Florin Daniel Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 (editat) baiatul cu husqvarna aia cred ca s-a distrat cel mai bine... in ce stare e drumul? Razi tu razi dar sa vezi cand am luat-o pe aratura ce ne dadea na na la poponet Huskvarna .........legat de urmatoarea plimbarica am sa o postez luni pana atunci fac harta bla bla bla si restul si v-a fi peste doua saptamani acum descarc pozele Editat August 2, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_andrei_ Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Razi tu razi dar sa vezi cand am luat-o pe aratura ce ne dadea na na la poponet Huskvarna deci tot varza e asfaltul.... oricum, pe serpentinele alea stranse cred ca e un deliciu husqa aia........ poate vin si eu cu voi la urmatoarea plimbare. si la intalnirea FZ-istilor..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 (editat) SI POZELEEEEEEEEEEEEEEE Editat August 2, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Daaa...si eu as vrea sa punem la cale de o alta plimbarica A fost foarte frumos...acum asteptam mai multe poze Asa este, a fost frumos, pacat ca nu a fost soseaua chiar buna intre TIRGOVISTE si COTA 1000, dar oricum s-a meritat,iar ceea ce e a facut sa fie si mai frumos a fost trupa de 23 de motociclisti + citeva pasagere. Data viitooare sper sa ne stringem tot la fel de multi si avem deja doua variante de traseu: unul la SARATA MONTEORU sau al doilea la VULCANII NOROIOSI. Si acum citeva poze:7.JPG] Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacomia Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Foarte faina plimbarica . Acum am ajuns s noi acasa cei trei care am luato la intoarcere pe Cheia . si pe acolo a fost super dar un pic cam aglomerat . Numa bine pana la urmatoarea plimbarica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 (editat) ALTE POZEEEEEEEEEEEEEE Editat August 2, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 foarte frumoase pozele ..... mai ales alea cu motoarele apropo care are mess sa bage si id-ul meu, poate imi da-ti si mie un mesaj pe mess daca mai faceti iesiri ca mi-a placut gasca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 foarte frumoase pozele ..... mai ales alea cu motoarele apropo care are mess sa bage si id-ul meu, poate imi da-ti si mie un mesaj pe mess daca mai faceti iesiri ca mi-a placut gasca. Si IARA POZEEEEEEEEEEE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 dap, confirm din toata inima pt mine a fost f tare, d-aia am mai luat-o si p cheia, s mai rod putin gumele si pe parti, oricum plin de motoare si p-acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 (editat) SI IARA POZEEEEEEEEEE SI UNA PESTE ALTA a fost super !!!!! Emil sa ne ierte .......stie el de ce Editat August 2, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zircon Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 Ai draq satanisti, sa deranjeze in halul asta populatia nevinovata ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 2, 2008 Autor Share Postat August 2, 2008 Ai draq satanisti, sa deranjeze in halul asta populatia nevinovata ... Pe unde ai umblata toata saptamana ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
snowstorm Postat August 2, 2008 Share Postat August 2, 2008 sa va fie plimbarica de bine man si multam de backup la topicul cu mistouri! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 sa va fie plimbarica de bine man si multam de backup la topicul cu mistouri! te asteptam data viitoare !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SDS Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 I-mi pare rau dar nu i-am retinut numele celui cu TRIUMPH ST 1050 ( oricum frumos motor,sa-l conduci sanatos si fara evenimente) dar asteptam poze de la tine in special cele facute din mers de prietena ta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 apropo care are mess sa bage si id-ul meu, poate imi da-ti si mie un mesaj pe mess daca mai faceti iesiri ca mi-a placut gasca. Pai ca sa-l bag in lista trebuie mai intai sa mi-l dai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GingiuMingiu Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 hehe...n-am vrut sa strivesc albinuta - collateral damage Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinder Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 apropo care are mess sa bage si id-ul meu, poate imi da-ti si mie un mesaj pe mess daca mai faceti iesiri ca mi-a placut gasca. Pai ca sa-l bag in lista trebuie mai intai sa mi-l dai Buna idee... id-ul meu este: alin_luciano (Alin Suzuki GSX 600 F)...asteptam urmatoarea intalnire. Multumim pentru ieri...mai ales ca initial vroiam sa merg la Brasov, dar ma bucur ca am facut cea mai buna alegere, din cate se aude intrunirea de la Brasov a fost un esec. Multumim inca o data Florine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu_haiducu Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Scuze, il am la profil si nu m-am mai gandit sa il pun si pe post , id-ul: Virus_ro2003 ( nu va speriati, i am harmless) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Salutare, din nou! Nota 10 pentru plimbare, foarte frumos a fost. Mi-au placut in special zona de munte chiar daca drumul a fost prost (XTX-ul stie de ce) .Sper ca data viitoare sa nu mai merg doar cu Husqvarna si cu Triumph-ul pe serbentine, mai mult curaj ca nu va mananca motocicleta Sper ca atat eu cat si Florin am mers bine ca lideri de grup in prima parte. Asfalt mai mult decat uscat! Apropo id-ul meu: radu_laudatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midori Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 A fost frumos, drumul cam denivelat.. dar din fericire am ajuns intreaga. Din pacate am uitat aparatul setat pe reolutia 640x480. Damn. Data viitoare facem poze mai mari si mai frumoase. Pozele facute de noi : mai am poze.. dar... : THE FOLLOWING ERROR(S) WERE FOUND Sorry, but when your post merges with your previous post, you will have used too many images in your combined posts cand aflu ce pot sa-i fac mai pun poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 (editat) Super tare....mai asteptam si altele... Editat August 3, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midori Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 acu a mers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat August 3, 2008 Autor Share Postat August 3, 2008 MAI VREM............. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Midori Postat August 3, 2008 Share Postat August 3, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate