laura87 Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 In sfarsit am reusit sa-mi iau motocicleta mult visata, din 2007 am pandit-o pana acum 3 saptamani cand mi-am indeplinit visul Miercuri implineste 3 saptamani de plimbari ( tinand cont ca am deja 2100 km ). O motocicleta foarte manevrabila numai buna pt oras, si nu numai. O recomand si incepatorilor cumpatati (102 cai). Primul meu drum inafara Bucurestiului a fost la mare, si s-a comportat super. Am sa revin cu poze. Asfalt uscat la toata lumea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Felicitari gagico! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura87 Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 Felicitari gagico! Ms frumos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zapacitul Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 ura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Garcya Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Și-ai fost singură la mare? foarte tare Felicitări pentru motor, să-l stăpânești sănătoasă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin Daniel Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 (editat) In sfarsit am reusit sa-mi iau motocicleta mult visata, din 2007 am pandit-o pana acum 3 saptamani cand mi-am indeplinit visul Miercuri implineste 3 saptamani de plimbari ( tinand cont ca am deja 2100 km ). O motocicleta foarte manevrabila numai buna pt oras, si nu numai. O recomand si incepatorilor cumpatati (102 cai). Primul meu drum inafara Bucurestiului a fost la mare, si s-a comportat super. Am sa revin cu poze. Asfalt uscat la toata lumea! Sa te bucuri de "vispea "ta si fi prudenta !!! Hai cu noi la o plimbare mica sambata....vezi mai jos despre ce este vorba /index.php?showtopic=243028 Editat Iulie 29, 2008 de Florin -v Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laura87 Postat Iulie 29, 2008 Autor Share Postat Iulie 29, 2008 Sa te bucuri de "vispea "ta si fi prudenta !!! Hai cu noi la o plimbare mica sambata....vezi mai jos despre ce este vorba/index.php?showtopic=243028 Am de facut un drum pana la Curtea de Arges, dar in caz ca se amana vin cu cea mai mare placere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 pozeeee!! sa o vedem mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Iulie 29, 2008 Share Postat Iulie 29, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Te laudai cu niste poze? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
metaxa Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 felicitari...vreau si io sa o vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 Gata, nu mai pune poze ca am vazut-o ieri la Arc..si la Ursu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IF-83-UCK Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Felicitari pentru achizitie, sa te bucuri de ea si muuulti km fara evenimente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX NINJA Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Eu as vrea sa vad totusi niste poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat August 8, 2008 Share Postat August 8, 2008 Sper sa nu se supere nici intiatoare topicului nici cei care cer poze,dar totusi e o motocicleta nou nouta standard se gasesc poze cu ea peste tot.Nu e ca si cum ar fi nu stiu ce custom. Poze cate vreti aici :http://www.bikepics.com/honda/hornet/08/pics.asp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sldster Postat August 9, 2008 Share Postat August 9, 2008 Eu as vrea sa vad totusi niste poze Invita fata la plimbare si-ai sa vezi cate poze vrei tu. Te asigur, merita, le-am vazut pe-amandoua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat August 13, 2008 Share Postat August 13, 2008 Sa o stapanesti sanatoasa. O motocicleta frumoasa care ti se potriveste ca o manuse. Spun asta pt. ca te-am vazut in Bikers Club. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabi88 Postat Noiembrie 13, 2008 Share Postat Noiembrie 13, 2008 In sfarsit am reusit sa-mi iau motocicleta mult visata, din 2007 am pandit-o pana acum 3 saptamani cand mi-am indeplinit visul Miercuri implineste 3 saptamani de plimbari ( tinand cont ca am deja 2100 km ). O motocicleta foarte manevrabila numai buna pt oras, si nu numai. O recomand si incepatorilor cumpatati (102 cai). Primul meu drum inafara Bucurestiului a fost la mare, si s-a comportat super. Am sa revin cu poze. Asfalt uscat la toata lumea! esti foarte tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luci03 Postat Noiembrie 17, 2008 Share Postat Noiembrie 17, 2008 Sa o stapanesti sanatoasa, am vazut-o intr-o seara in parcare la victoriei ... si pe tine la fel si pe hi5, si la arc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate