Barbarossa Postat Februarie 10, 2008 Share Postat Februarie 10, 2008 (editat) ref la discutile noastre despre prelucrari critici etc am gasit un citat fain: "Photography is still a very new medium and everything must be tried and dare... photography has no rules. It is not a sport. It is the result which counts, no matter how it is achieved" Bill Brandt dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ne supunem principilor de armonie si frumos atata timp cat o consideram arta (desi se zice ca nu face parte din categoria artelor) mai pun si eu ceva in speranta ca aprind spiritele cu ceva critici Editat Februarie 10, 2008 de Barbarossa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 "Photography is still a very new medium and everything must be tried and dare... photography has no rules. It is not a sport. It is the result which counts, no matter how it is achieved" Bill Brandt mai pun si eu ceva in speranta ca aprind spiritele cu ceva critici Poza asta nu-i de la un workshop de weekend? Ma duc si eu la el weekendu' viitor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klahan Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 (editat) Am fost la Bran in weekend. Cam asta am vazut eu pe acolo. Astept sfaturi si critici constructive. Editat Februarie 11, 2008 de Scarabeu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosport Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 cat de cat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Si daca tot era vorba despre "mici interventii"... Scarabeu, imi place prima fotografie atasata, un plus pentru atmosfera. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexandra Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Si daca tot era vorba despre "mici interventii"... Scarabeu, imi place prima fotografie atasata, un plus pentru atmosfera. --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 19:28 -------------Si daca tot era vorba despre "mici interventii"... Scarabeu, imi place prima fotografie atasata, un plus pentru atmosfera. --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 19:28 -------------Si daca tot era vorba despre "mici interventii"... Scarabeu, imi place prima fotografie atasata, un plus pentru atmosfera. --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 19:47 -------------Si daca tot era vorba despre "mici interventii"... Scarabeu, --- Mesaj completat în 11 Feb 2008 19:47 -------------Si daca tot era vorba despre "mici interventii". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 11, 2008 Share Postat Februarie 11, 2008 Fain mâtzu. A fost soare azi, am iesit la plimbare: Pana nu am deschis-o am crezut ca este facuta cu fisheye. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Achile Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 cateva pozne d la brasov...incepator si eu, dar incerc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 cateva pozne d la brasov...incepator si eu, dar incerc Asta e cel mai important:sa incercam si iarasi sa incercam... Pana la urma poate iese.Mie imi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Februarie 13, 2008 Share Postat Februarie 13, 2008 cateva pozne d la brasov...incepator si eu, dar incerc Ce frumos se vede jos in vale Biserica Neagra si Piata Sfatului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 salut din nou ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Februarie 14, 2008 Share Postat Februarie 14, 2008 salut, imi plac proportile in intersectia culmilor ca sa fiu maxim de carcotash as zice ca zapada vine putin peste privitor, dar poate asta e si mesajul, as fi cadrat cu cer mai mult. ai folosit filtru gradual la cerul ala sau PS? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 salut, imi plac proportile in intersectia culmilor ca sa fiu maxim de carcotash as zice ca zapada vine putin peste privitor, dar poate asta e si mesajul, as fi cadrat cu cer mai mult. ai folosit filtru gradual la cerul ala sau PS? filtru de polarizare si gradual ND2 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 15, 2008 Share Postat Februarie 15, 2008 m-am mai jucat putin... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 super tare poza! e atat de perfecta!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Wan Ted Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Da, e un "panning" reusit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 l-am vazut pe tip oprit la semafor , la unirea , mi-am setat aparatul , o singura sansa aveam , si hop , am ramas si eu surprins cum l-am "capturat" :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 :-) Buna pentru Bikepics. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrey_832 Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 din pacate facute cu un telefon...dar in curand poate o sa vina si un aparat foto.."oarecum" performant Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Poza asta nu-i de la un workshop de weekend? Ma duc si eu la el weekendu' viitor Poze de la workshop (needitate) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stiff Rider Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Poze de la workshop (needitate) workshop? pot sa vin si eu, sau cum e ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbarossa Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 (editat) wksp cu Maestrul Lazar? fain domne, cum ti-a placut Maestrul? vezi ce mult poate sa insemne un studio performant unde sa poti controla lumina cum vrei... imi place 1, e mai linistita si putin mai altfel, Editat Februarie 18, 2008 de Barbarossa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Sir Daniel- Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 OAAUU frate e cea mai tare femeie pe care am vazut-o!!! CINE E? Daca dai o mare lada de bere iti dau si poze cu ea nud! Made by me! P.S. Scuze de off topic, dar nu m-am putut abtine! Ana, Ana..... Bacau Bacau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anescu Postat Februarie 19, 2008 Share Postat Februarie 19, 2008 workshop? pot sa vin si eu, sau cum e ? A fost in weekendul trecut. Din ce-am inteles o sa mai fie, nu neaparat pe aceeasi tema (Portret). Zicea ca la un moment dat poate se face si unul pt Nuduri eu am aflat intamplator despre el, acum mai putin de o luna si m-am inscris. Gasesti info si poze aici --- Mesaj completat în 19 Feb 2008 14:08 ------------- wksp cu Maestrul Lazar? fain domne, cum ti-a placut Maestrul? vezi ce mult poate sa insemne un studio performant unde sa poti controla lumina cum vrei... imi place 1, e mai linistita si putin mai altfel, Da, cu Dinu Lazar. A fost interesant si eu pot zice ca am invatat multe lucruri noi. Unele mi le-am reamintit. Intotdeauna exista ceva de invatat, asta e clar. Si fetele erau faine. Mie imi place mai mult cea alb-negru, cu aceeasi domnisoara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate