laurentiug Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 Este un magazin cu produse Louis care si aduce la pret de catalog in Mures...cum vi de la sensul giratoriu de langa pompieri faci dreapta in intersectia de langa hotel Parc si prima sau a doua str in dreapta ...sunt doua magazine cu profil moto unul pe stanga si unul pe dreapta ...cel din dreapta este cel cu louis....eu am fost acolo anul trecut in toamna...sper sa il gasesti..numa bine Din cate stiu, cel din dreapta nu mai functioneaza (poate ma insel, dar nu cred ... mi se pare ca se numeste LECMOTORS - niste baieti deosebiti, dar se pare ca nu le-a mers afacerea). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
premiermoto-suzuki Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Premier Moto te cheama la service-ul autorizat SUZUKI din Str. Podeni, Nr 13 , de luni pana vineri intre orele 8:00-16:30. Telefon : 0265-315.003 si 0746.188.435 . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
flory81 Postat Ianuarie 20, 2009 Share Postat Ianuarie 20, 2009 Din cate stiu, cel din dreapta nu mai functioneaza (poate ma insel, dar nu cred ... mi se pare ca se numeste LECMOTORS - niste baieti deosebiti, dar se pare ca nu le-a mers afacerea). Nu stiam ...chiar am vrut sa iti spun daca mergi pe acolo sa postezi daca mai functioneaza.....poti sa intri pe louis.ro si sa comanzi acolo din catalogul louis si iti vine marfa cam in 3 saptamani ...cel putin mie in timpu asta mia venit coletul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Ianuarie 20, 2009 Autor Share Postat Ianuarie 20, 2009 Nu stiam ...chiar am vrut sa iti spun daca mergi pe acolo sa postezi daca mai functioneaza.....poti sa intri pe louis.ro si sa comanzi acolo din catalogul louis si iti vine marfa cam in 3 saptamani ...cel putin mie in timpu asta mia venit coletul... Eu am comandat deja produsul de la un magazin din Mures ... mi-au spus ca vine in vreo 2-3 saptamani ... astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Stie cineva unde pot gasi niste sita\plasa din plastic asa cum este in poza incercuit cu rosu . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 Stie cineva unde pot gasi niste sita\plasa din plastic asa cum este in poza incercuit cu rosu . In Piata Armatei, in mijloc, la taraba de accesorii auto ar fi ceva asemanator, dar e mesa metalica, nu din plastic. Se foloseste la ceva similar, dar la masini. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Februarie 12, 2009 Share Postat Februarie 12, 2009 mersi ! am sa incerc acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurentiug Postat Martie 12, 2009 Autor Share Postat Martie 12, 2009 (editat) Pentru cei care doresc diferite patchuri, embleme Âşi sigle brodate, recomand cu caldura atelierul lui mmircea (de pe forum), atelier situat undeva pe langa str. Libertatii (mai exact va spune el adresa, in cazul in care sunteti interesati). Am apelat la el pentru o comanda ... a fost prompt, ieftin si m-am inteles de minune cu el ! Deci ... patchuri, embleme, sau sigle brodate ... la atelierul lui mmircea ! Editat Martie 12, 2009 de laurentiug Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Pentru cei care doresc diferite patchuri, embleme Âşi sigle brodate, recomand cu caldura atelierul lui mmircea (de pe forum), atelier situat undeva pe langa str. Libertatii (mai exact va spune el adresa, in cazul in care sunteti interesati).Am apelat la el pentru o comanda ... a fost prompt, ieftin si m-am inteles de minune cu el ! Deci ... patchuri, embleme, sau sigle brodate ... la atelierul lui mmircea ! Sarumana Lauretiu de reclama. Daca tot ai zis de broderie, as mai adauga si serigrafie, tampografie, sublimare, transfer termic si ce alte modalitati de imprimare s-o mai inventat. Si le stiu face si eu. Sa purtati cat mai des vestele, Carpe Diem! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Martie 13, 2009 Share Postat Martie 13, 2009 Sarumana Lauretiu de reclama. Daca tot ai zis de broderie, as mai adauga si serigrafie, tampografie, sublimare, transfer termic si ce alte modalitati de imprimare s-o mai inventat. Si le stiu face si eu. Sa purtati cat mai des vestele, Carpe Diem! Salut.As vrea sa imi pun ceva folie, sticker pe tot rezervorul , se poate face? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mmircea Postat Martie 14, 2009 Share Postat Martie 14, 2009 Salut.As vrea sa imi pun ceva folie, sticker pe tot rezervorul , se poate face? Clar! Si la DOminator mi-am facut Da-mi un design sa vad cam la ce te-ai gandit... eventual putem vb pe mess: noi2si_o_umbrela Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hosszu Toll Postat Martie 15, 2009 Share Postat Martie 15, 2009 Clar! Si la DOminator mi-am facut Da-mi un design sa vad cam la ce te-ai gandit... eventual putem vb pe mess: noi2si_o_umbrela Pune ceva poze cu Dominatoru (fa un pic de reclama:P) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat Martie 16, 2009 Share Postat Martie 16, 2009 (editat) mmircea da-mi te rog un pm cu nr tau de tel sa te intreb ceva mersi Editat Martie 16, 2009 de SYMM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil' rider Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 salutare, cine stie unde gasesc rulmenti pt jug la un cbr 900rr (sc33)? rulmentii au codurile: 2647-1 2055-1. Va multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 salutare, cine stie unde gasesc rulmenti pt jug la un cbr 900rr (sc33)? rulmentii au codurile: 2647-1 2055-1. Va multumesc. incearca la magazinele moto DPS pe str Lacramioarei in 7 nioembrie , Mymoto pe Gh.Doja, sau magazinele de rulmenti Leco tot pe Gh.Doja sau la cel din Piata de rusi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix79 Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 (editat) Salut Va ro sa-mi ajutati cu niste adrese de magazine echipament moto (chopper-cruiser) in Targu Mures. Mersi Editat Martie 30, 2009 de phoenix27 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hexakuemion Postat Martie 30, 2009 Share Postat Martie 30, 2009 Aduc la comanda piese originale Yamaha, Honda, Suzuki. Tel: 0745895608 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyzly Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 Salutari! Am si eu o mica problema. Am achizitionat un Suzuki Marauder 250, la care, dupa o curatare profunda, am observat ca 3 spite sunt rupte la roata din spate. Daca ma poate ajuta cineva cu 3 spite de 120x3mm, as fi foarte bucuros. Un set intreg, sincer sa fiu, n-as cumpara pt. ca sunt o groaza de bani. Si a venit primavara! Asfalt uscat! Si grija mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crysty_90 Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 salutare, cine stie unde gasesc rulmenti pt jug la un cbr 900rr (sc33)? rulmentii au codurile: 2647-1 2055-1. Va multumesc. sau poti sa iti comanzi de pe louis si le ai in max 2 sapt daca nu gasesti in oras Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kowalski Postat Aprilie 2, 2009 Share Postat Aprilie 2, 2009 sau poti sa iti comanzi de pe louis si le ai in max 2 sapt daca nu gasesti in oras vezi ca nu au o calitate foarte buna cei din louis la produse de genul asta, stiu care a mai luat de la ei, recomand la astfel de maruntisuri sa apelati la importatorii honda, se gasesc piese si pt modele mai vechi, eu am luat garnitura de chiulasa pt un f2 de la cei din baia mare, a venit foarte repede cu toate ca nu o aveau pe stoc si sunt seriosi baietii, si cei din bucuresti sunt destul de operativi daca le esti simpatic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Aprilie 3, 2009 Share Postat Aprilie 3, 2009 Incearca la atelierul de centrat roti de biciclete, pe str Budiului, acolo inainte sa urci in Dambu. iti poate face ce spite vrei si le si monteaza. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 as avea si eu nevoie de putin ajutor,am un honda cbr de 900 din 93si nu imi merge ceasul de la kilometraj,simte ca-i legat dar nu mere.acul e pe partea cealalta,sta lipit la 300.nu vine inapoi la 0.practic e sarit.cine stie un mecanic care se pricepe sa-l faca si nu-mi cere o groaza de bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pamu Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 salut,,nu stiu daca am postat bine aici... mare intrebare mare,, am un pegao 650,, se ridica in maxim4000 t pm.. de aici incep rateuri k la balamuc si intrerupe ,,, am verificat tot ce e posibil mai putin cdi ,,presupun k e cel de sub sha,,e posibil sa fie ala de vina,sau cad se duce cdi-ul nu mai mere deloc?? va rog hallp mee.. va salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yayo_crunk Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 as avea si eu nevoie de putin ajutor,am un honda cbr de 900 din 93si nu imi merge ceasul de la kilometraj,simte ca-i legat dar nu mere.acul e pe partea cealalta,sta lipit la 300.nu vine inapoi la 0.practic e sarit.cine stie un mecanic care se pricepe sa-l faca si nu-mi cere o groaza de bani? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
baiatu_tony Postat Aprilie 4, 2009 Share Postat Aprilie 4, 2009 salut,,nu stiu daca am postat bine aici... mare intrebare mare,, am un pegao 650,, se ridica in maxim4000 t pm.. de aici incep rateuri k la balamuc si intrerupe ,,, am verificat tot ce e posibil mai putin cdi ,,presupun k e cel de sub sha,,e posibil sa fie ala de vina,sau cad se duce cdi-ul nu mai mere deloc?? va rog hallp mee.. va salut supapele le-ai verificat ? sunt reglate cum trebuie ? se pote sa nu iti inchida bine supapele de evacuare si de aia iti da rateuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate