Sari la conținut

Accident


Nitescu
 Share

Postări Recomandate

Ieri in jurul ore 13.30 pe linia de centura (langa BMW) accident aprilia rs125 alba.Cand am ajuns tocmai pleca ambulanta.Din cauza traficului nu am putut opri.Nu cunosc cauzele dar motocicleta avea fata avariata,rezervor lipsa si carene varza.Daca cineva stie mai multe...........

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

E destul de nasol sa vezi pe aici un accident si descrierea motocicletei,dupa care dai pe telefoane sa vezi daca nu cumva e vreun prieten de-al tau :rusinica: Parca in Iulie or fost mai putine,dar de o saptamana in fiecare zi cateva :unsure:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, din pacate... si eu am avut acciedent, cauzele ca la majoritatea accidentelor cu motociclisti, neacordare de prioritate+neasigurare. Mergeam p centura, intrasem intr-o depasire, aveam in jur de 60 km/h, cand un tampit de conservist iese dintr-o curte din dreapta drumului brusc si cu demaraj, l-am vazut in fata mea la 1m, nici macar timp de reactie. Am facut buff, adica am intrat in el iar eu m-am rastogolit aproximativ 10m de la locul accidentului.. Soferul masinii(dacia din 85) marlan, nici nu a venit sa ma intrebe cum ma simt. Din fericire nu am nimic, doar cateva contuzii, chiar daca am stat vreo 3 zile prin spital. Ma gandesc ca daca aveam viteza mai mare nu mai era nici o problema, treceam inainte sa iasa el.. In fine. Va doresc la toti multa sanatate si sa aveti grija de voi!

Editat de Cataaa
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Insanatosire grabnica my friend , sper sa nu il lasi sa scape pe retard cu una cu doua.Doar cand platesc isi dau seama si regreta ca au gresit.

229301[/snapback]

Adevarat graiesti :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi face azi trimitere de la sectie catre IML, dar am inteles ca ar fi trebuit sa am peste 10 zile internare in spital, asa e?

Eu ma simt bine, nu mai am mai nimic, doar ca sunt `deprimat`, sezonul asta cred ca s-a terminat mai devreme pentru mine.................................... :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai, cataaa, vezi cum faci! Nu e vorba de spitalizare, ci de ingrijiri meddicale! Zi si tu : "ma doare capu am amentli, vreau aspirine , merg cam greu... " etc, etc... :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...