Sima7x Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 (editat) parca nciprian (cpm) zicea ca nu prea e bun jet-force mai exact..> AICI < Editat Iunie 21, 2006 de Sima7x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 Eu unul as alege Runner/SR 50/NRG pe injectie (dat fiind ca toate sunt acum parte din grupul Piaggio, modelele 2005-2006 au aceeasi motorizare). N-as alege Jet-Force (pe injectie), nu atat deoarece este nefiabil, ci pentru ca are 110 kg (fata de 90 ale primelor); efectiv nu-mi dau seama unde intra aia 20 kg in plus (si la ascutitorile astea mici se simte fiecare kg extra). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 21, 2006 Share Postat Iunie 21, 2006 jet-force varza si plin de probleme?cine ti-a zis asta nu le prea are cu scuterele am dreptate? jet force este unul dintre cele mai (daca nu cel mai) performant scuter de 50cc ....dintre toate eu zic sa iti iei jet-force... Este intr-adevar cel mai "bun" scuter <50cmc. ATENTIE, prin bun se intelege orice vreti voi! Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iunie 22, 2006 Share Postat Iunie 22, 2006 apropo a citit careva pe permis sa vada ce scrie la A1... politzai astia sun mai prosti ca puiu de magar daca citesi pe spatele permisului la rubrica A1 o sa gasesti ca e pentru motocilete <=50cc si <=50km/h deci sa imi bag .... ca in codu rutier zice ca A1 e pana la 125 si faza cu puterea/greutate astia sunt chiar prosti.... nici ei nu stiu ce vor sa zica exact treaba asta mi-a aratat si tata pe permisu' lui... si am cautat sa vad ce scrie in codul rutier... ii o contradictie totala :| jet-force varza si plin de probleme?cine ti-a zis asta nu le prea are cu scuterele am dreptate? jet force este unul dintre cele mai (daca nu cel mai) performant scuter de 50cc ....dintre toate eu zic sa iti iei jet-force... intradevar... este tare jet force-ul, dar eu as alege un SR... de ce ? deaia pt ca aprilia are traditie in moto mult mai mare decat peugeot, si a invatat sa faca motoarele in timp. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 baieti,intrebare: se plateste vama pt scuter de 50cc?cat? 10x. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 baieti,intrebare: se plateste vama pt scuter de 50cc?cat? 10x. B. ce mah s-a lansat harlei in bizniz cu scutere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 ce mah s-a lansat harlei in bizniz cu scutere? Eee, zaBeDeule, vezi daca nu stii istorie motoretizdika ? Ia de citeste tu sigla de pe scuteru aista: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
theBD Postat Iunie 27, 2006 Share Postat Iunie 27, 2006 ie tunat de v-un manelar mah ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alias Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Eee, zaBeDeule, vezi daca nu stii istorie motoretizdika ? Ia de citeste tu sigla de pe scuteru aista: Pentru toti ce nu cred, chiar exista scuter Harley Davidson DOVADA -> http://www.amazon.com/gp/product/images/B0...=toys-and-games ... ... Acum lasand gluma la o parte Harley Davidson nu a facut si probabil ca nu va face niciodata scutere! Asfalt uscat si salutari cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 Asa cum am mai zis, cine stie ceva (mai multa, ce-i drept) istorie motoretizdika, stie ca HD a achizitionat prin anii '50-'60 mai multe firme italiene producatoare de varii paraitori usoare, cum ar fi Lambretta sau Aermacchi. Scuterul din poza e unul din rezultatele acelei miscari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 imi raspundeti si mie?se plateste vama la scuter de 50cc?cat? 10x. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SnapShot Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 /index.php?...post&id=141 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Iunie 28, 2006 Share Postat Iunie 28, 2006 multam. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
limboc69 Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Mah, voi majoritatea vorbiti prostii si ii bagati in negura pe nestiutori. De la un papagal prost informat se raspandeste totul si se ajunge la o confuzie totala: intrati pe www.peugeot-motocycles.ro si cititi legislatia romana: Acolo scrie CLAR ca CONFORM LEGII..... DIN DATA ..... Legislatia romana prevede 3 categorii de scutere: 1(care va intereseaza pe voi) cu motor de pana in 50cmc, cu viteza max din fabrica de 45 kmh (precizeaza ca unele au si pedala) se pot conduce de la 16 ani fara carnet. Binenteles trebuie casca(si la bicicleta ar trebui). Inca ceva: daca nu esti un nimurig de copil(se vede ca ai 16 ani fizic) , circuli regulamentar cu casca nu te opreste nimeni!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 6, 2006 Share Postat Iulie 6, 2006 Mah, voi majoritatea vorbiti prostii si ii bagati in negura pe nestiutori. De la un papagal prost informat se raspandeste totul si se ajunge la o confuzie totala: intrati pe www.peugeot-motocycles.ro si cititi legislatia romana: Acolo scrie CLAR ca CONFORM LEGII..... DIN DATA ..... Legislatia romana prevede 3 categorii de scutere: 1(care va intereseaza pe voi) cu motor de pana in 50cmc, cu viteza max din fabrica de 45 kmh (precizeaza ca unele au si pedala) se pot conduce de la 16 ani fara carnet. Binenteles trebuie casca(si la bicicleta ar trebui). Inca ceva: daca nu esti un nimurig de copil(se vede ca ai 16 ani fizic) , circuli regulamentar cu casca nu te opreste nimeni!!!! Dak nu au pedale ca si bicicleta nu merg fara permis(majoritatea, ca unele au omologare individuala de la RAR, si chiar dak sunt scutere scrie in cartea lor de idetitate ca-s monocicluri). dar oricum... politistu' cand te opreste nu se uita ce scrie pe www.peugeot-motocycles.ro ce scrie, ci iti arata in codul rutier, unde scrie mult mai clar(de obicei ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat Iulie 11, 2006 Share Postat Iulie 11, 2006 momentan asha e . Iti trebuie carnet dak nu are pedale de orice capacitate ar fi el. Din septembrie se schimba lucrurile. Parerea mea e ca macar 5 ore delegislatie ar trebui sa faca oricine merge pe drumuri, chiar si cu bicicleta. Bafta multa si asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Iulie 13, 2006 Share Postat Iulie 13, 2006 momentan asha e . Iti trebuie carnet dak nu are pedale de orice capacitate ar fi el. Din septembrie se schimba lucrurile. Parerea mea e ca macar 5 ore delegislatie ar trebui sa faca oricine merge pe drumuri, chiar si cu bicicleta. Bafta multa si asfalt uscat sau daca nu ore de legislatie, ar trebui ca fiecare sa se uite prin decretul de circulatie... pe la semnele de circulatie si sa vada ce inseamna fiecare... macar astea mai importane ce se gasesc prin orase... si chiar nu ar fi de neglijat nici semnele politistului ... sa sti ce inseamna cand sta in fata ta cu mana stanga ridicata(paralel cu solul) ca dak nu shti dai de necaz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIKU Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 salutare!am si eu un piaggio bravo...si as vrea sa il vand in scopul sa imi iau un scuter mai mic.As vrea sa stiu daca se va pune in aplicare regula care zice ca va baga permis pt toate scuterele ca sa stiu daca imi iau sau imi pastrez mopedul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Septembrie 26, 2007 Share Postat Septembrie 26, 2007 iti trebe curs de legislatie momentan (cica se baga permis MA), asigurare , numar de la primarie . e aceasi regula si la scuter si la ''ciclomotor '' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 28, 2007 Share Postat Septembrie 28, 2007 salutare!am si eu un piaggio bravo...si as vrea sa il vand in scopul sa imi iau un scuter mai mic.As vrea sa stiu daca se va pune in aplicare regula care zice ca va baga permis pt toate scuterele ca sa stiu daca imi iau sau imi pastrez mopedul Cand se va baga permis pt mopede, nu pt scutere, va trebui si tu sa-l iei deoarece tot ce e moped se va conduce cu categoria respectiva. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate