Stephon Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Salutari tuturor! Iata ca am ajuns si la a 3-a editie a Breaza Biker's Fest! Editia 2008 Dupa cum probabi stiti aceasta este o intalnire intre prieteni si nu o intrunire! Din pacate sau poate...din fericire(pentru ca aveti de unde alege) anul acesta se va suprapune cu Intrunirea organizata de clubul Pro-Bike la Snagov si cu Bucharest City Challenge 2008! Pe aceasta cale tin sa imi cer scuze fata de clubul Pro-Bike pentru faptul ca am ales acest weekend pt. a organiza intalnirea dar...weekendul 29-31 august este ocupat de baietii din Ploiesti de la Heavy Riders M.C. iar weekendul urmator(5-7 august) este deja tarziu datorita conditiilor climaterice destul de precare din zona Breaza Haideti sa ne reamintim putin de anii trecuti: /index.php?showtopic=61833 /index.php?...9&hl=breaza Locatie: Breaza, Plaiul Talii Data: 22 august - 24 august Scop: Distractie - Anul acesta se vor monta 2-3 cabine de dus + 5-6 robinete cu apa curenta - W.C.-uri de-a dreptul ecologice(de campanie) - drumul pana la locatie este asfaltat in totalitate iar ultima portiune pana la intrarea in camping va fii curatata de nisip iar gropile existente vor fii astupate si asfaltate - paza asigurata de politia comunitara deci...fara prezenta sufocanta a jandarmeriei - locuri de campare - cazare se va putea face si la pensiunile din zona sau din oras Si acum...ce ne intereseaza cel mai mult: - 1500 de sarmale(de fapt...sarmalele au reprezentat atractia principala de anii trecuti) - veti fi intampinati la sosire cu tuica, branza de oaie si sunca - pastrama de oaie, bulz....preparate...ca la munte dar si nelispitele gratare cu mici, fripturi si carnaciori - bere, vin, tuica...DIN BELSUG - o multime de CONCURSURI premiate pe masura + premii doar pentru participarea la aceasta intalnire - premiu pentru primul sosit si...pt. cel care a parcurs cea mai mare distanta pt. a ajunge la Breaza - FOC DE TABARA - CONCERT....CELEBRA FORMATIE...MP3(asta ca sa nu se mai planga lumea de concertele slabe de pe la intruniri) - si nu in ultimul rand....PARADA de sambata Fata de anii trecuti...au mai fost aduse imbunatatiri locatiei, adica...terenul a fost nivelat si au fost scosi bolovanii de la intrare unde se va face si o bucata asfaltata pt. o mai buna intrare in camping Daca am omis ceva...voi reveni! Pe aceasta cale...tin sa multumesc si baietilor de la SilverPistons care m-au ajutat anii trecuti si...care sper sa ma sustina si anul asta!(de fapt...sunt sigur ca ma vor sustine iarasi) VA ASPTEPTAM SA NE DISTRAM IMPREUNA LA CEEA CE ANII TRECUTI A FOST CONSIDERATA UNA DINTRE CELE MAI FRUMOASE INTRUNIRI/INTALNIRI DE MOTOCICLISTI DIN TARA! Adrese si numere de telefon ale pensiunilor din Breaza: Casa Tudor Str.Talii, nr. 11 0244 346126 0721 380348 contact@pensiuneatudor.ro www.pensiuneatudor.ro Pensiunea Speranta Str.Talii 0744586707 0744753613 office@pensiuneasperanta.com www.pensiuneasperanta.com Pensiunea Alin Breaza , Str. Republicii nr. 17 0244 341805 0742 101759 Pensiunea Floarea Str. Banatului, nr. 1-3 0244 341 890 0740 313130 rezervari@panexpress.ro Pensiunea Mioara Str. Muncii, nr.23 0244 340485 0722 634 191 marian.teodor@gmail.com www.pensiunea.mioara.home.ro Casa Rosie Str. Armoniei, nr. 8 0244 340632 0723 480128 olimpia.bangala@googlemail.com Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut_honda Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Pai mda....suna bine, si avand in vedere succesul celor 2 editii anterioare, eu zic ca o sa iasa FOARTE TARE FRATE!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hasu Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Eu unul prefer Breaza iar daca este nevoie de ajutor pt organizare(dar nu ca anul trecut cand m-ati chemat cu pretextul de-a ajuta....si s-a terminat... nu mai stiu...cum s-a terminat? ) In rest sper ca tuica sa fie la fel de buna ca anul trecut... iar pentru cei care nu vin,un cantecel:Cine nu vine...e un bulangiu...e un bulangiu!!!!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 Te astept hasule...chiar si de joi seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducu. Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 ...te calcam,bre.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Evol Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 Pe brasoveni ii astept de vineri de dimineata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 am inteles din surse neoficiale ca incepe de joi seara ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 aparem cu un ktm pe acolo...sa rupem dealurile;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 (editat) ba...eu joi seara ajung in Breaza(work issues) dar...se aranjeaza! Panseluta...d-abia astept! Numai...ai grija sa nu iti rupi oasele! si tu si veci! Editat August 11, 2008 de Stephon Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adip Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Panseluta...d-abia astept! Numai...ai grija sa nu iti rupi oasele! si tu si veci! oasele mele estem tari( am supt la mai multe tzatze)...se rup greu.. dar pot sa rup alte oase oricand si la cerere ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 - premiu pentru primul sosit si...pt. cel care a parcurs cea mai mare distanta pt. a ajunge la Breaza Noi primim ceva ca venim de departe, foarte departe? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
retard_one Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Noi primim ceva ca venim de departe, foarte departe? Cred c-o sa primesti felicitari. Asta daca nu te apuci sa tai cu flexu masina in 2 si sa vii tu pe 2 roti si Gogo pe 2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brocko Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 (editat) Cred c-o sa primesti felicitari.Asta daca nu te apuci sa tai cu flexu masina in 2 si sa vii tu pe 2 roti si Gogo pe 2. pai nu e scris nimic de 2roti p'aci vad... "...pt. cel care a parcurs cea mai mare distanta pt. a ajunge la Breaza" Editat August 11, 2008 de brocko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 11, 2008 Autor Share Postat August 11, 2008 afisul intalnirii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fuhrer Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Prezenti! Abia asteptam! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 PREZENT!!!PT sarmale a la STEPHON! .PS Cine nu vine e BULANGIU!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CDI Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 In sfarsit merg si eu la o intalnire anul asta. ca in rest cam slab sezonul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ronintheone Postat August 11, 2008 Share Postat August 11, 2008 Pastrati-mi si mie doua sarmale ca vin de departe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 (editat) Prezent! Promit narghilele si fotografii la greu. Daca imi iese o combinatzie o sa aduc si vreo 2-3 sticle de Absint... Prietenii stiu de ce... P.S. Hashule, am si eu un cantecel pt tine: Ne vedem joi, ne vedem joi...... Editat August 12, 2008 de boieru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat August 12, 2008 Autor Share Postat August 12, 2008 Boierule...in sfarsit ai si tu liber pt. Breaza! Hai neamule la sarmale si tzuica! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KESU Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Boierule...in sfarsit ai si tu liber pt. Breaza! Hai neamule la sarmale si tzuica! o sa semnam si noi condica de prezenta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mystyk Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 (editat) Stephon, abia asteptam intrunirea (intalnirea) de la Breaza Pacat ca noi dam cu subsemnatul exact in 23 august , dar seara venim acolo sa sarbatorim p.s. - opriti-ne si noua 2 sarmale, alea de anul trecut au fost exceptionale (felicitari mamei tale ) Editat August 12, 2008 de Mystyk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Prezent! Promit narghilele si fotografii la greu. Daca imi iese o combinatzie o sa aduc si vreo 2-3 sticle de Absint... Prietenii stiu de ce... P.S. Hashule, am si eu un cantecel pt tine: Ne vedem joi, ne vedem joi...... frateeeeee .. sa nu mai aduci pishoarca de aia de 55 ... hai sa vedem de 75 cum e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
djeeckx Postat August 12, 2008 Share Postat August 12, 2008 Asa ba Fanica. venim taticule cat putem de multi sa scoatem praful inghitit la prejmer si sa ne purificam cu o tuica d-aia de stii tu.am asteptat tot anul cheful asta, manca-ti-as sarmalele tale.hasule, vezi cum faci cu ceaunul ala de ciorba ca tare bine a picat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate