moshulik Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 smok3, vii la rasnov ? ajung si eu sambata seara, sa-mi tii loc de cort sa-ti mai povestesc de v4 vs v2 . unde anume e campingul, pe drumul spre poiana, pe stanga ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 smok3, vii la rasnov ? ajung si eu sambata seara, sa-mi tii loc de cort sa-ti mai povestesc de v4 vs v2 . unde anume e campingul, pe drumul spre poiana, pe stanga ? DA!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 DA!! poate vii vineri dimineatza sa imi dai o mana de ajutor ! si ti-oi plati eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 smok3, vii la rasnov ? ajung si eu sambata seara, sa-mi tii loc de cort sa-ti mai povestesc de v4 vs v2 . unde anume e campingul, pe drumul spre poiana, pe stanga ? E in curba ....vezi ca s`a pus o harta pe topicul asta nici eu nu stiu sigur unde e ...asa ca ne vedem acolo DA!! nanannananana am sa te tin minteeeeee Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cornhholio Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 se organizeaza vreo plecare din bucuresti vineri seara ? mi-e urat sa vin singur si am si un loc liber pe moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rul Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) poate vii vineri dimineatza sa imi dai o mana de ajutor !si ti-oi plati eu imi pare rau dar vineri sunt inca in Bulgaria!! ajung acasa numai sambata asa ca atunci o sa ne vedem si pote te lasa sufletul sa imi pastrezi si mie un pic de palincuta!!! E in curba ....vezi ca s`a pus o harta pe topicul asta nici eu nu stiu sigur unde e ...asa ca ne vedem acolo nanannananana am sa te tin minteeeeee Ne vedem sambata seara!!!!! defapt o sa te caut cum ajung in Rasnov!!!! Editat Septembrie 2, 2008 de rul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Va anuntam ca 40 cutii de bere asteapta primele doamne sau domnisoare ce ajung la party. Nu uitati:deschiderea vineri ora 12:00 Va asteptam !!! Editat Septembrie 2, 2008 de FLR-BV Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Revin cu ceva detalii din teren, ca sa va fie mai usor. Sper ca sunt cat de cat explicite: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
old_scorpion Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Va anuntam ca 40 cutii de bere asteapta primele doamne sau domnisoare ce ajung la party.Nu uitati:deschiderea vineri ora 12:00 Va asteptam !!! Florine,asta`i discriminare pe fata ...pai si noi berbantii? ...noua nu ne dai nimic? ...nu ca as veni eu in primii 40,da asa ...pt mandria noastra masculina Si apropo: travestitii ce "este" ????...male or female? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bonzo Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Florine,asta`i discriminare pe fata ...pai si noi berbantii? ...noua nu ne dai nimic? ...nu ca as veni eu in primii 40,da asa ...pt mandria noastra masculina Si apropo: travestitii ce "este" ????...male or female? Nu cred ca este discriminare ci doar o incurajare a fenomenului moto in randul "sexului slab"?! Si cu ce altceva sa incepi incurajarea decat cu asa ca eu zic ca este binevenita ideea si gestul de curtuazie din partea organizatorilor PS. Iar travestitii "e ce vrea ei" in fond ( a nu se citi fund) si la urma urmei !?!? Editat Septembrie 2, 2008 de Bonzo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dhamzea Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Inca o adaugare, sa fie mai usor pt cei ce vin dinspre bucuresti, pe DN1, Sinaia- Predeal : in Predeal, faceti stanga pe indicatorul de Rasnov, ca sa nu mai intrati in Brasov sa ocoliti degeaba. Editat Septembrie 2, 2008 de dhamzea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei67 Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Vin si eu de la ploiesti in speranta ca ne vom simti bine iar organizarea va fi aproape de cea pe care au asigurat-o cei de la Heavy Riders la Paulesti. Puneti berea la rece si pastrama pe gratar.Oare mai sunt locuri la casute, stie cineva sau sau incheiat rezervarile?? RESPECT FOR ALL BIKER'S Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Casutele au fost rezervate deja. Jeff a postat si alte cateva variante de cazare, independente de noi. Din pacate avem acolo doar 30 casute, dar incercam sa compensam spatiul restrans prin ceea ce va fi acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JOker Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Salut baieti! Din Bacau vom veni sigur 2 motoare cu pasagere incluse , rezervarea e facuta din prima zi cand au fost anuntate casutele ... ce mai , doar palinca sa fie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLD LARRY Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 (editat) Ne primiti si pe noi, cei de la CHOPPER ACADEMY ? Editat Septembrie 2, 2008 de OLD LARRY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Ne primiti si pe noi, cei de la CHOPPER ACADEMY ? incercam ....ce sa facem ,trebe' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Eu si bubucaty spunem prezent de vineri...inca de la pranz! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) Va anuntam ca 40 cutii de bere asteapta primele doamne sau domnisoare ce ajung la party.Nu uitati:deschiderea vineri ora 12:00 Va asteptam !!! * palinca n-aveti? ...mie mi-e frig. Eu si bubucaty spunem prezent de vineri...inca de la pranz! good for you! ne vedem acolo atunci, eu abia dupa 4 pm pot sa decolez ...caty, te rog sa tii la tine sticla cu palinca,daca pui mana pe ea Editat Septembrie 3, 2008 de cria_p Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JEFF Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 * palinca n-aveti? ...mie mi-e frig. good for you! ne vedem acolo atunci, eu abia dupa 4 pm pot sa decolez ...caty, te rog sa tii la tine sticla cu palinca,daca pui mana pe ea Se anunta si oarece tarie ,ca e vorba de campat in munti,oricum sa nu uitati nici sacii de dormit "de munte" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Se anunta si oarece tarie ,ca e vorba de campat in munti,oricum sa nu uitati nici sacii de dormit "de munte" daca nu.......vorba cuiva.....va inveliti cu kuru' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 (editat) O parere/sugestie din partea mea catre organizatori... Ascundeti-o pe "sefa" campingului ca sa nu existe discutii cu "conducerea" ... Cine a fost stie despre ce vorbesc Editat Septembrie 3, 2008 de antemiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gexxx Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 O parere/sugestie din partea mea catre organizatori... Ascundeti-o pe "sefa" campingului ca sa nu existe discutii cu "conducerea" ... Cine a fost stie despre ce vorbesc 'neatza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 daca nu.......vorba cuiva.....va inveliti cu kuru' si....... tot vorba cuiva..... sa nu va phoota patura careva......din greseala Ps hamzea si oaca .... o palinca de aia de sa puste ochelarii lu pacasac este??? daca da pastrati si pt argeseni UMPIC (prietenii stiu de ce ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 daca nu.......vorba cuiva.....va inveliti cu kuru' si....... tot vorba cuiva..... sa nu va phoota patura careva......din greseala Ps hamzea si oaca .... o palinca de aia de sa puste ochelarii lu pacasac este??? daca da pastrati si pt argeseni UMPIC (prietenii stiu de ce ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FLR-BV Postat Septembrie 3, 2008 Share Postat Septembrie 3, 2008 Ne primiti si pe noi, cei de la CHOPPER ACADEMY ? Chiar daca nu-s cioparist,tot respectul pt. voi! Va asteptam si nu-l uitati pe Mircea ( vreau sa-i testez cana de pe ghidon ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate