SYMM Postat August 14, 2008 Share Postat August 14, 2008 .................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ninja_kat Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Tg.Neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 In sfarsit, avem si noi locul meritat cu forum si toate cele. Voi avea grija sa stie cat mai multi de existenta acestui forum .................... Logic ca poza ta e cea mai frumoasa, pacat ca nu te-a prins nimeni cand ai dat-o prin boscheti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 (editat) Editat Aprilie 16, 2014 de adidas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smakalan Postat August 15, 2008 Share Postat August 15, 2008 Ar fi bine de facut un tipar aici. ex: nume: Catalin loc.: Tirgu Neamt moto: Honda cb500 ...si poza ps: ma bucur mult ca avem si noi grup acum. poate o sa ne cunoastem mai bine si o sa facem iesiri impreuna asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 avem si noi locu` nostru haha ! wa symm cine e tataia ala cu ochelari din poza ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 Salut Sunt Alex am o Honda 919 RR ...nascut-crescut Piatra Neamt-Bucuresti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brv Postat August 16, 2008 Share Postat August 16, 2008 salutare baieti, ma bucur ca a venit si Neamtul ma numesc Alex din Piatra Neamt (for ever ) , am o suzi k7 asfalt uscat poza cu mine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danny_nt Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 salut sunt dan din piatra neamt, de 1 an locuiesc la bucuresti, am un hornet negru de 600. e bine ca s-a facut un topic si pentru nemteni.. momentan nu am poze, dar cand fac o sa pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 (editat) Asta e blade-ul meu... Editat Aprilie 5, 2022 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BushyBou Postat August 18, 2008 Share Postat August 18, 2008 Salutare eu mis BUSHY de la Roman cat de curand vin si eu cu ceva poze despre mine. felicitarii celor care au reusit sa faca posibil ca sa avem si noi cei de la neamt o pagina de forum unde sa ne cunoastem toti cei de la neamt. Bafta si sper sa ne cunoastem cat mai bine si asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 (editat) sunt dragos tot din piatra de loc...(in fine nu mai pot plimba cu motorul vara asta ca am ramas fara permis duminica) nasol motorul acum nu mai arata chiar asa(nu mai am carenele pe el) la trantit un prieten frumos motor ti-ai luat gixere. da numai atatia motociclisti sunt in neamt? ce naiba.... Editat August 18, 2008 de sogard82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 20, 2008 Share Postat August 20, 2008 Ms...ms Pai nu cred ca-s doar atatia,da na...poate n-au aflat,poate n-au timp de forum,etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johnson Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 Me Johnson, admin la cocktail tuning, membru fondator Stones MC Piatra Neamt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SYMM Postat August 21, 2008 Autor Share Postat August 21, 2008 ai uitat o poza ma johnson ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 (editat) Asta-s eu. Editat Aprilie 5, 2022 de Gixu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
riciu Postat August 21, 2008 Share Postat August 21, 2008 ma stie lumea de Birsi,purtator de junca zx7,membru fondator stones mc p.neamt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dr_moleu Postat August 24, 2008 Share Postat August 24, 2008 hop si io! Andrei sau mole sau Atomic (stiu...suna pompos da nu lam ales io ), din Piatra. Am Virago de 250...mic da is mandru nevoie mare de ea. ...In prim plan e Dansa... ...si in dreapta is io...in realitate is mai frumos da nam gasit alta poza ...pace! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eustaces Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 (editat) eu sunt Vlad si mai nou mi se zice Tataia ... si nu pt ca semana cu un membru al vreunei formatii de hip hop autohtona, ci pt ca sunt un batranel ciufut blocat in corpul unui tanar foarte aratos calaresc cu mandrie , inafara de baba mea , o Honda Shadow VT600 , putin custom , putin .... Editat August 25, 2008 de eustaces Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gixu. Postat August 25, 2008 Share Postat August 25, 2008 eu sunt Vlad si mai nou mi se zice Tataia ... si nu pt ca semana cu un membru al vreunei formatii de hip hop autohtona, ci pt ca sunt un batranel ciufut blocat in corpul unui tanar foarte aratos calaresc cu mandrie , inafara de baba mea , o Honda Shadow VT600 , putin custom , putin .... ... Si ai trecut de cateva ori azi prin precista pe langa mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Puc Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Ua baieti, eu sunt tot pietrean la origine, plecat in Iasi de nevoie ( ), posesor de motoru din avatar. Desi ma plimb in general in regiunea Iasiului si sunt membru BMC din Radauti, eu tot pietrean ma simt si Piatra tot cel mai beton oras din lume ramane. Nu ma contraziceti ca-l dau pe mosneagul de Eustaces pe voi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jorj Postat Septembrie 4, 2008 Share Postat Septembrie 4, 2008 (editat) Salutare, Gabi ma numesc, am 26 de ani si sunt din Roman. De vreo doi ani lucrez in Botosani dar inima imi e de nemtean. Mai jos am doua poze cu "hipopotanca" de 200 de kile care o calaresc tot in Botosani dar ocazional si in Roman cand imi vizitez parintii prin weekend-uri. Rezervoare pline si sper la o intalnire haiduceasca intre nemteni. Numai bine! L.E. Yamaha YZF600R - Thundercat. Editat Septembrie 4, 2008 de Jorjel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakmoto Postat Septembrie 14, 2008 Share Postat Septembrie 14, 2008 salutare baieti, ma bucur ca a venit si Neamtul ma numesc Alex din Piatra Neamt (for ever ) , am o suzi k7 asfalt uscat poza cu mine! salut alex, la suzy ai date jos carenele sau sunt sparte? aaa. si inca cva...mamaaaaa! ce imi fug okii dupa motorul tau prin oras!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brv Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 salut alex, la suzy ai date jos carenele sau sunt sparte? aaa. si inca cva...mamaaaaa! ce imi fug okii dupa motorul tau prin oras!!!!! va fi alta sezonu viitor investitii de iarna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakmoto Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 va fi alta sezonu viitor investitii de iarna si pe asta o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate