti acelasi nr de telefon si adresa de mail...off doamne ce ti-e si cu internetul asta. oricum nu ma intereseaza! macar de ai fi spus ceva constructiv legat de pozele mele... Editat Ianuarie 26, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 si de pozele mele nimic? nici macar critici? Mie mi-au placut, sunt chiar misto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Mie mi-au placut, sunt chiar misto. merci mult. sorry de orizontul putin inclinat, dar aveam mana intinsa peste un lac de gheata, mi-era teama sa nu pic...iar aparatu era pe gheata, nu puteam vedea cum ies. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 (editat) Mie prima poza mi se pare cea mai ok, dar celelalte sunt prea aglomerate si sunt o gramada de chestii care imi distrag atentia. In ultimele doua poze imi este greu sa-mi dau seama care este subiectul... apusul soarelui sau gheata? Editat Ianuarie 26, 2008 de Ekosekthor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fast_arrow Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 Mi-au placut pomii din fundal, apusul si reflexiile ghetii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JhOn Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 da elena. super pozele:D dar vreau si yo un aparat sau card....... card. un SD. --- Mesaj completat în 26 Jan 2008 23:51 -------------p.s. pt cine nu stie .. aparatul meu .... nou, doar 1.000 poze a cazut in ulei de gatit:d inca merge foarte bine, are doar o pata de ulei pe ecran .. si mi s'a dus cardul. si am niste poze de facut maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unforg1ven Postat Ianuarie 26, 2008 Share Postat Ianuarie 26, 2008 da elena. super pozele:D dar vreau si yo un aparat sau card....... card. un SD. <small>--- Mesaj completat în 26 Jan 2008 23:51 -------------</small><br/>p.s. pt cine nu stie .. aparatul meu .... nou, doar 1.000 poze a cazut in ulei de gatit:d inca merge foarte bine, are doar o pata de ulei pe ecran .. si mi s'a dus cardul. si am niste poze de facut maine. pot sa te ajut eu cu un card sd de 1Gb da-mi maine un tel si vedem cum facem 0744.98.35.54 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Mie prima poza mi se pare cea mai ok, dar celelalte sunt prea aglomerate si sunt o gramada de chestii care imi distrag atentia. In ultimele doua poze imi este greu sa-mi dau seama care este subiectul... apusul soarelui sau gheata? Hmm da e si asta adevarat, e putin aglomerat Dar vezi in ultimele am vrut sa subliniez gheata in lumina soarelui.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vlad Codreanu Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 A treia fotografie imi pare cea mai reusita, datorita combinatiei de penumbra si transluciditate. Chiar imi place. Bravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 A treia fotografie imi pare cea mai reusita, datorita combinatiei de penumbra si transluciditate. Chiar imi place. Bravo. Hmm parerile sunt impartite din cate vad. Mie a doua imi place, pentru arata f frumos acel cub de gheata in imaginea mea...da na...eu sunt eu si voi din exterior vedeti altfel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Poze facute azi: Am citit tot topicul asta in vreo 4 zile si chiar am salvat cateva poze!Iar parerea mea despre pozele tale e ca rama strica tot, daca ai putea sa o faci mai subtire sau sa o elimini si semnatura sa ramana pe poza simpla! Am facut si eu o poza la semineu aseara din plictiseala, asa-i ca-i nasoala? Apropo daca am deranjat asta e, fac si eu ca oaia "ma scap in lapte din cand in cand!" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ekosekthor Postat Ianuarie 27, 2008 Share Postat Ianuarie 27, 2008 Dar vezi in ultimele am vrut sa subliniez gheata in lumina soarelui.. Sunt momente in care ti se pare frumos ce vezi dar nu la fel dupa ce pozezi. Si cred ca cel mai bun lucru pe care il poti face in astfel de situatii e sa dai aparatu unuia care nu se pricepe si ai sa vezi ce el va reusii acea poza pentru ca nu se gandeste la reguli. Tin minte ca acum vre-o 2 ani ma plimbam cu prietena prin parc sa fac niste poze si inainte sa plec acasa mi-a zis: da aparatu. O singura poza a facut, la o frunza. cand ama ajuns acasa mi-am dat seama ca ale mele erau prea dupa reguli si sincura care mi-a placut a fost cea cu frunza. Bineinteles ca de atunci nu i-am mai dat aparatu Ca tot e vorba despre apusuri pun si eu niste poze... Si seria mea preferata care cred ca o sa o continui cat traiesc: Cer apocaliptic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate