dragan Postat Iunie 12, 2015 Share Postat Iunie 12, 2015 Eu l-am facut saptamana trecuta. Timisoara-voiteg-bocsa-resita-slatina-timis-caransebes-lugoj-timisoara. Ambele drumuri propuse de tine sunt ok,iar portiunea resita-slatina merita pe deplin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Am ajuns sa-l fac Tm- CS- Slatina Timis si inapoi Resita- Bosca dar m-am aventurat spre Buzias pe la Berzovia - Silagiu si partea de drum din Caras e criminala nici cu 30km/h nu puteai sa mergi, am injurat toti primarii pe drum :-)) dar odata intrat in jud Timis dumul a fost ok. per total Transbanatul e superb si drumul bun, e fain sa-ti dai pe curbele alea dar grija la nisip. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Super! Ai fost singur? Sâmbăta asta vreau sa trag o tura pana la Sarmisegetusa Regia, prin Hațeg, retur prin Orăștie. Se baga cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Fost ieri... cald ca dracu! Am mers pe varianta lui dragan. Ceva nisip, ceva balegi, drumul ceva mai rau prin Resita si foarte bun in rest. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Te referi la drumul spre Sarmisegetusa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Nu, la Trans-Semenic. Propun, insa, o varianta: o tura pe malul sud al Dunarii cu intoarcere pe la Portile de fier II Cica, sarbii spun ca malul nostru se vede foarte fain de la ei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Cat e, cam 500km? Dacă plecam dimineața, devreme, pe răcoare, pana seara suntem înapoi...cu tot cu ciorba de pește! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Aproape 1000, drum de 2 zile cu tot cu ciorba si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Hmmmm, cam complicat asa din scurt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 tura pe clisura Dunari de la sarbi am auzit si eu ca-i foarte faina dar merita facuta cu timp, propun o organizare mai serioasa in Iulie :-) merita sacrificat o ciorba de peste si niste Jelen Pivo wknd urmator ceva mai lejer prin judet ca ma pregatesc de Electric Castle ( acolo nu merg cu motorul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kinzo_2004 Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Eu m-as fi dus oricum desi prefer sa nu merg singur. Iulie sa fie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Pai sa ne organizam! Dar sambata care vine, unde învârtim roata? Mai e cineva interesat de Sarmisegetusa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 eu nu am planuri ...ma gandeam la zona asta de Lipova, la cetatea de la Soimus ,eu nu am apucat sa o fac inca si am auzit ca-i foarte frumoasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eFu' Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 (editat) Da, e faină şi zona aia. Am fost pe acum doua săptămâni, Tm, Arad, Lipova, Ilia, Lugoj, Buzias, Tm. Propunea Emilian o tură în zona aia, pe la Găina, Ţebea, Deva. Editat Iunie 15, 2015 de blorin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dragan Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 (editat) Duminica am facut o tura zic eu destul de interesanta: Timisoara-Buzias--Lugoj-Traian Vuia-Cosava-Cosevita-Lapugiu de Jos.In total 240 de km Retur:Am venit Costeiu-Recas-Izvin. Pe Cosava-Cosevita sunt cateva curbe largi superbe,peisajul la fel.Starea drumului nu este prea buna. Editat Iunie 15, 2015 de dragan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Iunie 15, 2015 Share Postat Iunie 15, 2015 Am facut si eu o tura cu baietii sambata, vreo 200km. https://plus.google.com/104504690509937400026/posts/cjG1mLqK1oV?banner=pwa&pid=6160672710672501442&oid=104504690509937400026 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kawazaki Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Ce repede ai facut traseul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
da_melk Postat Iunie 16, 2015 Share Postat Iunie 16, 2015 Cat e, cam 500km? Dacă plecam dimineața, devreme, pe răcoare, pana seara suntem înapoi...cu tot cu ciorba de pește! 500 km exact pe la Portile de Fier I si intoarcere pe Baile Herculane Caransebes. Atentie la orarul de la bac. Informatii despre bac www.dunav-trans.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daniborca Postat Iunie 21, 2015 Share Postat Iunie 21, 2015 decat sa stati dupa bac mai bine mergeti mai vreo 50 km in plus si este un pod.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Iunie 27, 2015 Share Postat Iunie 27, 2015 In ciuda ploii anuntate azi am dat si eu o tura pe "TransBanat" (Slatina Timis-Brebu Nou) Asfalt ca in palma, circulatie 1 masina pe sensul meu de mers, Curbe sa ametesti nu alta de pe o parte pe alta.. in 12 km rare si scurte sunt portiunile drepte. Un'an-tralta foarte faina tura dar m-a cam rupt... pe semne ca mambo(sorogit). Asfalt Uscat! PS Conservari nesimtiti pe tot parcursul drumului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sury Postat Iulie 8, 2015 Share Postat Iulie 8, 2015 Am fost wknd trecut pe Transfagarasan, prima data in viata plus calare pe moto a fost superb, drumul pt un cunoscator este de vis, eu insa mai neexperimentat am mers prudent dar tot am reusit cateva ace de par mai aplecat , sau cel putin asa am simtit eu :-)) Plin de motoristi care mai de care pana sus la Balea lac.Drumul e bun desi are niste rizuri pe lungime care imi dadeau emotii cand intra roata fata pe ele..tocmai in curbe, probabil e facut pt auto sa aibe aderenta iarna, infine per total recomand traseul. Eu am fost mai extrem un pic si am uract pana la Podragu pe wknd iar Sambata pe vf Moldoveanu, la intaorcere a fost mai obositor 5 ore coborare de pe creasta dupa care urcate pe capra si da-i gaz pana in Tm, de data asta am folosit cei 150 km de autostrada. Am incercat sa pun si niste poze dar am dificultati, extensia, marimea, plm...:-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TICU Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Poate cineva sa-mi furnizeze informatii despre lacul Buhui?As dori sa merg acolo cu un amic,pe motoare desigur.E voie sa instalez cort?Baie in lac?Sa frig slana,si alte vegetale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilian_rks Postat Iulie 24, 2015 Share Postat Iulie 24, 2015 Eu am fost acu' 3 ani, se facea baie si erau locuri speciale pentru gratare. Corturi nu am vazut, dar era un teren de fotbal langa baraj, si pe langa el era destul loc de pus corturi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TICU Postat Iulie 25, 2015 Share Postat Iulie 25, 2015 Eu am fost acu' 3 ani, se facea baie si erau locuri speciale pentru gratare. DSC08053.jpg Corturi nu am vazut, dar era un teren de fotbal langa baraj, si pe langa el era destul loc de pus corturi. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raoulserban Postat Mai 10, 2018 Share Postat Mai 10, 2018 la o aruncatura de bat de Timi, ideal pentru picnic si sight scenery Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate