Aleko Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Cele 2 intruniri fuzioneaza dar isi pastreaza savoarea. Sunteti invitati cu totii la locul cunoscut in primul weekend din septembrie. Vor fi munte, cort, gratare, bauta (fiecare isi aduce) si o curatire generala la urma. 2 poze de la evenimentele de anul trecut: De anul trecut /index.php?...c=78858&hl= /index.php?showtopic=127984 Cea mai importanta este calitatea oamenilor care vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 Anu trecut am ratat dar anu asta vin chiar daca o imping.Si poate mai reusesc sa aduc 2 nebunii cu mine!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CzCustoms Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 poate vin si eu cu cz .. doar sa il inscriu pana atunci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mendozaccc Postat Iulie 30, 2008 Share Postat Iulie 30, 2008 nu stiu cum sa fac sa ajung... breaza,heavy riders(sunt co-organizator),2 botezuri,4 nunti(de 2 ori nas!)...etc . imi vine sa urlu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat Iulie 31, 2008 Share Postat Iulie 31, 2008 (editat) Toate ca toate, dar initiatorul unde e? Tocmai el care ne-a scormonit placerile haiducelii, nu vine? Alecule, tine-te ca vin cu cazanul de tuica! Mendozza: Lasa prostiile cu nunti,botezuri,heavy spiders si etc. Hai la betivaneala in munte! Editat Iulie 31, 2008 de Dixi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 4, 2008 Autor Share Postat August 4, 2008 zice ca vine, o sa apara si el aici sa spuna. Anuntati-va toti cunoscutii. Mixi dixi, esti din ploiesti, spune-i lu mosu cu Jawacu atas si aluia cu Minskul, si mai vezi tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CrazYRaveN Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Daca il convinge-ti pe "mosu" cu jawa cu atas sa vina ar fii super tare.Daca nu ma insel aceeasi persoana a fost si la brasov cu un bmw rosu.Mare ciocofleder!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 4, 2008 Share Postat August 4, 2008 Daca il convinge-ti pe "mosu" cu jawa cu atas sa vina ar fii super tare.Daca nu ma insel aceeasi persoana a fost si la brasov cu un bmw rosu.Mare ciocofleder!!! Da, el este.O sa-i fac o vizita saptamana asta daca am timp, este de gasca rau omul, si sunt sigur ca vine.In principiu, ne strangem cativa, oricum mai discutam pana atunci. Poate de data asta suntem mai bine organizati si iese mult mai frumos. Pana la betivaneala, eu va urez numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 5, 2008 Autor Share Postat August 5, 2008 (editat) Nu e vorba de organizare ca fiecare face ce-l taie capul in limita faptului ca noi suntem tolerati acolo si nu lasam nici un jeg, nici macar plastic topit in vetrele de foc. La fel fiecare sa-si asigure haleala si bautura, medicamente, cort etc. In orice caz Metro si restul hipermarketurilor brasovene sunt la mai putin de 10 km distanta. Satul e la 1 km distanta si este un mic magazin cu prostioare. Lume sa vina. Mosu e simpatic dar i-am zis inca de anul trecut si parea dezinteresat. Nu are rost sa te rogi de nimeni, cine vine, vine. Editat August 5, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 Nu stau sa ma rog, eu ii zic, daca vrea bine, daca nu iar bine. Cand am zis de organizare, m-am referit la faptul sa ne intanlim pe centura Ploiestiului undeva si sa mergem mai multi, nu in sir indian ca facem probleme in trafic, macar la o distanta de 1km-2km asa, daca intervin probleme, sa ne ajutam. Cat despre mancare si bautura, normal ca fiecare cu ce isi aduce.Eu oricum o sa-mi impart tuica cu voi, asta-i nu-i problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lucyfire_legion Postat August 5, 2008 Share Postat August 5, 2008 vin!pazea!acum sa vedem cu care din dihanii-e gata cea cu atas dar nu am terminat actele. bere si mocitoclisti de calitate...nu ratez! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Comyny Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 care mai e scorul?...se mai face intrunirea asta ca vad ca topicul acesta este cam abandonat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 nu stiu cum sa fac sa ajung.............................. imi vine sa urlu! Mai omule! Tot anul asta ai fentat-o, ia-l si pe N'ea Victor ca ti-e in drum si haide ...si adica cum nu sti, ia harta si fara urlete, acceptam doar chiote ...........................Eu oricum o sa-mi impart tuica cu voi............................... ...ahahaha asta voiam s-aud ..stai asa ca vin si eu la imparteala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dixi Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 De'a dracu, cred ca iau butoiul cu mine. Are careva cazan de tuica?Facem un antidot acolo la munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Eu si cu Dany venim, care mai esti pe traseul SV....BC.....BV...strangem gasca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 Eu si cu Dany venim, care mai esti pe traseul SV....BC.....BV...strangem gasca sper sa nu crape hirbul pina acolo dupa 140 de km cu motor nou am avut deja surprize:cilindru si piston calat,surub ambreaj sarit si ajuns aprope in cutie simbata pun motorul iar pe cadru si sper sa fac un rodaj corespundator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 28, 2008 Share Postat August 28, 2008 (editat) sper sa nu crape hirbul pina acolo dupa 140 de km cu motor nou am avut deja surprize:cilindru si piston calat,surub ambreaj sarit si ajuns aprope in cutie simbata pun motorul iar pe cadru si sper sa fac un rodaj corespundator Am shufa la mine Nu-ti fa griji c-o sa fie fain!!!! Editat August 28, 2008 de krokodilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 (editat) Poate ai uitat sa chernaruiesti suruburile de ambreiaj dupa strangere. Baga ulei in benzina si ulei 20W50 sau W40 sa fie la nivel. Controleaza amestecul la 60 la ora taiand contactul si verificand bujiile sa fie brune. Nu de alta da carb alea vechi sunt cam trotinete si din cauza lor M-ul se va incinge, va cala si in final va da gaura in piston. Prin amabilitatea lui cicloburu pun harta cu 7 Scari: Editat August 29, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator DARK-RIDER-82 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 Eu si cu Dany venim, care mai esti pe traseul SV....BC.....BV...strangem gasca krokodilule ai facut ceva cu frana aia pe fatza? CIAO! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) krokodilule ai facut ceva cu frana aia pe fatza? CIAO! ..lasa frana, ia butoiul.. dupa: apoi: si inca: si iar: ..fa ca dixi... Editat August 29, 2008 de cristi 57 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 krokodilule ai facut ceva cu frana aia pe fatza? CIAO! SUPER!acu'...merg si eu ca uoamenii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 (editat) ah sloboaze, ma dor ochii, da ma sa-ti dau roata si aripa si pantaloni de far. Ah, stai putin ,tu vrei frane?! ) Editat August 29, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
krokodilu Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 (editat) ah sloboaze, ma dor ochii, da ma sa-ti dau roata si aripa si pantaloni de far. Ai roata de nipru ROTUNDA????....m-as mira D-alea care-ti zapacesc oglinda in mers am vreo 4 ....si le donez si eu bucuros Plus ca am FRANA adevarata Editat August 29, 2008 de krokodilu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat August 29, 2008 Share Postat August 29, 2008 am io, dar n-o dau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat August 29, 2008 Autor Share Postat August 29, 2008 (editat) nu am roata de Nipru rotunda deoarece eu folosesc Niprul cu atas, unde daca e ovala cat sa nu aiba colturi merge Frana nu prea am , dar eu merg la intimidare oricum. Editat August 29, 2008 de Aleko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate