Nitescu Postat August 19, 2005 Share Postat August 19, 2005 Ieri in jurul ore 13.30 pe linia de centura (langa BMW) accident aprilia rs125 alba.Cand am ajuns tocmai pleca ambulanta.Din cauza traficului nu am putut opri.Nu cunosc cauzele dar motocicleta avea fata avariata,rezervor lipsa si carene varza.Daca cineva stie mai multe........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 nasol... incep sa dau telefoane sa vad daca sunt astia ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 20, 2005 Share Postat August 20, 2005 E destul de nasol sa vezi pe aici un accident si descrierea motocicletei,dupa care dai pe telefoane sa vezi daca nu cumva e vreun prieten de-al tau Parca in Iulie or fost mai putine,dar de o saptamana in fiecare zi cateva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Judas Iscariot Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 Este vorba despre Cataaa de aici de pe forum cu rs 125 alb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunicu Postat August 21, 2005 Share Postat August 21, 2005 aoleuuuuuuuuuu acum 2 zile am vb cu el sanatos.. ( sper sa fie bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 (editat) Da, din pacate... si eu am avut acciedent, cauzele ca la majoritatea accidentelor cu motociclisti, neacordare de prioritate+neasigurare. Mergeam p centura, intrasem intr-o depasire, aveam in jur de 60 km/h, cand un tampit de conservist iese dintr-o curte din dreapta drumului brusc si cu demaraj, l-am vazut in fata mea la 1m, nici macar timp de reactie. Am facut buff, adica am intrat in el iar eu m-am rastogolit aproximativ 10m de la locul accidentului.. Soferul masinii(dacia din 85) marlan, nici nu a venit sa ma intrebe cum ma simt. Din fericire nu am nimic, doar cateva contuzii, chiar daca am stat vreo 3 zile prin spital. Ma gandesc ca daca aveam viteza mai mare nu mai era nici o problema, treceam inainte sa iasa el.. In fine. Va doresc la toti multa sanatate si sa aveti grija de voi! Editat August 23, 2005 de Cataaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S3agal Postat August 23, 2005 Share Postat August 23, 2005 Insanatosire grabnica my friend , sper sa nu il lasi sa scape pe retard cu una cu doua.Doar cand platesc isi dau seama si regreta ca au gresit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
reptile Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 Insanatosire grabnica my friend , sper sa nu il lasi sa scape pe retard cu una cu doua.Doar cand platesc isi dau seama si regreta ca au gresit. 229301[/snapback] Adevarat graiesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimitris Postat August 24, 2005 Share Postat August 24, 2005 am vb si eu cu cataaa si era destul de ok, il durea spatele si era suparat ca e motorul muci... In rest, nimic nou... o sa trec pe la el zilele astea sa fac si niste poze la motor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 Sanatate maxima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiazid Postat August 25, 2005 Share Postat August 25, 2005 @Cataa: du-te la IML sa iti faci dosar!!! Ii intocmesti dosar penal pt vatamare corporala grava + daune moto si ... sa vezi ce discuta omul dupa aceea. Bafta multa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cataaa Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 Imi face azi trimitere de la sectie catre IML, dar am inteles ca ar fi trebuit sa am peste 10 zile internare in spital, asa e? Eu ma simt bine, nu mai am mai nimic, doar ca sunt `deprimat`, sezonul asta cred ca s-a terminat mai devreme pentru mine.................................... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebby Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 daca ai peste zece zile ..i se face dosar penal aluia.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dannym Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 insanatosire rapida!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 Pai, cataaa, vezi cum faci! Nu e vorba de spitalizare, ci de ingrijiri meddicale! Zi si tu : "ma doare capu am amentli, vreau aspirine , merg cam greu... " etc, etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jack_Daniels_pescuter! Postat August 27, 2005 Share Postat August 27, 2005 da cata arde-l nu il ierta daca zici ca omu nici nu a venit sa vada cum te simti e clar ca e un om de nimic!em bine ca nu mai ai nimic, asfalt uscat si mai multa grija! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate